artu benim sağ bacağım çok iyi durumda sola göre sol daha geriden geliyor iyileşme bakımından. ameliyattan bu yana öyle. dr. daha fazla zorlamışsızdır dedi. sağ bacağımda hiç ağrı yok diyebilirim. hafif bükebiliyorum. silikonun varlığını çok hissetmiyorum sağ tarafta. hatta dr. koymayı mı unuttunuz demiştim:) inşallah ilerde öyle olurlar. hissettiğimizi düşünmek korkunç geliyor. o şekilde yaşanmaz. ama öyle olsaydı milyonlarca insan bunu taktırmazdı. zamanla alışacağız.nasias kanata sordum ama şu an yok.onun kaça mal oldu biliyor musun.birde merak ediyorum sen silikon oldunya koşabiliyor musun.çünkü ben spor yapmadan duramam hantallaşırım
artu benim sağ bacağım çok iyi durumda sola göre sol daha geriden geliyor iyileşme bakımından. ameliyattan bu yana öyle. dr. daha fazla zorlamışsızdır dedi. sağ bacağımda hiç ağrı yok diyebilirim. hafif bükebiliyorum. silikonun varlığını çok hissetmiyorum sağ tarafta. hatta dr. koymayı mı unuttunuz demiştim:) inşallah ilerde öyle olurlar. hissettiğimizi düşünmek korkunç geliyor. o şekilde yaşanmaz. ama öyle olsaydı milyonlarca insan bunu taktırmazdı. zamanla alışacağız.
kanatcım birde beni fiyat konusunda bilgilendirirsen çok sevinirim.sizden güzel şeyler duyunca bir koşu yaptırıp gelmek istiyorum
Yok canim hemen degil hamileyim ya zaten. Dogumdan sonra seneye artikAngelin eski fotonu almayı unutma:) Neden bu kadar değişken bu fiyatlar anlamadım. Sen 2. yi yakında yaptırmazsın değil mi? yazın düşünemiyorum bu çorabı.
artu benim sağ bacağım çok iyi durumda sola göre sol daha geriden geliyor iyileşme bakımından. ameliyattan bu yana öyle. dr. daha fazla zorlamışsızdır dedi. sağ bacağımda hiç ağrı yok diyebilirim. hafif bükebiliyorum. silikonun varlığını çok hissetmiyorum sağ tarafta. hatta dr. koymayı mı unuttunuz demiştim:) inşallah ilerde öyle olurlar. hissettiğimizi düşünmek korkunç geliyor. o şekilde yaşanmaz. ama öyle olsaydı milyonlarca insan bunu taktırmazdı. zamanla alışacağız.
çok tşkkr ederim mutlu oluyorum bunları duyunca
mesajım gelmiş olmalı artucum cevap yazdım. başka birine mi yazdım yoksakanatcım birde beni fiyat konusunda bilgilendirirsen çok sevinirim.sizden güzel şeyler duyunca bir koşu yaptırıp gelmek istiyorum
benim bacağım kaslı değildi fotodan da anlayabilirsin bunu sadece kemik ve biraz gevşek bir kas. spor yaptığımda daha iyi oluyordu ama bırakınca kısa zamanda eski haline dönüyordu. taşıma suyla değirmen dönmüyor yani:) çok kaslı istemiyorsan uzun taktıracaksın. sen olmadan ben biraz daha iyileşmiş olurum. çorabı çıkarınca şekli oturacak o zaman daha net fikrin olur. zamanın var daha ameliyat anına kadar:)yaa hep unutuyorum sana sormayı.senin bacakların ameliyat öncesi kaslımıydı.yoksa normalmiydi.mesela ben bacağımı biraz kasarsam kaslar çok belirginleşiyor.senin nasıldılar
Yok canim hemen degil hamileyim ya zaten. Dogumdan sonra seneye artikyazin corapla cok zor olur sen tam zamaninda yaptirdin ameliyat surecinde sorunsuz gecmesine cok sevindim. İns kisa surede ikisi de esitlenecek ve sen bu yaz etekleri cikarmayacaksin:) diyorum ya esim destek olsaydi hic dusunmez silikon yaptirirdim iyi yaptin
Ayyy o günler ne zaman gelecekkk:) yıllarca bekledik çok sabırsızlanıyorum. inşallah isteyen herkesin de karşısına bir fırsat çıkar oluverirler. ben hala inanamıyorum ameliyat olduğuma. eşine durumu açıklama ve ikna etme safhası ilk safha sonra dr. ve yöntem seçimi. asıl yıpratıcı olan safhalar. fiziksel ağrılar geçici.Bir sure sonra ameliyat oldugunu bile unutacaksin kanathf bana oyle demisti aml ol sonra unut demisti:)
Ayyy o günler ne zaman gelecekkk:) yıllarca bekledik çok sabırsızlanıyorum. inşallah isteyen herkesin de karşısına bir fırsat çıkar oluverirler. ben hala inanamıyorum ameliyat olduğuma. eşine durumu açıklama ve ikna etme safhası ilk safha sonra dr. ve yöntem seçimi. asıl yıpratıcı olan safhalar. fiziksel ağrılar geçici.
Bu telefon uygulamasinda resimleri goremiyoruz cok kotu bir durum busayin editorlere sesleniyorum bu duruma bir el atabilirseniz cok cok seviniriz. Uygulama cok basarili
Kiloluyum...fakat bacaklarım nasibini almamış...Bacaklarından sorunu olanların hepsi kalın oluşundan şikayetçi ama benimki tam tersi...fazla kilolarımın hepsi bedenimde....atom karınca gibi! koca bir büst ve koskocaman göğüsler...
Ben yinede şikayetçi değilim ama....hiçdeğilse bunu taşıyan birde bacaklarım olsa? koca vucutda çırpı gibi bacaklar....okadar orantısız ki..çok ta komik. Bacak implantı varmiş ama bana uygun değil....çünki sadece baldıra uygulanıyormuş...oysa, benim ayak bileklerim çok ince.
Doldu enjeksiyonu olabilir deniyor....BİLGİSİ olan yada YAPTIRAN varsa...neolur lütfen bilgi verebilir mi?
ÇOK ACİL.
Herkese selam,
Dün ameliyat oldum:)silikon istiyordum biliyorsunuz aynen de öyle yaptırdım
Su anda resim yok elimde
Aksam eşim gelince yukliycem
Gerçi ben de hala inanamıyorum
Paylaşmak istedim
Resim Koyunca da istediğinizi sorabilirsini
Yardımcı olmak isterim
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin....
Herkese selam,
Dün ameliyat oldum:)silikon istiyordum biliyorsunuz aynen de öyle yaptırdım
Su anda resim yok elimde
Aksam eşim gelince yukliycem
Gerçi ben de hala inanamıyorum
Paylaşmak istedim
Resim Koyunca da istediğinizi sorabilirsini
Yardımcı olmak isterim
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?