Bacak dolgusu yaptıran var mı?

nasias kanata sordum ama şu an yok.onun kaça mal oldu biliyor musun.birde merak ediyorum sen silikon oldunya koşabiliyor musun.çünkü ben spor yapmadan duramam hantallaşırım
artu benim sağ bacağım çok iyi durumda sola göre sol daha geriden geliyor iyileşme bakımından. ameliyattan bu yana öyle. dr. daha fazla zorlamışsızdır dedi. sağ bacağımda hiç ağrı yok diyebilirim. hafif bükebiliyorum. silikonun varlığını çok hissetmiyorum sağ tarafta. hatta dr. koymayı mı unuttunuz demiştim:) inşallah ilerde öyle olurlar. hissettiğimizi düşünmek korkunç geliyor. o şekilde yaşanmaz. ama öyle olsaydı milyonlarca insan bunu taktırmazdı. zamanla alışacağız.

kanatcım birde beni fiyat konusunda bilgilendirirsen çok sevinirim.sizden güzel şeyler duyunca bir koşu yaptırıp gelmek istiyorum

kanatcım birde beni fiyat konusunda bilgilendirirsen çok sevinirim.sizden güzel şeyler duyunca bir koşu yaptırıp gelmek istiyorum

yaa hep unutuyorum sana sormayı.senin bacakların ameliyat öncesi kaslımıydı.yoksa normalmiydi.mesela ben bacağımı biraz kasarsam kaslar çok belirginleşiyor.senin nasıldılar

Angelin eski fotonu almayı unutma:) Neden bu kadar değişken bu fiyatlar anlamadım. Sen 2. yi yakında yaptırmazsın değil mi? yazın düşünemiyorum bu çorabı.
Yok canim hemen degil hamileyim ya zaten. Dogumdan sonra seneye artik yazin corapla cok zor olur sen tam zamaninda yaptirdin ameliyat surecinde sorunsuz gecmesine cok sevindim. İns kisa surede ikisi de esitlenecek ve sen bu yaz etekleri cikarmayacaksin:) diyorum ya esim destek olsaydi hic dusunmez silikon yaptirirdim iyi yaptin

Bir sure sonra ameliyat oldugunu bile unutacaksin kanat hf bana oyle demisti aml ol sonra unut demisti:)

Bu telefon uygulamasinda resimleri goremiyoruz cok kotu bir durum bu sayin editorlere sesleniyorum bu duruma bir el atabilirseniz cok cok seviniriz. Uygulama cok basarili

yaa hep unutuyorum sana sormayı.senin bacakların ameliyat öncesi kaslımıydı.yoksa normalmiydi.mesela ben bacağımı biraz kasarsam kaslar çok belirginleşiyor.senin nasıldılar
benim bacağım kaslı değildi fotodan da anlayabilirsin bunu sadece kemik ve biraz gevşek bir kas. spor yaptığımda daha iyi oluyordu ama bırakınca kısa zamanda eski haline dönüyordu. taşıma suyla değirmen dönmüyor yani:) çok kaslı istemiyorsan uzun taktıracaksın. sen olmadan ben biraz daha iyileşmiş olurum. çorabı çıkarınca şekli oturacak o zaman daha net fikrin olur. zamanın var daha ameliyat anına kadar:)

İyice balık hafızalı oldum ben evet hamileydin . seninki de yenideninki gibi olacak kilo aldıkça dolgunlaşacaklar. bu durum seni bir 2 yıl kadar idare eder. kalan yağlar da hoooop bacağına:) senin şartların yağı gerektirdi mecburen buna da şükür diyelim iyi atlattın gene de:)silikonun saklanması imkansız.

Bir sure sonra ameliyat oldugunu bile unutacaksin kanat hf bana oyle demisti aml ol sonra unut demisti:)
Ayyy o günler ne zaman gelecekkk:) yıllarca bekledik çok sabırsızlanıyorum. inşallah isteyen herkesin de karşısına bir fırsat çıkar oluverirler. ben hala inanamıyorum ameliyat olduğuma. eşine durumu açıklama ve ikna etme safhası ilk safha sonra dr. ve yöntem seçimi. asıl yıpratıcı olan safhalar. fiziksel ağrılar geçici.

Aynen katiliyorum cnm ilk safhalar zor. Neyse olduk cok sukur:)) benimkiler de super degil ama idare ederler

Silikon taktıran arkadaşlar bir sorum var sizlere aydınlatırsanız sevinirm. silikon takılan bir bacağım daha sorunlu demiştim. şimdi baldırlar geriliyor biliyorsunuz. sorunlu bacağımdaki gerilme bacağımın daha ön yüzüne doğru. anlatabildim değil mi? yukarıda değil ön yüze doğru. bu normal mi yoksa daha ön yüze yerleştirilmiş olma ihtimali var mı:/

Sevgili kanat ;
Galiba sen yaptırdın bu operasyonu 😊
Nasıl oluyor yani fiyatı ve dikişler cok oluyor mu? Bnm bacağım cok fazla deilde birazcık eğrilik var ( o da tam iç kısımda dizlerimin ) bu yüzden ne kısa etek, ne de dar paça giyemiyorum maalesef , offff Hergün aklımdan çıkmıyor yardım edin nooooolur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bnim bacaklarımda öyle diz kapagımdan asagısı kürdan gibi incecik üstler tombul . Cözüm bulursan bana yaz nolur😕

Herkese selam,
Dün ameliyat oldum:)silikon istiyordum biliyorsunuz aynen de öyle yaptırdım
Su anda resim yok elimde
Aksam eşim gelince yukliycem
Gerçi ben de hala inanamıyorum
Paylaşmak istedim
Resim Koyunca da istediğinizi sorabilirsini
Yardımcı olmak isterim
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin....

Hayırlı ugurlu olsun :)) geçmiş olsun :) şu foruma bir yıl geç girmek varmış.

Krena gecmis olsun canim, gözun aydin sende kurtuldun hayirlisiyla,
aminnn canim seninde Rabbim gönlune göre versin, ins memnun kalirsin sonuctan, darisi biz sıradakilere ins :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…