peki kızlar silikondan anlayanlar küçük silikon mu kaslı gösteriyor,bileğe kadar olan mı kaslı gösteriyor bilen var mı?
kısa ve kalınlar kaslı gösterir diye biliyorum tabi bacak şekli de önemli. çok kavisli ve kalın bir bacağa uzun olmaz diye düşünüyorum. nasiasınki mesela en küçük boyu olması gereken bir boy. tecrübeli bir dr bunu en güzel şekilde yapacaktır. dizler için de kıvrım olmalı bence çok güzel duruyor bence. kıvrımsız olan bacak seda sayanın bacağı. tabi zevk meselesi.
Ben de düz bacak takıntısı başladı. Dar paça pantolon giyiyorum mesela. Kıvrım belli olmasın diye o dizimin altındaki kavise peçete koyup flasterle de yapıştırıyorum. O yüzden oraya yağ dolgusu yaptırmayı cok istiyorum:18:
Allah kısmek ederse Temmuz düşünüyorum.sen kimde karar kıldın
Ben de düz bacak takıntısı başladı. Dar paça pantolon giyiyorum mesela. Kıvrım belli olmasın diye o dizimin altındaki kavise peçete koyup flasterle de yapıştırıyorum. O yüzden oraya yağ dolgusu yaptırmayı cok istiyorum:18:
Oooo senden onceyim diyorsun yani, hayırlısı olsun ins :) ben ameliyata karar verdim ama dr'a karar vermiş degilim henüz, az daha düşüneyim 2 ay var daha :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nasias sen o kadar güzel bir kızsın ki,emin ol yüzüne bakmaktan ,bacaklarına bakmak akıllarına bile gelmez.
Kızlar a k.mi e k. mi lütfen (silikon) herkes fikrini söylesin karar aşamasındayım,ve çıkmazdayım.Rica ediyorum açıklayıcı olun.Ciddi anlamda yardıma ihtiyacım var
Kızlar a k.mi e k. mi lütfen (silikon) herkes fikrini söylesin karar aşamasındayım,ve çıkmazdayım.Rica ediyorum açıklayıcı olun.Ciddi anlamda yardıma ihtiyacım var
Haklısın canım,ben sadece hani şunun şusu şöyle ,öbürünün böyle diye karşılaştırma istemiştim.Yoksa sen bu doktora git bu daha iyi anlamında değil.Anlasana çokkk heyecanlıyım
Artu bu aşamada şu doktora yaptır diyemez kimse. Doğru olmaz ki. Senin fotoğraflara bakıp, yorumları okuyup, iki doktorla da görüşüp içine sinene ameliyat olman gerekir.
O dediklerinin cvplari yorumlarda gizli bence, oralardan bulucaz artik :) :) :)
Anliyorum heyecanini bende de coooook, önemli olan ameliyata karar vermek gerisi kolay diyordum ama en zoru da bu dr secimiymis malesef
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
nasiass a k.oldu. kanat e k. sen daha karar vermedin.samimi ve öbür arkadaşlardan hatıladıkların kimler var.bunak kime olmuştu
evet artu kimse bu sorumluluğu almak istemez. benim bahsettiğin 2 dr.dan ek yi seçmemin nedeni iletişime çok açık olması, kendimi yanında rahat hissetmiş olmam, istediğim zaman ulaşabiliyor olmam. bu bana güven bir de bunak çok memnundu:) yoksa ikisi de çok iyi dr.lar. hf.ye de gitmiştim ama kendimi ona uzak hissettim bilmiyorum tamamen kişisel. oysaki muayenehanesi devlet hastanesinin bekleme salonu gibi kalabalık. kötü dr. olsa böyle olmaz. yağ olsaydı ak olacaktı . işte olayları biliyorsunHaklısın canım,ben sadece hani şunun şusu şöyle ,öbürünün böyle diye karşılaştırma istemiştim.Yoksa sen bu doktora git bu daha iyi anlamında değil.Anlasana çokkk heyecanlıyım
Nasias sen o kadar güzel bir kızsın ki,emin ol yüzüne bakmaktan ,bacaklarına bakmak akıllarına bile gelmez.
kesinlikle nasias memkoya katılıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?