Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Evet doğru bunakcım biz tecrübemizi paylaşıyoruz tecrübelerden faydalanıyoruz. sen bana 1 kez bile benim dr.a ol demedin. ben de diyemem. çünkü bunlar özgür irade işi. dr. ile karşılıklı anlaşmaya bakar. frekans meselesi. bana iyi sana iyi gelmeyebiliyor. ama tecrübeli olmalı kesinlikle.

pazarlık yapman lazım canım tabi hepsiyle yapılmıyor.inşallah en doğru kararı verirsin canım önünde örneklerin var şanslısın bu bakımdan:) çok güzel olsunlar seninkiler de:)

pazarlık yapman lazım canım tabi hepsiyle yapılmıyor.inşallah en doğru kararı verirsin canım önünde örneklerin var şanslısın bu bakımdan:) çok güzel olsunlar seninkiler de:)

kanat aynaya bakınca ne hissediyorsun,yada sabah uyandığında ilk bacakların aklına gelip mutlu oluyormusun?

kanat aynaya bakınca ne hissediyorsun,yada sabah uyandığında ilk bacakların aklına gelip mutlu oluyormusun?

gidiyordum giderayak cevaplıyorum seni:) aynanın önünden ayrılıyormuyum ki:) saatlik hava durumu gibi her önünden geçerken duruyorum ve bakıyorum. şeklinin değiştiğini düşünüyorum sürekli. bazen bakıyorum beğenmiyorum bazen bakıyorum yok yok iyi olmuş diyorum. Ama sonuç itibariyle ilk bacağımla ilgisi kesinlikle yok. bu da beni çok mutlu ediyor. herhalde eriyen birşey olsaydı aynanın önünde uyurdum. sinir bozucu olurdu. şimdi ben aradaki şekil farklılığına takmış vaziyetteyim. ikisi aynı değil. bir daha şiş.

Evt o konuda cidden şansliyiz biz yaptıramayanlar olarak :) sen bunak ve nasiass silikon hakkinda merak ettigim tüm soruları silip atmama sebep oldunuz, şimdi acaba kelimesini cok kullanmıyorum artık, tskler :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

eminim o fark zamanla dengelenicektir,takma çok fazla.bir dahaki kontrolünde dile getirirsin .ergenliğimden beri her gece yatarken, bir mucize olmasını ve sabah güzel bacaklarla uyanmayı dilerdim( mutluluğunun daimi ve bulaşıcı olması dileğiyle,iyi geceler.

bak bu soruyu sordun iyi oldu memko. ben aynısını dr. a sormuştum o da iyi ki sordun dedi çünkü kesinlikle topuklu giyme çünkü silikonu yukarı itiyor dedi.
ne zamana kadar bilmiyorum.

Benim doktor da silikonda topuklu giymemelisin demişti.
Diğeri de ısrarla topuklu giydiriyor. Anlamadım

peki kızlar silikondan anlayanlar küçük silikon mu kaslı gösteriyor,bileğe kadar olan mı kaslı gösteriyor bilen var mı?

merhabalr benım arkadaşım 4 gun once yaptırdı. aquafıll denen dolgu maddesıyle benımde doktorum olan dr zafer atakan yaptı

mucize çok yakında arkadaşım. ergenlik olmasa da ortayaşta olacak:) amin hepimiz için arkadaşım dua ediyorum hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…