pazarlık yapman lazım canım tabi hepsiyle yapılmıyor.inşallah en doğru kararı verirsin canım önünde örneklerin var şanslısın bu bakımdan:) çok güzel olsunlar seninkiler de:)Hf haric diger ikiside ayni fiyati verdi canim, hf masaallah 4000 euro demisti 13 bin falan yapiyor, o Gun bir gelsin ins gözumu kapatip ikisinden birini sececegim artik hayirlisi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
pazarlık yapman lazım canım tabi hepsiyle yapılmıyor.inşallah en doğru kararı verirsin canım önünde örneklerin var şanslısın bu bakımdan:) çok güzel olsunlar seninkiler de:)
ben de gidiyorum arkadaşlar iyi geceler.
kanat aynaya bakınca ne hissediyorsun,yada sabah uyandığında ilk bacakların aklına gelip mutlu oluyormusun?
pazarlık yapman lazım canım tabi hepsiyle yapılmıyor.inşallah en doğru kararı verirsin canım önünde örneklerin var şanslısın bu bakımdan:) çok güzel olsunlar seninkiler de:)
gidiyordum giderayak cevaplıyorum seni:) aynanın önünden ayrılıyormuyum ki:) saatlik hava durumu gibi her önünden geçerken duruyorum ve bakıyorum. şeklinin değiştiğini düşünüyorum sürekli. bazen bakıyorum beğenmiyorum bazen bakıyorum yok yok iyi olmuş diyorum. Ama sonuç itibariyle ilk bacağımla ilgisi kesinlikle yok. bu da beni çok mutlu ediyor. herhalde eriyen birşey olsaydı aynanın önünde uyurdum. sinir bozucu olurdu. şimdi ben aradaki şekil farklılığına takmış vaziyetteyim. ikisi aynı değil. bir daha şiş.
bak bu soruyu sordun iyi oldu memko. ben aynısını dr. a sormuştum o da iyi ki sordun dediçünkü kesinlikle topuklu giyme çünkü silikonu yukarı itiyor dedi.
ne zamana kadar bilmiyorum.
Benim doktor da silikonda topuklu giymemelisin demişti.
Diğeri de ısrarla topuklu giydiriyor. Anlamadım
nasıl yani ameliyattan sonraki süreçte de mi? ben her gün topuklu ayakkabı giyiyorum
Iyilesme sürecini kastetmişti. :)
Canım ben Ağustos'da gidiyorum kesin, Dr'da karar verdim gibi gibi, hemen gel arkamdan sende :) :) :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kiloluyum...fakat bacaklarım nasibini almamış...Bacaklarından sorunu olanların hepsi kalın oluşundan şikayetçi ama benimki tam tersi...fazla kilolarımın hepsi bedenimde....atom karınca gibi! koca bir büst ve koskocaman göğüsler...
Ben yinede şikayetçi değilim ama....hiçdeğilse bunu taşıyan birde bacaklarım olsa? koca vucutda çırpı gibi bacaklar....okadar orantısız ki..çok ta komik. Bacak implantı varmiş ama bana uygun değil....çünki sadece baldıra uygulanıyormuş...oysa, benim ayak bileklerim çok ince.
Doldu enjeksiyonu olabilir deniyor....BİLGİSİ olan yada YAPTIRAN varsa...neolur lütfen bilgi verebilir mi?
ÇOK ACİL.
varis ameliyatı iyi fikirmiş:)Aman ben bir ameliyat olayımda hayırlısıyla ,bir bahane bulurum artık.
mucize çok yakında arkadaşım. ergenlik olmasa da ortayaşta olacak:) amin hepimiz için arkadaşım dua ediyorum hep.eminim o fark zamanla dengelenicektir,takma çok fazla.bir dahaki kontrolünde dile getirirsin .ergenliğimden beri her gece yatarken, bir mucize olmasını ve sabah güzel bacaklarla uyanmayı dilerdim( mutluluğunun daimi ve bulaşıcı olması dileğiyle,iyi geceler.
evet evet iyileşirken giyme dedi. yerleşene kadar ama kaç hafta ya da ay bilmiyorum. seninki zaten iyice yerleşmiş yerleşeceği kadar hem de olması gereken yere. darısı başıma artık.iyi bari korktum bir an silikonum yukarı çıkacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?