Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kizlar selam bugun kontrole gittim. Fotograflari karsilastirdik sonuclar iyi:) baya kalici olmus yaglarim. Bu arada dr um bana 100 er cc yag koymus. Yuzde 50 sinden fazlasi kalmis dedi:) ikinci seans icin seneye gelicem dedim. Fiyat konusmadik hic daha zaman var diye sormadim.

Birde kizlar kas gelistirmek zor oluyor hocam dedim ozellikle de calf kasi icin oyle diyorlar. Oda kas kilifi sert kasin buyumesine izin vermiyor dedi. Onunda ameliyati varmis. O kilif kesiliyormus kas aciga cikiyormus sonra da calisip gelistiriyorsun:) valla bana iyi fikir gibi geldi. İkinci seansta onuda yapalim dedim gerek kalmaz dedi

Cook sagol kanat
Bn yeniyim , onun icin mesajin altına yorum atamıyorum galiba , birisi bana anlatır mı acaba?
Bilmiyorum da ins yaptirabilirim coook istiyorum . ( eşim istemese de )

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sevgili krena
Ameliyat icin Ne kadar ödedigini soylebilirmisin,senin icin sakıncası yoksa tabi

selam arkadaslar beni hatirlayanlariniz varsa, bacaklarim hakkinda bilgi vereyim hala aynilar cok sükür, cok memnunum,o derdi unutdum sanki,sanki hep böyleydiler.hatta alt bacak kaslarimi gelistirmeyi basardim galiba.isyerinde sürekli yürümem gerekiyor,malum hastanede calisinca..bir de fitness ayakkabilari oluyor altlari kalin,onlardan giyiyorum,faydasini gördüm tavsiye ederim.hepinize sevgiler

Kizlarrr,ACİİİİİİLLL
Sekillendirici bacak silikonu diye birsey duydum .
Ama nerde satıldığını bulamıyorum . Facebook adresi var ama 2013 ten itibaren aktif deil. En azından ameliyat olamayanlar icin bir care.
Lutfen bilen varsa bana acilll cvp yazsın

Sahralpi... evt o tarihten buyana bisey paylaşılmamış sayfada ama msj bölümünden yazarsan hemen dönüyorlar, o sayfa hâla kullanılıyor yani :)

Tmm sagolun
Bana geri dondüler ( yani Facebook'tan) kullanan oldu mu ? Iyi mı yani ?

Birde kızlar bn istegim kısının yazısına yorum yapamıyorum nasıl oluyor biri bana anlatırsa cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…