Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Yaaaa😔cok tezcanliyim hemen siparişi verdim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Artu memnun kalmamış bacak sekillendiriciden ama memnun olanda cok kisi var, sipariş vermisken bir dene bence :)

Artu memnun kalmamış bacak sekillendiriciden ama memnun olanda cok kisi var, sipariş vermisken bir dene bence :)

Evet birisinin yorumundan yola çıkarak verdim siparişi , anlaşılan o coo memnun.yazin kullanamasam bile kısın kullanırım demii kızlar 😀deneyim bakalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı

Birde kızlar ben kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum , öylesine koymuştum ( söyle guzel bir isim koyuyum diyorum) ama birturlu bulamadım nasıl oluyor acaba ? Bilen varsa yazsın lutfen 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı

uzun zamandır foruma bakamadım. kendimi yeni üye olmuş gibi hissediyorum. nasıl bir giriş yapayım söze nerden başlayayım bilemiyorum. şöyle bir giriş fena olmaz sanki. AMELİYAT OLMAK İSTİYORUUUM! :95:

bu ara silikon çok revaçta sanırım ben de silikon istiyorum. ama hani bu silikonlar tek tipti şimdi de uzun kısa muhabbeti dönmeye başlamış. neler oluyor burada.

ben kullanıyorum ondan. fena değil. kayma toplanma falan yok tabi üstüne sıkı bir çorap giymen gerekiyor yoksa kayar tabi ki. yaz geldi hala kullanıyorum yakında pişik olucam. :)) hatta bir tanesi yeterli gelmiyor çok ince o yüzden ikincisini almayı düşünüyorum.

Canım sen de benim gibi uzun zamandır bu forumdasın
Ben de yaklaşık 2009 dan berı forumu takip ediyorum
Silikon yapılabildiğini duyunca yok artık daha neler saçmalığın bu kadarı dedim:)
Hıc de düşünmedim
Sadece yağ için kendımı hazırlamaya çalıştım
5 sene sonunda silikon yaptırdım:)
Bu noktaya nasıl geldıgımı bilmiyorum
Sadece özgürce hareket edebilmek ve kendimle mutlu olabilmek için yaptım
Su a da sonuc güzel ; zamanla ne olur bilemem ; umarım hayal kırıklığım olmaz
Ameliyat zor bi karar ;Rabbim günahlarımızı affetsin ; etraflıca duşun derim
Artıları ve manevi olarak sana etki edebilecek eksileri ile
Ve bir karar al
Gercekten karar verebilmek işin en önemli kısmı
Opuyorummm

Yok veremedim veremiyorum da, peki sen verdinmi kararini hangi dr, yaptiracakmisin Kesin temmuz da??

verdim gibi a k. 1000 hiç inmiyormuş.krenanın yaptırdığı doktor euro ya yapıyor,1000 bile çok geçiyor.eee e k. hem pazarlığa açık hemde bu ameliyatı çok yapanlardan biri.sanki e k daha ağır basıyor gibi bende,ne dersin.

Herseyin hayırlısı olsun derim :) :) :)

Vanilla hosgeldin yoktun bayadir. Silikon yaptiran bircok arkadas oldu bence bu ameliyat arttikca silikon ureticilerde calismaya basladi. Cesitleri artirdilar bence. İlk basta tek tipti simdi bicok cesit var. İstedigin sekli alabilecek yani ne guzel ya bu cok iyi.

10000 demek istedimöbürüde euro olanda 10000 çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…