boşuna alırsın toplanıyor ,kayıyor,işe yaramaz
boşuna alırsın toplanıyor ,kayıyor,işe yaramaz
6000 başlıyor 12000 devam ediyorsilikon yaptıran arkadaşlar, ortalama maliyet ve iyileşme süresi ne kadar?
Yaaaa😔cok tezcanliyim hemen siparişi verdim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaaaa😔cok tezcanliyim hemen siparişi verdim
elsa sıra bizde doktora karar verdin mi
3 günden önce kargoya verilmiyor iptal diye mesaj at ,iptal ediyorlar
Artu memnun kalmamış bacak sekillendiriciden ama memnun olanda cok kisi var, sipariş vermisken bir dene bence :)
6000 başlıyor 12000 devam ediyor
Artu memnun kalmamış bacak sekillendiriciden ama memnun olanda cok kisi var, sipariş vermisken bir dene bence :)
Kizlarrr,ACİİİİİİLLL
Sekillendirici bacak silikonu diye birsey duydum .
Ama nerde satıldığını bulamıyorum . Facebook adresi var ama 2013 ten itibaren aktif deil. En azından ameliyat olamayanlar icin bir care.
Lutfen bilen varsa bana acilll cvp yazsın
uzun zamandır foruma bakamadım. kendimi yeni üye olmuş gibi hissediyorum. nasıl bir giriş yapayım söze nerden başlayayım bilemiyorum. şöyle bir giriş fena olmaz sanki. AMELİYAT OLMAK İSTİYORUUUM! :95:
bu ara silikon çok revaçta sanırım ben de silikon istiyorum. ama hani bu silikonlar tek tipti şimdi de uzun kısa muhabbeti dönmeye başlamış. neler oluyor burada.
Yok veremedim veremiyorum da, peki sen verdinmi kararini hangi dr, yaptiracakmisin Kesin temmuz da??
uzun zamandır foruma bakamadım. kendimi yeni üye olmuş gibi hissediyorum. nasıl bir giriş yapayım söze nerden başlayayım bilemiyorum. şöyle bir giriş fena olmaz sanki. AMELİYAT OLMAK İSTİYORUUUM! :95:
bu ara silikon çok revaçta sanırım ben de silikon istiyorum. ama hani bu silikonlar tek tipti şimdi de uzun kısa muhabbeti dönmeye başlamış. neler oluyor burada.
verdim gibi a k. 1000 hiç inmiyormuş.krenanın yaptırdığı doktor euro ya yapıyor,1000 bile çok geçiyor.eee e k. hem pazarlığa açık hemde bu ameliyatı çok yapanlardan biri.sanki e k daha ağır basıyor gibi bende,ne dersin.
Herseyin hayırlısı olsun derim :) :) :)
elsa sende hangi doktor ağır basıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?