Bacak dolgusu yaptıran var mı?

hoşbuldum. :) evet uzun zaman oldu. sanırım dediğin gibi talep artınca çeşidi de arttırdılar. gerçekten de iyi oldu ama insan güven duyamıyor ki.

ben de hep kendimi yağ dolgusuna hazırladım ama düşündükçe silikon isteği ağır basmaya başladı. eridi derdi olmayacak bir kere. en önemlisi bu. çünkü çok zor kilo alıyorum alsam da hemen veriyorum kiloları o yüzden yağ tutunmayacak diye korkuyorum. bacakların çok güzel olmuş. kanatınkiler de öyle olmuş. nasiass da güzel olmuştu. silikonla da güzel oluyorsa niye yağ dolgusu yaptırıp erime riskini göze alayım diye düşünüyor insan. :))

Sagol verdigin bilgiler icin
Birde merak ettigim konu : yaz aylarında sıcakta terlemeyle kayıyor yada oldugu yer havadis kalıp pisik,yara yapar mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı

Sagol verdigin bilgiler icin
Birde merak ettigim konu : yaz aylarında sıcakta terlemeyle kayıyor yada oldugu yer havadis kalıp pisik,yara yapar mı?

Yaa bi de bacağına gore nasıl şekil aldığını merak ediyorum . Yani herkesin bacak yapısı farklı

Yaa bi de bacağına gore nasıl şekil aldığını merak ediyorum . Yani herkesin bacak yapısı farklı

evet herkesin bacağı farklı haliyle de herkeste farklı durur ama öyle çok büyük bir değişiklik bekleme zaten eline ulaşınca göreceksin küçük ve ince bir şey. en azından diz içi boşluğunu dolduruyor biraz daha iyi bir görüntü oluşturuyor. kayma falan yapmıyor biraz terlese de. bende yara, kaşıntı falan olmadı ama hassas bir ciltte sorun çıkarır belki bilemem. kesinlikle daha uzun ve kalın olmalıydı. ikisini peşpeşe bir bacağa koyuyorum yine de büyük bir fark yaratmıyor ince olduğu için. ama bacaklarında sorun azsa etkili olur. albümümde pantolonlu bir resmim var ilk resim. orda bacağımda silikon var. bak istersen.

Evet cok kötü durumda deil bacaklarım ama Cook azıcık dizlerim yani dolu olsa iyi olurdu , sanırım bu isime yariycak :)
Nasıl bakılıyor bilmiyorum ki

vanillasky sen de artık ol artık memkoyla. artık çeşit çeşit boy boy silikon var hangisini istersen seç beğen:)

kızlar kanattan ses yok merak ettim inşallah bir aksilik yoktur.kanat nerdesin seni çok merak ediyorum

artu buralardayım. bugün hiç uğrayamadım malum karne aldı çocuklar. Bugün performansımı beğendim. saba çıktım evden şimdi geldim. yürüdüm baya çorabı çıkardım ohh hayat varmış
bir bacağım daha geç iyileşiyor diğeri neredeyse iyileşti sayılır. Artık normal yürüyebiliyor gibiyim çok az aksıyorum. çok ayakta kaldığım için ayak bileklerim şişti biraz yağ konan yerler herhalde normaldir. yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek dr. bacak içlerimde yağ konan yerler de morluklar var ama iyileşiyorlar. zaman geçtikçe bacaklarımın kalınlaştığını hissediyorum. yarın daha detaylı yazarım yazacağım dr. dan sonra.

Bir de silikonu elimle yokluyorum nerden başlıyor nerde bitiyor anlayamıyorum hiçbirşekilde. nasias aklıma sen geliyorsun. baban diyormuş ya daha elleme patlatacaksın diye:) sağa bastır sola bastır yok, bileğe bakıyorum yok :44:

vanillasky sen de artık ol artık memkoyla. artık çeşit çeşit boy boy silikon var hangisini istersen seç beğen:)

seçip beğenmekle iş bitse bugünden yaptırıcam. sana nasıl silikon koyuldu. uzun kısa dar geniş kavisli düz. kaç çeşiti var yahu :44:

alıştım sizlere ne yariptirki görmeden bilmeden ne oldu nerde acaba diye merak ediyorum işte.kaçta gidiyorsun canım

vallahi süper silikon belli olmuyorsa kaslı görüntü hiç yok demektir.özelden yazacağım sana bakar mısın

Son düzenleme:

Hahah :))) aynen canım benim elim hep bacaklardaydı :) ama yok hala yok anlaşılmıyor nerede.. Arkadaşlarım falan da bi dokunayım nasıl diyorlar.. Bir de korkarak tek parmak dokunuyorlar cok komik:) anlaşılmıyor tabi :)

peki kızlar o sikonları beğenmeyip çıkaranlar ne iş. siz elliyoruz dokunuyoruz anlaşılmıyor diyorsunuz,öbürleride çok kötü oldu silikonlar görünüyor diye çıkarıyorlar.acaba onlar mükemmelliletçiler mi yoksa doktorlar bu işi yapa yapa öğrendiler mi?ne dersiniz?????

Son düzenleme:
zaten o çıkarttıranlar nedeniyle kaslı istemiyorum, çok çıkıntı istemiyorum deyip durdum. Sebebi şu da olabilir bu silikoncular işi ilerlettiler. her boy ve ebatta silikon üretmeye başladılar. bu da dr.ların işini kolaylaştırıyor. mesela düz ve ince bilekli bir bacakta 140lık kalın ve kaslı durabilir. o hesap. bak biz de kısmen uzman olduk artık.

Son düzenleme:
seçip beğenmekle iş bitse bugünden yaptırıcam. sana nasıl silikon koyuldu. uzun kısa dar geniş kavisli düz. kaç çeşiti var yahu :44:
vanilla bana 165 cc. bileğe kadar uzanan silikon konuldu. bilekte de fazladan yağ var ona güvenmiyorum malum eriyecek bilekte kalmıyor ya yağlar.Fazla kalın değil 2.3 cm. ve incelerek bileğe kadar iniyor. sen artık şu sahte mutluluktan vazgeçip gerçek mutluluğa adım at. yaz geldi takamıcaksın artık onları pişik olacaksın. zamanı geldi artık memkoyla senin.

evet ben sert bir çıkıntı beklerken öyle olmadı gayet et gibi yani. dokunmak isteyen olmadı henüz. eşim hiç bakmıyor bile. karşı çıkıyordu ama ben çok ısrar edince yaptırdık. hala destek değil yokmuş gibi davranıyor. sorun çıkarsa iyi olmayacak. şurası nasıl olmuş diye bile soramıyorum. gittin kestirdin kendini diyor.
peki sen de uzun yürüyüşlerden veya yorucu birgünden sonra topuklarda uyuşma oluyor muydu nasias? sorunlu olduğunu söylediğim bacağım daha garip şişlikten sanırım. hani huzursuz bacak sendromu gibi bir kamaşma oluyor.

alıştım sizlere ne yariptirki görmeden bilmeden ne oldu nerde acaba diye merak ediyorum işte.kaçta gidiyorsun canım
evet canım aynen öyle oluyor tanışmasak da aynı kaderi paylaşıyoruz birbirimizi anlıyoruz ve en önemlisi gerçeğiz. iyi ki varsınız arkadaşlar. belki de burası olmasa asla cesaret edemezdim böyle birşeye.

sayacım nerelerdesin canım? en son bıraktığımızda şortlar alıyordun kendine:) şortlarını minilerini giy ama bizi de ihmal etme:) nasılsın seni merak ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…