Bacak dolgusu yaptıran var mı?

şunu merak ediyorum (fazla kalın değil 2-3 cm )diyorsunya ne demek bu ,yani tek bacakta 2-3 cm çıkıntı oluyor demek mi yoksa 2 bacakta toplam 2-3 cm çıkıntı oluyor.birde canım bacağının en kalın yeri ve bileklerin, ameliyat öncesi neydi ne oldu yazarsan sevinirim

artu bana takılan silikon simetrik değil. uçurtmayı düşün onun yarısı gibi. en kalın yeri 2-3 cm değil 2.3 cm. yani 2.5 cm. bile değil. sonra aşağı doğru incelerek bilekte bitiyor. toplamda 4.6 cm bir bacak arası kapanmış oluyor ki bu silikon en ince olanı. bileklere kadar uzandığı için birden kas bitmiyor erimeyeceği için yumuşak bir kavis var. bacağımın kalınlığı ameliyat öncesi en kalın yeri 32-32.5 ti yani çok inceydi. şimdi şekli tam belli değil şişlikler var bir bacağım daha şiş ama 34- 35 cm gibi birşey olacak. kalın değil yani bileğim 20 idi galiba tam hatırlamıyorum bakmam lazım.

kanatcım benim en kalın yeri 33 bilekler 20 sen yaptırdığın için tecrübelisin .ben kaslı ve kalın bacak istemiyorum en uygun silikon bumu olur ne dersin

Son düzenleme:

Kanatcim en ideal olculer olmus. 34-35 cm ideal bacak kalinligiymis normal kiloda ve boyda insanda. Biyerde okumustum

sayacım nerelerdesin canım? en son bıraktığımızda şortlar alıyordun kendine:) şortlarını minilerini giy ama bizi de ihmal etme:) nasılsın seni merak ediyorum :)

Merhaba canim, Ben iyiyim) bacaklarda iyi, ama sanki bana erimishgibi geliyorlar. Olcduyumde ayni 34-35 en kalin yerleri, ama bakdigimda aynada deyishik gozukuyorlar( iki ayim olucak ayin 18-zi. Resim paylashicam, sizde fikrinizi soylersiniz, tekrar am-ta ihtiyac varmi yokmu)

kanatcım benim en kalın yeri 33 bilekler 20 sen yaptırdığın için tecrübelisin .ben kaslı ve kalın bacak istemiyorum en uygun silikon bumu olur ne dersin

3-4 sayfa geride bir link vermiştim artucum. orda dr.un kullandığı silikon markasının ebatları var incele istersen. fikir olur sana da. ben yaptırdım ama şekli tam ortada değil 2-3 aya ihtiyacım olduğunu söylüyor dr. ve yaptıranlar da. şimdilik iyi gidiyor. korktuğum birden artan ve azalan çıkıntı yok. dolu dolu içler. foto koyarım en kısa zamanda. normal hayatıma döndüm. bir bacağım biraz daha geriden geliyor iyileşme olarak. günden güne değiştiğini hissediyorum. bir bakıyorum biri kalın bir bakıyorum diğeri. silikon kendine yer yapacak ve oturacakmış. Bu kalınlık bana oldukça ideal geldi. gözüm alışmadığı için de kalın bile geliyor. ilk zamanlarda hayıflanmıştım daha kalın olsun diye biliyorsun ama yersizmiş. çoraplar çıkınca ( ben çıkardım 2-3 gündür akşamları)
daha farklılaşıyor. sen istediğin bacak şekillerini albümüne koysana ordan söyleriz sana ne olabilir.

canım inşallah bir op. gerek kalmaz yeniden .şişler inince farklı görünmesi normaldir ve çok da az olsa da erime olmuştur. % 100 kalıcı olmuyor bunu zaten biliyoruz. o farklılık işte bu eriyen küçük miktardandır. 1 ayın daha kaldı. o zaman herşey belli olucak. 34-35 zaten senin ameliyat sonrası ölçülerindi. erime çok az o halde öyle cm.ler değil mm.ler. fotoğrafını bekliyoruz canım.

Kanatcim en ideal olculer olmus. 34-35 cm ideal bacak kalinligiymis normal kiloda ve boyda insanda. Biyerde okumustum
sanırım bu ölçüleri bizim sanatçı dr. dan duyduk. evrensel güzellik ölçülerine göre öyle olmalı angelinnocent ben de öyle hatırlıyorum. Biz Türkler bu katergoriye pek uymuyoruz sanırım genelde bacaklar kalın oluyor. çarpık olmasın da ister kalın ister ince olsun sorun değil.

kanatcım senin dış yanlardan yağ aldı mı?
hayır alınmadı artu hiç aklıma da gelmedi aldırmak. çok kalın duruyorsa ve çok kavisliyse gerekiyor diye biliyorum. bacaklarım zaten inceydi. 32 cm.nin inceltilcek bir yeri yoktu. yağ da yokki orda sadece deri ve kemik:) benim en üstten başlayan bir boşluk vardı. sadece alt bacakta değildi ya sorun . üst iç bacak içi dolduruldu. o da baya iyi oldu. tabi ne kadarı kalır bilmiyorum. bilekte de var o da çok kalıcı olmayacak. 2-3 aya belli olur. kalanlar benim olacak artık.

Son düzenleme:
o biyeri buldum oytun idilin sayfası. çok açıklayıcı olmuş sayfası.
İdeal dizaltı çevresi 34-36 cm olmalı diyor.

hatta bir video var. büyük bir silikon konulmasına rağmen öncesi ve sonrası arasında fark yok diyor. sebebi de şuymuş: kasın fasyası ve cildi henüz esnemediği için bastırarak silikonun kendini göstermesine izin vermez. Kas fasyası ve cilt esnedikçe bacağın çapı daha da artacaktır.Bacağın son şeklini alması ve çapının artması 3-6 ay alacaktır.
Benim ilk günlerde boşuna hayıflanmamın açıklaması.

Ben bugün taklıyorum yanlız sayfada in cin top oynuyor
monolog yapmışım resmen.
krena nasılsın sesin çıkmıyor bir sorun yoktur umarım.
elsa sen de kayıpsın nerelerdesin?

kanata 165 cc,krenaya 120 cc silikon takıldı.arkadaşlar bunlar kalınlık mıdır uzunluk mudur anlamadım ben bilen var mı?

kanata 165 cc,krenaya 120 cc silikon takıldı.arkadaşlar bunlar kalınlık mıdır uzunluk mudur anlamadım ben bilen var mı?

Artu eurosilikonun sitesi var orada baya aciklayici bilgi veriyor. İnceleyebilirsin. Bu cc ler silikonun toplam miktari. Kalinligi boyu ayrica yaziyor. Silikonun buyuklugu illa kalin olacagi anlamina gelmiyor canim. Bana konustugum dr ayrintisiyla anlatmisti.

SİTEYİ İNCELEDİM 165 cc olan;165 uzunluk =2.3 cm kavis verecek.120 cc olan;120 uzunluk=2.6 kavis verecek.doğru anlamışımdır inşallah

SİTEYİ İNCELEDİM 165 cc olan;165 uzunluk =2.3 cm kavis verecek.120 cc olan;120 uzunluk=2.6 kavis verecek.doğru anlamışımdır inşallah

evet artu 165 veya 120 hacmi siikonun. silikonun şekilleri de farklı krenayla.2.6 kalınklı silikonun tam ortasına geliyor. bana takılan 2.3 cm. kalınlık silikonun ortasında değil daha yukarısında kalıyor. dolyaısıyla daha ince kalıyor. nasiasınki 90 cc. hacimli olmasına rağmen benimkinden daha kalın ama daha kısa ve simetrik . genişilık faktörü de var tabi:)

Ben bugün taklıyorum yanlız sayfada in cin top oynuyor
monolog yapmışım resmen.
krena nasılsın sesin çıkmıyor bir sorun yoktur umarım.
elsa sen de kayıpsın nerelerdesin?

Buralardayım canım
İyiyim:) sen nasılsın
Bugün tam 1 hafta oldu
Yarın pansumanım var
1 hafta sonra inşallah rahatlıkla yürürüm gibi dürüyor
Sen çorabı ne kadar süre gıyecektın canım

Buralardayım canım
İyiyim:) sen nasılsın
Bugün tam 1 hafta oldu
Yarın pansumanım var
1 hafta sonra inşallah rahatlıkla yürürüm gibi dürüyor
Sen çorabı ne kadar süre gıyecektın canım

iyi olmana çok sevindim canım.
evet ben de 2 haftada normal yaşantıma döndüm gibi. şuan daha da iyiyim.
çorabı 1-2 gün daha gündü giyeceğim akşamları çıkarıyorum çorapsız yatıyorum çünkü dayanamıyorum artık fenalık geldi.
bak hala fiyatı söylemedin krena
benim pansuman yapıldı bundan sonra şu silikon batlarından yapıştıracağım iz kalmasın diye. haftada 1 değiştireceğim.
inşallah bu dertten kurtulmuşuzdur:)

Son düzenleme:

yani kaç gün varis çorabı giyiliyor.birde akşamları çıkarmak için ne kadar zaman geçmesi gerekiyor.kanatcım çorapsız resim koysanda gözümüz gönlümüz açılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…