Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Cevaplarınız için çok teşekkürler kızlar. Benim tempom biraz yoğun. Ve sadece 1 hafta idare edebilirim. Bu beni çok korkutuyo açıkçası. Ama o kadar çok olmak istiyorum ki, ben baya bunaldım istediğimi giyememekten, yazın tatilde dizimde elbise giyebilmek, kışın dar pantolon kısa bot giyebilmek istiyorum. Ekim gibi yaz sonrası yaptırmayı düşünüyorum. Hemde para biriktirmeye başlarım. Ve biliyomusunuz burayı görmeden önce kendimi çok yalnız hissederdim bacak derdi bi bende sanki. Ama şimdi burda taş gibi bacaklara kavuşanları gördükçe musmutlu oluyorum. siz kurtulmuşsunuz ne güzel, hayat boyu böyle kalın, bacak derdi neymiş unutun inşallah :) darısı başıma

sunglasses senden hiç haber yoktu uzun zamandır. umarım sen de en kısa zamanda bu dertten kurtulursun.

Teşekkürler kanat :) ya hafta içi hafta sonu full olduğum bi dönemden geçiyorum. Çok yoğunum. İnşallah inşallah kurtulurum. Bide foto yükleyebilmek için 50 mesaj kotamı doldurdum. Hala profilimde fotoğraf sekmesi yok, bulamıyorum bi türlü. Sizin fikirlerinizi çok merak ediyorum aslında

cepten giriyorsan telefondaki uygulamadan olabilir ben bilemiyorum öyle diyorlardı arkadaşlar. fotoğraf koyarsan yorum yaparız. çoğumuz uzman olduk artık epey.

Benim bacak arası boşluğunun masaallahi var zaten, birde dizlerden alınsa biri hanyaya gider digeri konyaya
Seninki okadar açıklığa rağmen kapanmadıysa benimki umutsuz vakaa ozaman, dr'larin msjlarima niye dönmediği de çözüldü bu noktada :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

elsacım merhaba, yoktun uzun zamandır merak etmiştim seni. senin dizin yokki elsacım. onlar olduğu gibi kalacak. benim daha ayrık durmasına neden olan dizlerin alınması. alınması lazımdı. fazla da almamış aslına bakarsan. ama 1-2 cm. daha ayrıldı bacağım ve mutsuzum şuan. silikonlarım var ama bu açıklığı kapatmaya yetmiyor kapatamazda. şöyle dev bir baldır olmalıki kapansın ama dizler değmeyecek naparsan yap. yaa bilemiyorum daha farklı bir şekilli silikon olmalıydı sanki. benim sevmediğim görüntüde olan. bu benim açıklığımı kapatmadı. dizler gitti iyice ayrıldılar.

Kızlar üst bacağımla bi sorunum yok, arası biraz açık gibi ama düzgün sayılır. Benim sorunum alt bacak, 33,5 cm en kalın yeri. Bilek 21 cm. Dışa doğru değil. Ama çok ince ve ortası boş. Sanki orası eksik gibi ya. Bide benim dizimde fazlalık var sanırım. Ama alınmalı mı bilemiyorum bi kalın yer orası :)

Arkadaşlar beni bacağımın diz iç kısmındaki morluk giderek büyüdü bu normalmi özellikle sağ bacağım çok endişeleniyorum (( buz koydum yüksektede tuttum ama bu sabah baktığımda dahada büyümüş bir ağrı yok ama görüntüsü çok fena

bantıklı düşünürsek kafamızı bile bir yere çarptığımız zaman ertesi günü morarıyor.bence normal seninki

Senakan bence telas yapmana gerek yok canim. Eklem yeri oldugu icin sismesi normal. Drunla konustunmu.buyuk ihtimalle beklenen biseydir. Bikac gune gecer

Sunglass benimkide aynen tarif ettigin gibiydi diz icleri alinip alt dolgunlastirilinca daha duzgun ve guzel oldu. Suan gayet iyi ince ama duzgunler. Ben ikinci bi seans dusunuyorum oda ic kisim az dolgun olsun diye:)

Kanatcim bence dizlerin birlesmesi hic onemli degil duzgun bir sekilde asagi iniyorsa sorun yok. Sana dizleri birlesmeyip duzgun inen bisuru sutun bacak ornegi verebilirim mesela olivia palermo var onunkiler oyle ve cok ta guzel duruyorlar

Teşekkür ederim kızlar sağolun cvplarınız için dr beyi çok erken olunca arayamadım ama sabah uyandığımda o hali görünce çok korktum saat ilerleyince aradım bana endişelenmememi söyledi birazda benimle alakalı sanırım normalde de çabuk morarır yalnız olunca çok evham yaptım yoksa pek bir ağrım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…