bekliyorum artu .kanat kalın mı diyorsu yani.özelden yazıcam okur musun
hangi doktora oldun özelden yazar mısın
bekliyorum artu .
hadi bende bekliyorum kanat
Cevaplarınız için çok teşekkürler kızlar. Benim tempom biraz yoğun. Ve sadece 1 hafta idare edebilirim. Bu beni çok korkutuyo açıkçası. Ama o kadar çok olmak istiyorum ki, ben baya bunaldım istediğimi giyememekten, yazın tatilde dizimde elbise giyebilmek, kışın dar pantolon kısa bot giyebilmek istiyorum. Ekim gibi yaz sonrası yaptırmayı düşünüyorum. Hemde para biriktirmeye başlarım. Ve biliyomusunuz burayı görmeden önce kendimi çok yalnız hissederdim bacak derdi bi bende sanki. Ama şimdi burda taş gibi bacaklara kavuşanları gördükçe musmutlu oluyorum. siz kurtulmuşsunuz ne güzel, hayat boyu böyle kalın, bacak derdi neymiş unutun inşallah :) darısı başıma
cepten giriyorsan telefondaki uygulamadan olabilir ben bilemiyorum öyle diyorlardı arkadaşlar. fotoğraf koyarsan yorum yaparız. çoğumuz uzman olduk artık epey.Teşekkürler kanat :) ya hafta içi hafta sonu full olduğum bi dönemden geçiyorum. Çok yoğunum. İnşallah inşallah kurtulurum. Bide foto yükleyebilmek için 50 mesaj kotamı doldurdum. Hala profilimde fotoğraf sekmesi yok, bulamıyorum bi türlü. Sizin fikirlerinizi çok merak ediyorum aslında
arkadaşlarım özellikle bacakları ayrık olan arkadaşlar. Ben birşey farkettim. dizler alınınca bacaklar daha da ayrılıyormuş. benim öyle oldu sanırım şuan . eski pantolonumu giydim dizlerim tutuyormuş onları şimdi onlar yok ve daha ayrıklardüz inse de ayrık işte bence benim gibi ayrık bacaklara çare yok. ayrığa ne yapılabilir ki kemik kırmadan başka? hadi altlar silikon düzeldi diyelim üst ayrık olunca bir bütün halinde güzel olmuyor.
elsacım merhaba, yoktun uzun zamandır merak etmiştim seni. senin dizin yokki elsacım. onlar olduğu gibi kalacak. benim daha ayrık durmasına neden olan dizlerin alınması. alınması lazımdı. fazla da almamış aslına bakarsan. ama 1-2 cm. daha ayrıldı bacağım ve mutsuzum şuan. silikonlarım var ama bu açıklığı kapatmaya yetmiyor kapatamazda. şöyle dev bir baldır olmalıki kapansın ama dizler değmeyecek naparsan yap. yaa bilemiyorum daha farklı bir şekilli silikon olmalıydı sanki. benim sevmediğim görüntüde olan. bu benim açıklığımı kapatmadı. dizler gitti iyice ayrıldılar.Benim bacak arası boşluğunun masaallahi var zaten, birde dizlerden alınsa biri hanyaya gider digeri konyaya
Seninki okadar açıklığa rağmen kapanmadıysa benimki umutsuz vakaa ozaman, dr'larin msjlarima niye dönmediği de çözüldü bu noktada :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar beni bacağımın diz iç kısmındaki morluk giderek büyüdü bu normalmi özellikle sağ bacağım çok endişeleniyorum(( buz koydum yüksektede tuttum ama bu sabah baktığımda dahada büyümüş bir ağrı yok ama görüntüsü çok fena
Arkadaşlar beni bacağımın diz iç kısmındaki morluk giderek büyüdü bu normalmi özellikle sağ bacağım çok endişeleniyorum(( buz koydum yüksektede tuttum ama bu sabah baktığımda dahada büyümüş bir ağrı yok ama görüntüsü çok fena
Kızlar üst bacağımla bi sorunum yok, arası biraz açık gibi ama düzgün sayılır. Benim sorunum alt bacak, 33,5 cm en kalın yeri. Bilek 21 cm. Dışa doğru değil. Ama çok ince ve ortası boş. Sanki orası eksik gibi ya. Bide benim dizimde fazlalık var sanırım. Ama alınmalı mı bilemiyorum bi kalın yer orası :)
elsacım merhaba, yoktun uzun zamandır merak etmiştim seni. senin dizin yokki elsacım. onlar olduğu gibi kalacak. benim daha ayrık durmasına neden olan dizlerin alınması. alınması lazımdı. fazla da almamış aslına bakarsan. ama 1-2 cm. daha ayrıldı bacağım ve mutsuzum şuan. silikonlarım var ama bu açıklığı kapatmaya yetmiyor kapatamazda. şöyle dev bir baldır olmalıki kapansın ama dizler değmeyecek naparsan yap. yaa bilemiyorum daha farklı bir şekilli silikon olmalıydı sanki. benim sevmediğim görüntüde olan. bu benim açıklığımı kapatmadı. dizler gitti iyice ayrıldılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?