- 24 Eylül 2012
- 1.016
- 30
- 68
yani canım başka çarem yok zaten süreç bu. bende bugün jean kapri giydim. nasıl kasmışsam kendimi ayağımı burktum:) işte alışmayınca böyle oluyor.
size komik bir anı anlatayım. geçenlerde komşunun köpeği üzerimize doğru koşuyordu biz de piknik masasındayız. arkadaş da hamile. ben de hemen masaya çıktım kaçmak için. arkadaşım diyorki ben de hamilesin ya beni korumak için çıkıyorsun sandım. evet öyle omalıydı ama beni köpek ısırmaması lazım:))) bu gerçeği o anda farkettim. ya ısırsa hooopp silikon değişmeye:)) yedek parçası var nasıl olsa. şekil boyut belli:))
vanillacım ama nasiasın bacağı senden daha fazla sorunluydu bence ama dış yanlara müdahele edilince gayet küçük silikon konulunca sonuç güzel oluyor. ümitsizliğe kapılma bence. iyi bir dr. bunu halledecektir. he bu bacağa kalın bir silikon konulursa olur kütük. o nedenle iyi bir estetik bakışa sahip bir dr. olmalı.
vanillasky hangi doktorla görüştün canım
Şimdi albüme baktım, bence doktorun zoruna gitmiş canım açıkça ben beceremem diyememiş çünkü senin sorunun sadece yan dışların, biliyosun bacakların yanlarını aldırmayı önermiyor doktorlar ama yapan doktorlarda var senin öyle bir doktor bulman gerekiyor ki gerçekten işinde usta işinin ehli o yüzden çok çok iyi karar vermelisin
sanırım dediğin gibi. ama çok ilgiliydi eliyle inceledi bacaklarımı. ve de resimlerde gösteremeyeceğim ama farkında olduğum bir kaç sorunu o da hemen sıraladı. diğerleri sadece uzaktan bakıp tamam olur demişti. fb de öyle yapmıştı. bu küçük bir şehirde devlet hastanesinde bir doktor. çok genç biri aslında ama çok övülüyor bacak alanında olmasa da. yine de tekrar yanına gideceğim. bu ameliyatı hiç yaptınız mı diye soracağım. fb anlıma yazılmış galiba. başka doktorlarla uyuşamıyoruz.o da fiyat vermiyor kimbilir silikonu kaça yapıyordur.[/QUOT
Bence yapabilir miyim yapamaz mıyım diye o kadar incelemiş sonunda yapamıyacagını anlamış gibime geliyor üzgünüm(
Senin dış yanlar alınırsa görüntün mucize gibi değişir tek sorunun o kısımlar resimde her detay görünmüyor malesef senin yanlar alınmadan iç kısmına hiçbir işlem başarılı olmaz aman sakın iyi düşün tek sorun dış yanlar hatta iç kısmına hafif dolgu bile olsa kurtarır görüntüyü fb bizim burdaki doktormu cuma gidicez gel sende bizimle :))
sanırım dediğin gibi. ama çok ilgiliydi eliyle inceledi bacaklarımı. ve de resimlerde gösteremeyeceğim ama farkında olduğum bir kaç sorunu o da hemen sıraladı. diğerleri sadece uzaktan bakıp tamam olur demişti. fb de öyle yapmıştı. bu küçük bir şehirde devlet hastanesinde bir doktor. çok genç biri aslında ama çok övülüyor bacak alanında olmasa da. yine de tekrar yanına gideceğim. bu ameliyatı hiç yaptınız mı diye soracağım. fb anlıma yazılmış galiba. başka doktorlarla uyuşamıyoruz.o da fiyat vermiyor kimbilir silikonu kaça yapıyordur.[/QUOT
Bence yapabilir miyim yapamaz mıyım diye o kadar incelemiş sonunda yapamıyacagını anlamış gibime geliyor üzgünüm(
Senin dış yanlar alınırsa görüntün mucize gibi değişir tek sorunun o kısımlar resimde her detay görünmüyor malesef senin yanlar alınmadan iç kısmına hiçbir işlem başarılı olmaz aman sakın iyi düşün tek sorun dış yanlar hatta iç kısmına hafif dolgu bile olsa kurtarır görüntüyü fb bizim burdaki doktormu cuma gidicez gel sende bizimle :))
Evet oradaki doktor. ama malesef taşındım ben. o yüzden bulunduğum şehirde alternatiflere yönelmeye çalışıyorum ama olmayacak galiba. benim dış yanlar alınmaz yağ değil kas orası. iç bacakta olması gereken kas dışa kaçmış. :))
Evet oradaki doktor. ama malesef taşındım ben. o yüzden bulunduğum şehirde alternatiflere yönelmeye çalışıyorum ama olmayacak galiba. benim dış yanlar alınmaz yağ değil kas orası. iç bacakta olması gereken kas dışa kaçmış. :))
Yinede iyi bir doktorun elinde olursa güzel sonuç alacağını düşünüyorum canım gamze nikli bir arkadaşında öyleydi kime yaptırmıştı unuttum ama sonuçtan memnundu uzun zamandır girmiyor foruma keşke gelse son durumunu öğrenirdik.
maşallah kalemle çizmişler kızı.aslında senin bacakların da bu kıza benziyor. bununkiler biraz daha tombul.
Yinede iyi bir doktorun elinde olursa güzel sonuç alacağını düşünüyorum canım gamze nikli bir arkadaşında öyleydi kime yaptırmıştı unuttum ama sonuçtan memnundu uzun zamandır girmiyor foruma keşke gelse son durumunu öğrenirdik.
aynı şeyi düşünüyoruz canım benimkinin tombul hali, telime ekledim bikaç resmini fb e göstericem böyle beğeniyorum diye:)) böyle içi dolu olsun istiyorum umarım hayallerim yıkılmaz darısı tüm isteyenlere olsun dilerim Rabbimden,inşallah sende kurtulursun bu dertten şu mübarek ayın hatrına Allah yar ve yardımcımız olsun...
pantolon giydiğimde diz altından kırılmasın o da yetecek bana artık. :)) inşallah canım hepimizin istediği gibi olur. ama sanıyorum ki istediğin gibi bacağı yapabilir sana sadece kas çıkıntısı yapması gerekecek istediğin bacağa ulaşman için. her şey gönlünce olsun inşallah.
pantolon giydiğimde diz altından kırılmasın o da yetecek bana artık. :)) inşallah canım hepimizin istediği gibi olur. ama sanıyorum ki istediğin gibi bacağı yapabilir sana sadece kas çıkıntısı yapması gerekecek istediğin bacağa ulaşman için. her şey gönlünce olsun inşallah.
Amin canım aminnnn cümlemiz için hayırlısı olsun, inşlh istediğin gibi olur..
arkadaşlar merhaba,
dün dr. ile görüştük. ben memnun olmadığım kısımları bu boyutta silikonun bana uzun geldiğini hissetiğimi söyledim. yassılığı söyledim. söyledim de söyledim:) zaten muslukları heran açabilirdim kendimi zor tuttum ama eve dönerken açtım tabi:)
dediği şey şu 3 ay geçmeden hiçbirşey belli olmaz, şeklinin oturması için gereken süre enaz 3 aymış. şuan ödemler vs. varmış. bacaklarım hacim alıyor gitigide çünkü silikon gitgide kendini belli ediyor. kalınlaşmasının gidişatından enidşe ettiğimi söyledim kalınlaşmayacak şekil alacak diyor ısrarla. inşallah öyledir. 2 ay sonra nasl olacak bilmiyorum. şu var bacaklarım kötü değil ama benim istediğim gibi değiller. zarif gelmiyor bana.şöyle düşünün ayrık dizler birleşen bilek üstü:) bu arada dizlerim baya küçüldü ödem gidince. foto koyucam.
bu cuma gidiyorsanız dualarım sizinle inşallah bu son olacak sizin için. leydi zaten senin artık emekliye ayrılman lazım. onur üyesi olarak devam etmen lazımcanım yıllardır nasıl dayandın bu sürece merak ediyorum benim 5-6 ayda şaftım kaydı valla.
senin bacaklarının çoraplı fotosu ,bu bacaklara benziyordu .bilekten itibaren dolu dolu.
ağzımdan almışsın memkocum benim bacaklarım bu şekilde:) belki biraz daha kaslı duruyor olabilir. ya bu kadında ne güzel durmuş ben bugün inceledim bu kadının bacaklarını bileklerinden itibaren dolu dolu. bacak bacak:)ilginç bir şekilde bacaklarımı yanyana getirip sıkıştırırsam haficene hiç boşluk kalmıyor. heryerim bacak oldu:) dr. kalınlaşmayacak şekil alacak diyor o zaman daha iyi olacak sanırım.
yahu bu mağazaya girip seçme özgürlüğünün olması ne güzelmiş yahu:) istediğim pantolonu elbiseyi alma özgürlüğü müthiş birşeymiş:) beğenmezsen almıyorsun. bu alışveriş ne kadar büyük bir yükmüş omuzlarımızda. rahatlamaktan çok rahatsızlık mutsuzluk vericiydi.
şimdilik dar paça, kapri vs. giyebiliyorum. elbiseye cesaretim yok henüz izlerden dolayı ama alıcam.
alışmaya çalışıyorum yeni bacaklarıma.
Yüce rabbim tüm arkadaşlarıma nasip etsin bu duyguyu inşallah.
sormaz olurmuyum canım sordum tabi neler neler sordum:)) zaten benimki sormaktan çok hesap sormak gibi oldu ya:))Kanat iki bacak arasındaki farkı da sordunmu?muhtemelen onun içinde bekle demiştir?dr un sözüne güvenip hep beraber bekliyicez.Valla kendini sakın yalnız hissetme şu an herkes senin gidişatı merak ediyor söylüyeyim.yani bizde seninle aynı tedirginliği hissederek bekliyeceğiz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?