Bacak dolgusu yaptıran var mı?

sahiden köpek ısırsa ya da bir kaza geçirse insan, bacağı kesilse silikon ayaktan fırlar mı acaba? silikon bacağın ucundan kafasını çıkaracak çevredeki insanların yaşadığı şoku düşünsene. bacaktan garip bir şey çıkıyor.

ben de iki adet şekillendirici alınca artık bir şeye benzer diye bir heves dar pantolon denedim ama yanımdaki arkadaşım roberto carlosa benzedin diyince koşa koşa kabine girdim attım pantolonu üstümden. dar pantolon konusunda uzaylı gibiyiz. çekinerek dokunuyoruz resmen. ama alışırsın zamanla. bol pantolonlardan daha şık olması bir yana daha da rahattır bence.

haklısın sonradan benim de aklıma nasiass geldi. niye vazgeçmem için bu kadar ısrar etti anlamadım. aslında diğer doktorlardan daha ilgiliydi. tekrar yanına gidicem. ölmeden pes etmek yok.

Kanatçım iyi olmana sevindim işlem yapılması için erken evet ne bileyim gelmeyince acaba silikonu yukarı falanmı çekti doktor diye düşündüm o konu hakkında ne dedi peki yukarı çıkarmıymış zamanla
Aynen canım bu son :)) emekliye ayrılcam artık inşallah bir aksilik olmaz nasıl dayandım bende bilmiyorum rabbim sabrını veriyor sanırım yaşadığım çoğu olayda bacakları unutturdu hatırlayınca sahalara dönmüş bulundum:))
Az daha sabır bakalım 3 ayın dolsun neler olucak birlikte gözlemleriz moralini bozma umudunu kaybetme yeterki en önemlisi bu foto eklemeni beklicem krenadanda foto bekliyorum

vanillasky hangi doktorla görüştün canım
Şimdi albüme baktım, bence doktorun zoruna gitmiş canım açıkça ben beceremem diyememiş çünkü senin sorunun sadece yan dışların, biliyosun bacakların yanlarını aldırmayı önermiyor doktorlar ama yapan doktorlarda var senin öyle bir doktor bulman gerekiyor ki gerçekten işinde usta işinin ehli o yüzden çok çok iyi karar vermelisin

sanırım dediğin gibi. ama çok ilgiliydi eliyle inceledi bacaklarımı. ve de resimlerde gösteremeyeceğim ama farkında olduğum bir kaç sorunu o da hemen sıraladı. diğerleri sadece uzaktan bakıp tamam olur demişti. fb de öyle yapmıştı. bu küçük bir şehirde devlet hastanesinde bir doktor. çok genç biri aslında ama çok övülüyor bacak alanında olmasa da. yine de tekrar yanına gideceğim. bu ameliyatı hiç yaptınız mı diye soracağım. fb anlıma yazılmış galiba. başka doktorlarla uyuşamıyoruz. o da fiyat vermiyor kimbilir silikonu kaça yapıyordur.

maşallah kalemle çizmişler kızı. aslında senin bacakların da bu kıza benziyor. bununkiler biraz daha tombul.

aynı şeyi düşünüyoruz canım benimkinin tombul hali, telime ekledim bikaç resmini fb e göstericem böyle beğeniyorum diye:)) böyle içi dolu olsun istiyorum umarım hayallerim yıkılmaz darısı tüm isteyenlere olsun dilerim Rabbimden,inşallah sende kurtulursun bu dertten şu mübarek ayın hatrına Allah yar ve yardımcımız olsun...

Canım dış yandan alınıp uygun silikon takılınca güzel oluyor.benim dış yanlarda baya cıkıktı alındı 110 luk silikon takıldı.

Kanat iki bacak arasındaki farkı da sordunmu?muhtemelen onun içinde bekle demiştir?dr un sözüne güvenip hep beraber bekliyicez.Valla kendini sakın yalnız hissetme şu an herkes senin gidişatı merak ediyor söylüyeyim.yani bizde seninle aynı tedirginliği hissederek bekliyeceğiz:)))

senin bacaklarının çoraplı fotosu ,bu bacaklara benziyordu .bilekten itibaren dolu dolu.

ağzımdan almışsın memkocum benim bacaklarım bu şekilde:) belki biraz daha kaslı duruyor olabilir. ya bu kadında ne güzel durmuş ben bugün inceledim bu kadının bacaklarını bileklerinden itibaren dolu dolu. bacak bacak:)ilginç bir şekilde bacaklarımı yanyana getirip sıkıştırırsam haficene hiç boşluk kalmıyor. heryerim bacak oldu:) dr. kalınlaşmayacak şekil alacak diyor o zaman daha iyi olacak sanırım.

yahu bu mağazaya girip seçme özgürlüğünün olması ne güzelmiş yahu:) istediğim pantolonu elbiseyi alma özgürlüğü müthiş birşeymiş:) beğenmezsen almıyorsun. bu alışveriş ne kadar büyük bir yükmüş omuzlarımızda. rahatlamaktan çok rahatsızlık mutsuzluk vericiydi.

şimdilik dar paça, kapri vs. giyebiliyorum. elbiseye cesaretim yok henüz izlerden dolayı ama alıcam.
alışmaya çalışıyorum yeni bacaklarıma.
Yüce rabbim tüm arkadaşlarıma nasip etsin bu duyguyu inşallah.

Ohhhh bbeee içim açıldı yazdıklarını okuyunca.Ben bile şekillendiriciyle o rahatlığa erdiysem seni düşünemiyorum bile.pantplon seçerken bacağa göre değilde zevkine göre seçebilmek büyük mutluluk hele birde buna etek ,elbise eklenirse offfffffffffffffffffff değmeyin keyfime durumu:)))kanat sen biraz kalın istiyordun ya zaten,daha kalınlaşmıyıcaksa tam senin istediğin gibi olucak demekki.tabi bizi fotosuz bırakmak yok.

sormaz olurmuyum canım sordum tabi neler neler sordum:)) zaten benimki sormaktan çok hesap sormak gibi oldu ya:))
iki bacak hiçbir zaman aynı olmazmış.
fakat benimki ödemliymiş. silikon kendine yer bulunca fark enaza inecekmiş öyle diyor. silikon yer değiştiriyormuş işte 3. ayın sonunda en rahat ettiği yere yerleşecekler:))
bacaklarımın üstüne oturamıyorum mesela onun için baya daha esnemesi lazım. esnemesi demek şekil almak yerleşmek demek. (miş)

çok teşekkür ederim canım benim kendimi asla yanlız hissetmiyorum. çok teşekkür ederiz sizlere.
dr. a diyorum böyle böyle oluyormuş diye nerden biliyorsun dedi. ben de elimizde ciddi bir veri havuzu var kolay değil dedim:))yani bizimle uğraşması kolay değil bunu bilsinler.
ben de seve seve arkadaşlarıma destek olmaya hazırım canım. o nedenle çok detaylı yazma gereği hissediyorum fikir olsun yol göstersin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…