Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Komşunun tavuğu komşuya kaz görünurmüş:))
Kemik yamukluğu varsa mutlaka silikon diyorlar.Senin tam tarihnezamandı? Çorap çiktiktan sonra hergun degisecek.Daha sütunları senin olsun inşallah...Soracakların olursa mutlaka yaz.Bol şanslar....

Aaaa hic dusunmemistim ben onu :))) tam ters zmnda ameliyat olmusuz cnm ya tam sicaklar bastirdi sort giyemyruz anca uzun elbise giyeblyrum bn.korse ve corabi cikardm bugun yikamak icin corap bacaklarmi sıktıgi icin hala zayif geliyodu gozume ama corapsiz daha iyi duruyolar tabi birazda odem var.sag saglim bu sureci atlatsak super olcak.bir ay sonra tatile gidicz umarim o zmna normale donerim.[/QUOTE]

Dizlerinizi bulememeniz nprmal kizlar bi sure oyle olacak ben yaglarim erir diye hala dikkat ediyorum:)) birde. Corabin ayaklarini keserseniz ayaklariniz ve bilekleriniz sisebilir ustteki baskidan dolayi.[/QUOTE]

Cnm tamda dedigin gibi oldu bugun carsida acil isler vardi ayak ucumu kesmistim tayt gibi yaptim.ayaklarim davul gibi olmus.moralalim acaip bozuk 1 ay sonra krdesim evleniyo normale donebilcekmiyim.sen ne zaman normal hayata dondun yani aktif olarak hareket edebildin.

ayyy kızlar basenler için spor ararken burayı gördüm ortada buluşalım

Dizlerinizi bulememeniz nprmal kizlar bi sure oyle olacak ben yaglarim erir diye hala dikkat ediyorum:)) birde. Corabin ayaklarini keserseniz ayaklariniz ve bilekleriniz sisebilir ustteki baskidan dolayi.[/QUOTE]

Cnm tamda dedigin gibi oldu bugun carsida acil isler vardi ayak ucumu kesmistim tayt gibi yaptim.ayaklarim davul gibi olmus.moralalim acaip bozuk 1 ay sonra krdesim evleniyo normale donebilcekmiyim.sen ne zaman normal hayata dondun yani aktif olarak hareket edebildin.[/QUOTE]

Ben ucuncu gunumde hic belli olmadan yuruyebiliyordum. Dizlerimi bukmek disinda benim rahat gecmisti

Dizlerinizi bulememeniz nprmal kizlar bi sure oyle olacak ben yaglarim erir diye hala dikkat ediyorum:)) birde. Corabin ayaklarini keserseniz ayaklariniz ve bilekleriniz sisebilir ustteki baskidan dolayi.
Masallah sen rahat gecirmissin cnm.su hasta pskolojisini atamadim bn ustumden bugun sabah son antibiyotigimi attim.tek derdim ayagim sismeden yuruyebilmek

Cnm tamda dedigin gibi oldu bugun carsida acil isler vardi ayak ucumu kesmistim tayt gibi yaptim.ayaklarim davul gibi olmus.moralalim acaip bozuk 1 ay sonra krdesim evleniyo normale donebilcekmiyim.sen ne zaman normal hayata dondun yani aktif olarak hareket edebildin.[/QUOTE]

Ben ucuncu gunumde hic belli olmadan yuruyebiliyordum. Dizlerimi bukmek disinda benim rahat gecmisti[/QUOTE]

kızlar biriniz bana ak nin asistanının telefonunu gönderebilirmi özel mesajla 2. ameliyat için harekete geçmenin zamanı geldi bir fiyat alıyım bakıyım ne diyecek

teşekkürler saddy sen ikinci ameliyatı oldunmu peki

rica ederim. haziranın 28 ine ameliyat tarihi almıştm ama tayin işlerim çıktı iptal etmek zorunda kaldım. ağustosun 14üne aldım tekrar. geçen hafta da dr.a muayeneye gittim tekrar baktı bacaklarıma, ben ne istediğimi söyledim sonra beraber karar verdik neler yapılacağına.

kanat buradaki bacakların hepsi şahane.

yapılmış halleri değil mi? ben de çok beğendim. farkettiğim birşey var burda. dr. sadece silikon koyuyor dizlere vs hiç müdahele etmemiş kötü de olmamış hani. ilk koydukları genelde 60-70-90cc gibi 40 cc de var. ama 40 cc. silikondan sa git yağ yağ yaptır değil mi? sonradan 110 kullanmış genel olarak çok da iyi durmuş. 90 larda iyi.
benim bacağımdan 2-3 tane varmış burda.

Bugün ilginç birşey yaşadım ve bu olay beni üzmeye fazlasıyla yetti. Biz burada iyi ve kötüsüyle çok şeylerimizi paylaşıyoruz. Dr. seçimine kadar birbirimize yardımcı oluyoruz keza ameliyat sonrası da öyle. Ben ve benimgibi birçok arkadaş yaptıran arkadaşlardan cesaret alarak ameliyat masasına yatıyoruz. Hatta buraya üye olmadığı halde sadece açıktan yazılanlara bakıp gidip op. geçirenler de var.
iyi sonuçlar alınan ve kişiyi memnun eden sonuçlar olabileceği gibi memnun olmadığımız şeyler de var. Buraya sedece memnun olduğumuz şeyleri yazıyorsak o zaman burası tamamen dr.ların reklem alanı gibi olacaktır. haa reklam yapan, sahte isimlerle üyelikler açan ve bizlere dr. öneren kişiler yok mu var tabi. zaten belli de oluyor bu kişiler. bazılarını da anlayamabiliyoruz. anlayamamışım demek ki. burası değişik bir yer oldu artık.
şimdi sorun şu ki bizim burda açıktan paylaşmadığımız şeyler var. bazen foto koyuyoruz ki benim de var arkadaşlarımın ısrarı üzerine koyduğum fotom var. bana dediler ki hep belki sana öyle geliyordur. arkadaşlarımızın yorumları bizim için çok önemli. kimsenin kimseden bir çıkarı yok. eğer gerçekten samimi olarak burdaysa ne çıkarı olabilir.ha yok amacı dr.lara buradaki olan biteni yetiştirmekse ki bunlar ancak özel yazışmalara girer o zaman şüphe etmek lazım. Arkadaşlarım objektif bir şekilde yorumlarda bulundular. evet dediğim sorunlar var gerçekten. olmayan birşeyi üretmiyorum.
benim mutsuzluğuma mutsuzluk katınca çok mu mutlu oldun sahi söylesene?
benim yazışmalarımdan fotolarıma kadar neden dr.um biliyor? eğer iyi niyetliyse sorunuma çözüm aramalıydı dr. a yetiştimek değil. bu arada zaten saklamıyorum dr.um da memnun olmadığımı bizzat biliyor. estetik bu sonuçta sonuç istenilenle aynı olmayabiliyor. bunun için ameliyat olmuyor muyuz zaten?
hangi akla ve vicdana sığar bu davranış? Eline ne geçti beni daha fazla mutsuz etmekle?
gerçekten samimi olan birinin bunu yapacağına inanmıyorum.
yapanı da Allah' a havale ediyorum. o kendini biliyor zaten tahmin etmek ben ve arkadaşlarım için zor olmasa gerek.
Ne yani biz reklam panosu muyuz? Kendimi böyle hissettim resmen!!!Ben neyin derdindeyim sen neyin derdindesin?
Eğer ben sağlığınız nasıl, iyi oldunuz mu gibi bir mesaj alsaydım çok daha güvende hissederdim kendimi. dr.la bu kadar samimiysen sorunumu çözmesi için uğraşsaydın!!!
samiminin başına gelen şeyin aynısı bu.
lütfen arkadaşlarımıza dikkat edelim. bazıları gerçekten bacak sorunu değil sırf bilgi almak isteyen kişiler bunlar. ne gibi bir çıkarları olabilir? şimdi iyi mi oldu. Burdaki herkes yeterince bilinçli herkes anlayacağını anlamıştır!!!

Son düzenleme:

yaptırmadım ama merak ediyorum nasıl oldugunu aydınlatırsanız sevinirim :)

Kanatcim gercekten cok haklisin. Neden boyle bisey yapmiski hic anlamadim burada tabiki herseyimizi paylasicaz ayni durumda ikicanimvar da kalmisti sanirim. Gercekten bunu yapanlar kimse hic hos degil arkadaslar
Kanatc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…