silikon yaptırmayı düşünen arkadaşlar bu siteyi mutlaka incelesinler. çok detaylı bilgler var. hangi bacağa ne boyda silikon kullanmış dr. açıklıyor. gayet bilgilendirici. ben burdaki birkaç fotoyu dr.uma göstermiştm. böyle olsun diye.
http://www.doctor-sokolov.ru/52.htm
Allah iyiliğini versin kanat..bu siteyi nerden buldun.kız bunlar kesinlikle rus değil:)).bn antalyadayım valla hepsi kalıptan çıkmış gibi rusların.hele bi resimde kendimi gördüm resmen.elsa sende varsın resimlerin birinde..bu siteyi inceleyince çıkarılan sonuç silikon bacakları kaslı görteriyor,kalın duruyor,bazıları futbolcu bacağına benzemiş.ama bizim silikondan başka çaremiz yok.yaptırabilirsek tabi oda ayrı konu.
Benim doktorumda 3 hafta dedi.Benim ki terletmiyor.Sicaktada durmuyorum fazla.Insallah canim.Hepsi gelir gecer benim tek korkum bu kadar cabaya aciya ve paraya insallah erimez yaglar.
Cnm senin yag alinan yerlrde belirgin bir duzelme varmi acaba.benim ram 7 gunum doldu.aci kismen azaldi.fakat yatip yada uzun sure oturup ayaga kalkinca yag konulan yerlrde yanma oluyo sende oyle bisey var mi.
Yag konuln yerler sert mi
Masajla yumusarmi
Cnm cvplrssn cok sevinirim.ayrica karin icin ayri bir korse takiyormusun.
Kizlar yag verilen yerlere masaj yapmamak gerek diye biliyorum erimeye yol acabilir henuz cok erken biraz bekleyin bencebirde yag alinan yeerdeki o his bi sure daha kalacaktir. Sonucta katlanilmayacak bir agri degildir benim oyleydi mesela spor yapmisimda kaslarim acimis gibi
[/QUOTE]Yag karnimdan alindi ama cok az fark goruyorum sanki.Benim de yanma oluyordu kalkinca ve yuruyunce.Gayet normal korkma.Fazla yurursem hala oluyor.Ben 2 Temmuzda oldum ameliyat. Yag konulan yerler sert canim.Hatta bazi yerler top top elimle hissediyorum krem surerken.Yarin muanem var sorucam bende doktoruma.Korsem ayak bilegimden gogus altina kadar.
QUOTE=bortenew;36224347]Cnm senin yag alinan yerlrde belirgin bir duzelme varmi acaba.benim ram 7 gunum doldu.aci kismen azaldi.fakat yatip yada uzun sure oturup ayaga kalkinca yag konulan yerlrde yanma oluyo sende oyle bisey var mi.
Yag konuln yerler sert mi
Masajla yumusarmi
Cnm cvplrssn cok sevinirim.ayrica karin icin ayri bir korse takiyormusun.
Cnm saol cvpldgn icin.cnm bnim corabimin ustunde ayrica bel korsem var ve bni acaip daraltiyor.senin korse cikarma gunune az kalmis valla ne guzel.dizlerimi bukup oturamyrum normal mi cnm.bende corabimin ayak kismini kesicem disari cikamyrum bu corap yuzunden.[/QUOTE][/QUOTE]Rica ederim ne demek. Yardimci olabildiysem ne mutlu bana.Benim korsemde ilk bir hafta cok sikti ama artik alistim.Toplam 3 hafta giyiceksin demisti dr.P.tesi cikartirim herhalde.Ben hala dizlerimi kiramiyorum.Yani cok normal seninki.Disarda alaturka tuvalete girmek zorunda kaldim ve cok zorlandim.Aklinda olsun girme
QUOTE=bortenew;36224984]
[/QUOTE]Cnm saol cvpldgn icin.cnm bnim corabimin ustunde ayrica bel korsem var ve bni acaip daraltiyor.senin korse cikarma gunune az kalmis valla ne guzel.dizlerimi bukup oturamyrum normal mi cnm.bende corabimin ayak kismini kesicem disari cikamyrum bu corap yuzunden.
Ben hic göremedim kendimi bunların arasında :) biri tam benmkilere benziyormuş ki ucuz kurtarmış :) :)
Silikon evt kasli gösteriyor ama oda silikon boyutundan ve bacak seklinden kaynaklanıyor sanırım, kiminde cok zarif duruyor belli bile degil, bacaklarında çarpıklık olmayanlarda gzl duruyor yani
Bizimkilerin neresinden bakarsan bak silikon bağıracak kesin ben burdayim diye :) :) :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
[/QUOTE]Cnm saol cvpldgn icin.cnm bnim corabimin ustunde ayrica bel korsem var ve bni acaip daraltiyor.senin korse cikarma gunune az kalmis valla ne guzel.dizlerimi bukup oturamyrum normal mi cnm.bende corabimin ayak kismini kesicem disari cikamyrum bu corap yuzunden.
Bende silikon olduğu anlaşiliyor mu cok fazla? Bilmeyen biri anlayamaz gibi geliyor.
Görmeden bilemeyiz ki canım :)
Bacaklarımız benziyor dedin iyice merak ettim ben sininkileri, bir resim eklersen super olacak, hem dedigin gibi benziyorsa ve sen memnunsan bende umutlanarak gidicem ameliyata :) :)
Elsa22 resimlerimi aldım doktorumdan.Yenilerini de cektim.ancak yuklemeyi beceremiyorum.Sana da moral olsun istiyorum.Bana nasil yukleyecegimi soylermisin veya mail adresini ver gondreyim.
Canım tlfondan olmuyor zaten, normal pc den olması gerekiyor, bende uzun bir arama sonucu yapabilmiştim :) ama mail adreside iyi fikirmis gönderiyorum özelden
Sen yinede ekleye bilirsen ekle profiline kızların yorumunada kulak veririz hemde bana fikir olur :)
Ipad den oluyor mu bilen var mı?
Krena cok begendim bacaklarini canim nazar olmasin:) gule gule giy eteklerini. Darisi tum arkadaslarin basina
Ipad den oluyor mu bilen var mı?
Canım tlfondan olmuyor zaten, normal pc den olması gerekiyor, bende uzun bir arama sonucu yapabilmiştim :) ama mail adreside iyi fikirmis gönderiyorum özelden
Sen yinede ekleye bilirsen ekle profiline kızların yorumunada kulak veririz hemde bana fikir olur :)
Nihayet gönderdim Elsa22.Maillerine bak bakalım.21.gün.Pc yok bende.ipad ve tlf. Ile yukleyemedim buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?