Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bu cirkin bir durum sen zaten sikintini bildiriyosun bizde burda surecleri bircok arkadas gibi yazdik o zaman bizimkilerde gidiyor bizden once bundada utanilicak cekinilecek bir durum yok bu laf yetistirenin ayibi isim verirsen bencede iyiolur

Kanatçım üzülme canım, kişi kendinden utansın sonuçta düşüncelerini yazmak, begenini yazacagın gibi begenmedigini ve memnun kalmadıgını yazmakta en doğal hakkın senin, bu yüzden sakın üzülme sonuna kadar yanındayız...

Yarın ameliyatı olan arkadaşlar şimdiden çok geçmiş olsun benim doğum günüm yarın oruç tutucam inşallah ama akşama pasta kesersek mumları hepimiz için üfleyeceğim kızlar merak etmeyin :)) Allah yardımcımız olsun inşallah..bu arada ben uzun zamandır giremiyordum geçenlerde f.bye foto göndermiştim.bugün o aradı aklıma geldi de girdim şimdi kaldığım yerden devam ederek okudum:)) h.f ile f.b arasında kararsız kaldım..bana da bir akıl verin lütfen yaa h.f silikon yapacak şeytan diyor yap kurtul ama iz kalıcak ve onu da sorun edersem diye korkuyorum..f.b hem ankarada yani bir problem olduğunda gidip görüşmem daha rahat olur ama o da yağ enjekte edecek ve eriyecekler sonra bir daha yaptır falan filan..işte bilemedim...(

Guzel dileklerin icin sagol canim uyuyamadim bir turlu gram uyku yok napicam bilmiyorum sabah( bizde yag enjekte olucaz doktorumuz dusundugun doktor fb acelen yoksa bizi bekle genelde arkadaslar erime problemi yasamadi fazla inslh bizde yasamayiz gelismeleri sabahtan itibaren paylasmaya baslarim:)) dualarinizi eksik etmeyin nolur arkadaslar loli giremedi foruma oda dualarinizi bekliyor iyiki varsiniz hepinizi seviyorum...

Anaaaa nasıl yani kanatcım aramizda bir casus mu var ???
Böyle üstü kapalı yazmissin olmaz ki ama canım, ismini vermelisin ki hepimiz bilelim, oda kendini bilmeli ayricaa
Gercekten boyle biri varsa cok cok ayıp etmiş ki eminim vakit ayırıp cvp bile vermisizdir, derdine ortak olmaya calismisizdir ama iyi niyetler suistimal edilmemeli kesinlikle
cünkü burdaki paylaşılan seyler hem deneyim hemde fikir oluyor bizlere, tabikide olumlu yada olumsuz herseyi paylaşmalıyız ki yardım edebilelim birbirimize o yuzden burdayiz, birbirimize destek olamiycaksak işimiz ne burda, isim vermelisin lütfen vermelisin ki yaptığından utanmalı her kimse

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Elsacım,
aramızda casus varmış evet. Artık bu kişilerin ben gerçek kişi bile olmayacağını düşünüyorum daha önce örneklerini gördük. Evet böyle biri var ve kendini çok iyi biliyor. Bu şekilde davranarak birşey elde edemezler. Burada kimse aptal da değil hani.
Burada paylaşılanlar o kadar güzel ki dr.ların elinde bile yok bu kadar değişik veri. Çok farklı dr.lar ve uygulamaların kısa ve uzun vadede sonuçlarını görebiliyoruz. Karşılaştırma şansımız var. Ha çok iyi olan sonuçlar olduğu gibi olmayanlar da var. Aynı dr.un bile birine yaptığı diğerine olmuyor. Burada birbirimizle iyi kötü fikir alışverişinde bulunuyoruz. arkadaşlıklarımızın bazıları buranın dışına taşmış vaziyette. Kimsenim kimseye birşey ispatlama gibi bir derdi yok.
Bu yapılan iyiniyet suistimalinden başka birşey değil. Sosyal medyanın gücünü kimse küçümsemesin
En iyi geribildirim ameliyat olmuş kişinin bizzat kendisidir.
Şimdi bu kişilerden fotoğraf isterseniz de yollayamaz muhtemeldir ki foto zaten kendine ait değil. devamlılığı yok. 3000 sayfa forumda bunlardan çok fazla var. isim veremeyeceğim ama biraz düşününce buluyorsunuz kim ya da kimler olabileceğini.Bu kişi dr. a ispiyon yapacağına madem aramızda sorunuma çözüm bulmak için çaba sarfetseydi keşke. Noldu başı göğe mi erdi? ama aramızda barınmamalı lazım böylelerinin.
Benim başıma gelen herkesin başına gelebilir, geldi de. o kadar sıkıntı , acı çekiyoruz, sağlığımızla oynuyoruz, milyarları veriyoruz ona göre de beklentimiz var hepimizin.

Kanatcim gercekten cok haklisin. Neden boyle bisey yapmiski hic anlamadim burada tabiki herseyimizi paylasicaz ayni durumda ikicanimvar da kalmisti sanirim. Gercekten bunu yapanlar kimse hic hos degil arkadaslar
Kanatc

Angelinnocentcim iyi niyetli bir düşüncesi olsaydı benimle paylaşırdı düşüncelerini bana yardım edeceğine tuz biber ekti üstüne. ha benim için sonuç değişmedi ne yani şimdi memnun mu oldum?

Yani aksini düşünmek abes zaten. Üzüldüm mü evet zaten sıkıntılıyım ama geçti. Buralarda yazık oluyor onlara gidip oyuncu olsunlar. Zaten desteğimiz olmasa birbirmize bu kadar şeye cesaret edemezdik. Çok teşekkür ederimcanım. Yaşasın kk. dayanışması

Sizin sonuçlarınız merak ediyoruz gerçekten . FB. nin yağları genelde 2.ye ihtiyaç duymuyor inşallah senin de öyle olur.
lütfen gelişmeleri yaz kendini iyi hissedersen.Allah yardımcınız olsun canım. Biz de siz seviyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…