hayırlı olsun canım inşallah sen yüzyüze görüşmeden karar vermek zorunda kaldın çok zor anlayabiliyorum. artık bu aşamadan sonra yapabilceğimiz şey dua etmek istediğimiz gibi olsunlar. inanıyorum seninki de öyle olacaklar. hiçbir olumsuzluk olmayacak inşallah. kesnlkle bu işi çok fazla yapmış bir olmalı çünkü bizimkiler biraz normal dışılar. yapması zor. iyi analiz edilmeli ve planlanmalı. biz bilmiyoruz çünkü kendimizi onlara teslim ediyoruz.
güzel haberlerini bekliyoruz canım zaten o zamana kadar haberleşiriz.
Cok saol canım ins dedigin gibi gzl sonuçlarla donerim, gun yaklaştıkça hem heyecanım hemde korkum artıyor inan, bunu iyi biliyorum ki beni en iyi sen anlarsın cünkü ben seni cok iyi anlıyorum inan
benim bacaklar biraz degil bildigin normal dışı canım, ama beklentimdeki bacakları hayal ederek gitmiyorum hayal kırıklığına uğramıyim diye, bakalım hayırlısı olsun ins canım senin icinde benim icinde
sonucta hersey olacağına varıyor gzl düşünelim gzl olsun ins :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah cok güzel olacak :) ben tam olarak karar veremedim. cesaretimi toplayıp arayabilirsem bi konuscam bakalım.
İnşallah canım benim yeşil gözlüm :)) Hakkında hayırlısı ozaman senen dolmadan düşün derim..Biz şu amelıyatı bi atlatalım iyileşelim bir buluşma daha ayarlayalım ne dersin :))
Canım selam
Mesaj kutum dolmus
Sildim
İstersen ordan yazabilirsın
Yardımcı olmak isterım
Karar asaması cok zor ; tereddutlerın olmasını cok iyi anlıyorum
HF ile gorusmediysen henuz mutlak gorus
O zman kararın daha net olacaktır
Krena resimlerine baktım şimdi.İyiki yaptırmıssin.Bence çok muntazam olmuş.
Daha guzelleri senin olsun canım
Cnm sen kok hucre yag enjeksiyonu mu yaptrmstin.bugun 6, gunum dun ilk defa disari ciktim.5 gundur evde cok bunalmistim.bu hali cok guzel bacaklrimin umarim erimezler.bu arada kilo alinca yag hucresi nerde coksa ordan kilo aliyormusuz.belki bcklarimizdan kilo aliriz artik.:)Tek seans yaptirdim ben. İlk defa bu yazi etek ve elbise giyerek geciriyorum ya ne rahatmis:)
Cnm sen kok hucre yag enjeksiyonu mu yaptrmstin.bugun 6, gunum dun ilk defa disari ciktim.5 gundur evde cok bunalmistim.bu hali cok guzel bacaklrimin umarim erimezler.bu arada kilo alinca yag hucresi nerde coksa ordan kilo aliyormusuz.belki bcklarimizdan kilo aliriz artik.:)
İns canim ya hep bacaklara gitsin yaglar:)) bana superdry yontemi yapildi canim yagim az oldugu icin dr um oyle yapalim dedi. Bacaklarinda cok odem olmadiysa buyuk ihtimalle simdiki hallerine yakin kalirlarbenim ameliyattan sonra cok odemim olmadi. Odem cok olunca yaniltabiliyor bacaklar birden cok sisiyor sonrada cok erimis gibi geliyor insana. Birde yeni goruntuye gozun alisiyor cok iyi degerlendiremiyorsun ben bastan bi eridi sandim sonra buraya foto koyunca bir de dr umdaki ameliyat oncesi fotolari gorunce anladim erimediklerini:)
İns canim ya hep bacaklara gitsin yaglar:)) bana superdry yontemi yapildi canim yagim az oldugu icin dr um oyle yapalim dedi. Bacaklarinda cok odem olmadiysa buyuk ihtimalle simdiki hallerine yakin kalirlarbenim ameliyattan sonra cok odemim olmadi. Odem cok olunca yaniltabiliyor bacaklar birden cok sisiyor sonrada cok erimis gibi geliyor insana. Birde yeni goruntuye gozun alisiyor cok iyi degerlendiremiyorsun ben bastan bi eridi sandim sonra buraya foto koyunca bir de dr umdaki ameliyat oncesi fotolari gorunce anladim erimediklerini:)
Umarım herşey gönlünce olur..Mevcut resmini ekler misin sen de.
Resim vardı birtane simdi yine ekledim canım görmek istersen, görülecek bir tarafı yok ama birde sen bak bakalım :)
Cnm cok odem yok gibi geliyo bana .pztesi kontrolum var bklim doktor ne diycek.ins erimezler bu forumdaki herkesin duasi ayni :)) karnima dokununca hala aciyo yanliz sanki dayak yemisim gibi.morluk yok denck kdr az sadece sezeryan dikisimin az asagsinda koyu bir morluk var.cnm sen lipo oldugun zmn karninda sanki su varmis gibi hissetmsmiydin bnm karnima dort yerden belime ve sirtima bir yerden girmis doktor.igne izlerini saydim.karnim kendini toplarmi onu merak ediyorum birde sanki hissiz gibi yari uyusuk gibi hissedyorum karnimi normal mi cnm.tskİns canim ya hep bacaklara gitsin yaglar:)) bana superdry yontemi yapildi canim yagim az oldugu icin dr um oyle yapalim dedi. Bacaklarinda cok odem olmadiysa buyuk ihtimalle simdiki hallerine yakin kalirlarbenim ameliyattan sonra cok odemim olmadi. Odem cok olunca yaniltabiliyor bacaklar birden cok sisiyor sonrada cok erimis gibi geliyor insana. Birde yeni goruntuye gozun alisiyor cok iyi degerlendiremiyorsun ben bastan bi eridi sandim sonra buraya foto koyunca bir de dr umdaki ameliyat oncesi fotolari gorunce anladim erimediklerini:)
Cnm cok odem yok gibi geliyo bana .pztesi kontrolum var bklim doktor ne diycek.ins erimezler bu forumdaki herkesin duasi ayni :)) karnima dokununca hala aciyo yanliz sanki dayak yemisim gibi.morluk yok denck kdr az sadece sezeryan dikisimin az asagsinda koyu bir morluk var.cnm sen lipo oldugun zmn karninda sanki su varmis gibi hissetmsmiydin bnm karnima dort yerden belime ve sirtima bir yerden girmis doktor.igne izlerini saydim.karnim kendini toplarmi onu merak ediyorum birde sanki hissiz gibi yari uyusuk gibi hissedyorum karnimi normal mi cnm.tsk
Resim vardı birtane simdi yine ekledim canım görmek istersen, görülecek bir tarafı yok ama birde sen bak bakalım :)
Resimlerine yorum yaptım.ust bacaklarin daha tombik, alt bacaklarin ayni oldugunu beyninde canlandirmaya calissana:)) Esittir benim bacaklarim..Bugun etegimle salina salina gezebildigime gore seni dusunemiyorum:)) 21.gunumdeyim bu arada.Sütun değil belki ama memnunum.
Anjelinn bu superdry nasıl bir yöntem ki canım ilk defa duyuyorumda yağı olmayan herkese uygulaniyormu yani :)
Okuyunca hemen atladım saza gibi ama biliyorum ki benimki tek silikonla bitecek bi iş degil extra bişeyler lazım :)
Dr banada silikon ve yag iyi olur ama hic yağın yok gibi dedi, bende bu yöntemi bi soruyum, umut dunyası işte :)
Canimbu yontemde yag alinacak yere sivi verilmiyormus. Ak nin sitesinde aciklamasi var. Kendi yontemiymis. Ama tabi uygun yontemi dr seciyor
Bana da silikon onermisti ben silikonistemeyince yagin az superdryyapalim dedi
Normal canim ben daha oncede lipo olmustum. Bendede aynisi olmustu. Hissizlikbi sure sonra geciyor merak etme.
Karnin dumduz oldumu eger oldysa opersayndan kac gun sobra dumduz olmustu htrlymusun cnm.
Cnm bnden fazlaca yag aldilar gibi geliyo cunku cok yerden girilmis igne ile.karnim ve beliminde incelmesi bnm icin super olurdu cektgmiz onca sıkıntı ya degsin bari.Canim ben daha once lipo olmustum onda dumduz oldu karnim ama bu ikinci bacak operasyonunda oyle bisey olmadi teknik farkli ve amac yaglari tamamen almak degil ihtiyac kadar kaliteli yag almak sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?