Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Krena resimlerine baktım şimdi.İyiki yaptırmıssin.Bence çok muntazam olmuş.

Tek seans yaptirdim ben. İlk defa bu yazi etek ve elbise giyerek geciriyorum ya ne rahatmis:)
Cnm sen kok hucre yag enjeksiyonu mu yaptrmstin.bugun 6, gunum dun ilk defa disari ciktim.5 gundur evde cok bunalmistim.bu hali cok guzel bacaklrimin umarim erimezler.bu arada kilo alinca yag hucresi nerde coksa ordan kilo aliyormusuz.belki bcklarimizdan kilo aliriz artik.:)

İns canim ya hep bacaklara gitsin yaglar:)) bana superdry yontemi yapildi canim yagim az oldugu icin dr um oyle yapalim dedi. Bacaklarinda cok odem olmadiysa buyuk ihtimalle simdiki hallerine yakin kalirlar benim ameliyattan sonra cok odemim olmadi. Odem cok olunca yaniltabiliyor bacaklar birden cok sisiyor sonrada cok erimis gibi geliyor insana. Birde yeni goruntuye gozun alisiyor cok iyi degerlendiremiyorsun ben bastan bi eridi sandim sonra buraya foto koyunca bir de dr umdaki ameliyat oncesi fotolari gorunce anladim erimediklerini:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anjelinn bu superdry nasıl bir yöntem ki canım ilk defa duyuyorumda yağı olmayan herkese uygulaniyormu yani :)
Okuyunca hemen atladım saza gibi ama biliyorum ki benimki tek silikonla bitecek bi iş degil extra bişeyler lazım :)
Dr banada silikon ve yag iyi olur ama hic yağın yok gibi dedi, bende bu yöntemi bi soruyum, umut dunyası işte :)

Cnm cok odem yok gibi geliyo bana .pztesi kontrolum var bklim doktor ne diycek.ins erimezler bu forumdaki herkesin duasi ayni :)) karnima dokununca hala aciyo yanliz sanki dayak yemisim gibi.morluk yok denck kdr az sadece sezeryan dikisimin az asagsinda koyu bir morluk var.cnm sen lipo oldugun zmn karninda sanki su varmis gibi hissetmsmiydin bnm karnima dort yerden belime ve sirtima bir yerden girmis doktor.igne izlerini saydim.karnim kendini toplarmi onu merak ediyorum birde sanki hissiz gibi yari uyusuk gibi hissedyorum karnimi normal mi cnm.tsk

Normal canim ben daha oncede lipo olmustum. Bendede aynisi olmustu. Hissizlikbi sure sonra geciyor merak etme.

Canimbu yontemde yag alinacak yere sivi verilmiyormus. Ak nin sitesinde aciklamasi var. Kendi yontemiymis. Ama tabi uygun yontemi dr seciyor
Bana da silikon onermisti ben silikonistemeyince yagin az superdryyapalim dedi

Canimbu yontemde yag alinacak yere sivi verilmiyormus. Ak nin sitesinde aciklamasi var. Kendi yontemiymis. Ama tabi uygun yontemi dr seciyor
Bana da silikon onermisti ben silikonistemeyince yagin az superdryyapalim dedi

Tm canım cok saol yazdım bunu bir kenara, gittiğimde yag konusu açıldımi ilk bunu sorucam ins :)

silikon yaptırmayı düşünen arkadaşlar bu siteyi mutlaka incelesinler. çok detaylı bilgler var. hangi bacağa ne boyda silikon kullanmış dr. açıklıyor. gayet bilgilendirici. ben burdaki birkaç fotoyu dr.uma göstermiştm. böyle olsun diye.

http://www.doctor-sokolov.ru/52.htm

Son düzenleme:
Canim ben daha once lipo olmustum onda dumduz oldu karnim ama bu ikinci bacak operasyonunda oyle bisey olmadi teknik farkli ve amac yaglari tamamen almak degil ihtiyac kadar kaliteli yag almak sanirim.
Cnm bnden fazlaca yag aldilar gibi geliyo cunku cok yerden girilmis igne ile.karnim ve beliminde incelmesi bnm icin super olurdu cektgmiz onca sıkıntı ya degsin bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…