Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Fotoğraflarına baktığımda senin çok fazla problemin yolmuş gibi geldi. Son hali çok güzel görünüyor.

Özelden nasıl mesaj atıyoruz arkadaşlar bi türlü çözemedim ameliyat olan arkadaslara sormak istediğim sorularım var da.. Yardımcı olursanız sevinirim ☺️
Bende senin gb henüz çözemedim. Binlerce sorum var ve araştırıyorum. Çözersen nasıl eklendiğini bana da yaz lütfen.

Tsk ederim canım, evt sabırsızlıkla haftayı bekliyorum zaten :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Son durumunu bende merak ettim. Problem normal mi doktor enf için ne dedi. Çok gmiş olsun. Ameliyatı kime yaptırdın birde silikon muydu?

Son düzenleme:
Son durumunu bende merak ettim. Problem normal mi doktor enf için ne dedi. Çok gmiş olsun. Ameliyatı kime yaptırdın birde silikon muydu?

Kdyk enfeksiyon geçiren ben degilim canim, "ikicanim" isimli arkadasımız geçirdi malesef
Evt silikon benim, dr'um AK

Elsa22 varis çorabı bulabildinmi? Benim eşim almıştı ama yalnış almış. Dizaltı almış.çorabın bitişi dikişlerime geliyor. Bide bu çorap ayak parmaklarımı çok sıkıyordu bende parmak uçlarını kestim. Sen çorabı gece çıkarıyormusun? Ben çıkarıyorum. Son durumun nasıl merak ediyorum. Benim hala sağ bacağımda problem var. Hala şiş ve tam düz gergin tutamıyorum.

Evt canım buldum diz üstü ve ayaklı ama dedigin gibi ayakları sıkıyor 3 numara küçük benim ayağıma :) güya düşük basınç corap ama bu digerinden daha cok sıkıyor, ben korkumdan hic çıkarmadım işin en kötü tarafıda ben 3 ay giyinicem corabi
Ben dün ilk defa çıktım dışarı, Sirkeci'den Sultan Ahmet'e kadar yavaş yavaş yürüdüm, giderken iyiydim ama zor geldim oda ayrı bi konu, cok acı hissettim fazla ayakta kalınca :)
Bugun 7. günüm Morlugum yok, şişlikde varla yok arası bisey genel anlamda iyiyim şükür

Bende dün ilk defa çıktım evden. Çocuklarımı lunaparka götürdüm. Arabayla gittik geldik. 1 saate yakın orda ayakta kaldım. Eve geldiğimizde baya yorulmuştum ve sağ ayağım baya şişmişti. Ayrıca yürürken resmen topallayarak yürüyorum. Hatta dışarda tanımadığım birkaç kişi bile geçmiş olsun dedi. Sen neden 3 ay giyiyorsun varis çorabını? Dikişlerine krem sürüyormusun?

Kızlar ben hiç üç ay giyildiğini duymadım çorabın. Size kim dedi üç ay diye üç hafta olmasın en uzun beş hafta gidiliyor

Ben anadolu yakasında ümraniye civarlarında ikamet ediyorum, yakın olan varmı (silikon operasyonu geçirmiş) görüşüp görmek isterim
Arkadaşım ben de çok yeniyim. Henüz ikna olacak kadar bilgiyi bulamadım. Çok fazla girilmiyor bu aralar siteye sanırım. Bulduğun bilgileri benimlede paylaşır mısın rica etsem. Artık bunu gerçekleştirmek istiyorum.

Aynı şeyi ben de düşünüyorum. 163 boyunda ve 49 kiloyum. Çok kilo verdim yağ alınacak yer kalmadı

Kanat nerelerdesin canım ya merak ettim seni

Leydi63 geçmiş olsun ve yeni bacakların hayırlı olsun.seninle aynı gün ameliyat olduk galiba. Gerçi sen silikon değil yağ enjeksiyonu yaptırdın galiba.Durumun nasıl?benim 12 gün geçmesine rağmen sağ bacağımın ödemi inmiyor.normal mi bu acaba. sol baldırım 37 cm sağ 40cm

Canım teşekkür ederim evet silikon diil benim yağ enjeksiyonu bende zor toparlanıyorum diğerlerine nazaran bu seferki iyileşme sürecim biraz uzun sürdü hala morluklarım duruyo özellikle kalça kısımlardakiler, zamanla geçer inşlh, beklıyorum, benimde sol bacagım daha cok kasılıyor doktor bey sola biraz daha fazla yag koydugunu söylemişti, senin silikon oldugu için ödem biraz daha geç gidicek olabilir yeşil çay ve su en güzel ödem attırıcı canım birde ananas çok güzel ödem attırıyor bi dene, benim hemen diz altım 35 cm oldu her iki bacakta, baldır kısmı yanı en kalın yerim 35cm idi önceden şimdi 38cm oldu umarım böyle kalır, sag bacakta asimetri var diyodum ya oradada sol bacakla sag bacak arasında 1cm fark var ama bu ölçüleri çorapla aldım çorapsız ölçmedim pekte fark etmez sanırım çorapsız, bileklerimde 22 cm ölçülerden gayet memnunum da sağ bacak çok canımı sıkıyor cumartesi kontrolumuz vardı doktor bey yine masaj yaptı ve düzelicek 1 ayın dolmasını bekle dedi haftaya cumartesi yine kontrole gidicez bakalım

Kanat nerelerdesin canım ya merak ettim seni

Leydicim, mesajını gördüm şimdi. Bayram dolayısıyla şehir dışındaydım ve yazmam mümkün olmadı. Telefondan girmeye çalıştım şifre sorunu oldu ben de herkesin kullandığı bir pc.den girmek istemedim nolur nolmaz diye. Hatta elsaya söylemiştim benim adıma sen mesaj at diye de o da ben den kaynaklandı yarım kaldı.
yazıcam uzun uzun arkadaşlar. canım sıkkın bacağımı tam işleviyle kullanamıyorum hala.ağrılarım var. artık bunun normal olduğunu kimse söyleyemez. şekli zaten bozuk ama şuan sağlığımdan endişeliyim. önceliğim bu. sağlıklı bacakla ameliyata giriyorsun sonuç bu. moralim bozuk. bu şekilde farklı bir şehirdeydim ve çok zorlandım ve acı çektim farkettirmemek için. en basiti çömelemiyorum ya ayaktayım ya da yatıyorum. en basit bir ayakkabı bağcığı bağlamak mesela çömelemediğinde napıcaksın? dizimi yere koyup öyle mesela. alaturka vc. kısmına hiç girmiycem......

yazıcam arkadaşlar...... szleri de merak ettim .

Evet canım normal diil şimdiye iyileşmen lazımdı diye düşünüyorum, en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle kanatçım, önce sağlığın sonrada şekli düzelir inşallah çok iyi anlıyorum seni (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…