Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kanatçım durumuna üzüldüm, çok geçmiş olsun...doktora danıştığın zaman netleşir herşey, ümidini kaybetme
bende tam cesaretimi topluyorum, bunları duyuncada korkuyorum.
2-3 ay kadar sonrasına erteledim düşüncelerimi, şimdi annemin ameliyatı var, omuz kası yırtılmış, p.tesi ameliyat olucak. kas çok zor iyileşirmiş, 2-3 ayı bulucak. Sonrası fizik tedaviler. canımda çok sıkkın hem çalışıyorum, hem 2 çocuk, hemde canım annemin rahatsızlığı, anlayacağın tıkandım.
Allah hepimize yardım etsin.

Selam kusura bakma biraz gec cevap yaziyorum ama tasinma telasim var.
Dizlerimi kirip ustune oturamiyorum hala.Daha iyi ama.Dikislerimi dr aldi ameliyat tan 1 hafta sonra.Hatta 2 tanesini gormemis ben aldim manikur makasi ile :)

[/QUOTE]

Cnm nasil oldun.dizlerini bukebiliyormusun.bu arada bnm ameliyatimin 18 , gunu.dikislerim hala erimedi.seninkiler eridimi cnm[/QUOTE]

Kanatcim sen ne zaman ameliyat oldun? Benim tam 1 ay oldu.Agrim yok ama bende dizimi kiramiyorum henuz.Normaldir herhalde diye dusunurken senin yazini okudum.Ayni senin dedigin gibi yere once dizimi koyuyorum gerisi yok zaten.Yani namaz kilar gibi oturamiyorum bacaklarimin ustune.

Arkadaşlar
kanat gibi silikon ameliyatı olupta sorun yaşayan varmı lütfen paylaşsın

pukidevo ben ameliyat olalı 2,5 ay gibi oldu. seninki yağdı galiba. yağ ile silikonun süreçleri aynı olmayabilir. namaz kılar gibi oturmam mümkün değil. yere oturacaksam bacaklarımı uzatmak zorunda kalıyorum. acıyan ve gerilen yer de tam baldır değil bilek üstündeki yerler. zorlayınca da ağrı yapıyor.

masteks , teşekkür ederim. doktorum durumumu biliyor zaten . ayrıca burada bazı arkadaşlar var benden önce doktoruma bilgi veriyorlar zaten. en kısa zamanda doktorumu ziyaret edeceğim. 3 ay demişti çok az var.şu 2-3 hafta içinde . ümitsiz değilim ama bunları yaşadığım için üzgünüm gerçekten. benden sonra op. geçirenler çoktan düzeldi normal yaşantılarına döndüler.

Annene geçmiş olsun bazı şeyler daha öncelikli. zaten yaz mevsimi de pek uygun değil ameliyat için. anneni iyileştir sonra olursun.

Gecmis olsun insallah normale doner en kisa surede.Evet benim yag.

QUOTE=kanat;36432741]pukidevo ben ameliyat olalı 2,5 ay gibi oldu. seninki yağdı galiba. yağ ile silikonun süreçleri aynı olmayabilir. namaz kılar gibi oturmam mümkün değil. yere oturacaksam bacaklarımı uzatmak zorunda kalıyorum. acıyan ve gerilen yer de tam baldır değil bilek üstündeki yerler. zorlayınca da ağrı yapıyor.[/QUOTE]

doktorunu bana özelden yazarmısın:))

ama kızlar benim yağ olmasına rağmen dizlerimin üstüne hala oturamıyorum.benimde bir ayı geçti.heralde süreç böyledir.dedinizya namaz kılar gibi ,hayır bende henüz öyle oturamıyorum

Son düzenleme:

Selam özelden yazamadım.Arkadaşlık isteği gönderdim.

Elsa gördüm şimdi resimlerini.Yorum yaptım:))

Leydi Elsa ve Artu yeni bacaklarınızı gördüm. Süper olmuşlar. Benim bacaklarım eskisine göre kesinlikle iyi ama şu an için benim için tatmin edici değil . Hatta alışverişe gittiğimde dar paça pantolonlar denedim. Gözüme hoş gelmedi . Silikon sanki arkada kalıyor kemiğin eğriliği gözüme çok batıyor.işallah silikon giderek hacim kazanır diye ümid ediyorum. Birde benim dizlerimdede biraz açıklık var oda beni rahatsız ediyor. Bu arada bende çok morluk var alt bacağımda silikonun olduğu yerler bile mor.

Canım teşekkür ederim acele etme 3 ayda hacim alıyo diye biliyorum, inşlh istedigin gibi olur, benim az canım sıkkın sag bacak hala düzelmiş diil bugün topuklu ayakkabı denedim sol saga göre daha güzel,arkadan duruşta hoşuma gidiyor ama sag bacak cok canımı sıkıyo yarın kontrolümüz var umarım güzel şeyler duyarım artık bu uğraş son bulsun istiyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…