Miranda kabul ettim canım
Leydicim, mesajını gördüm şimdi. Bayram dolayısıyla şehir dışındaydım ve yazmam mümkün olmadı. Telefondan girmeye çalıştım şifre sorunu oldu ben de herkesin kullandığı bir pc.den girmek istemedim nolur nolmaz diye. Hatta elsaya söylemiştim benim adıma sen mesaj at diye de o da ben den kaynaklandı yarım kaldı.
yazıcam uzun uzun arkadaşlar. canım sıkkın bacağımı tam işleviyle kullanamıyorum hala.ağrılarım var. artık bunun normal olduğunu kimse söyleyemez.şekli zaten bozuk ama şuan sağlığımdan endişeliyim. önceliğim bu. sağlıklı bacakla ameliyata giriyorsun sonuç bu. moralim bozuk. bu şekilde farklı bir şehirdeydim ve çok zorlandım ve acı çektim farkettirmemek için. en basiti çömelemiyorum ya ayaktayım ya da yatıyorum. en basit bir ayakkabı bağcığı bağlamak mesela çömelemediğinde napıcaksın? dizimi yere koyup öyle mesela. alaturka vc. kısmına hiç girmiycem......
yazıcam arkadaşlar...... szleri de merak ettim .
[/QUOTE]Aaaa hic dusunmemistim ben onu :))) tam ters zmnda ameliyat olmusuz cnm ya tam sicaklar bastirdi sort giyemyruz anca uzun elbise giyeblyrum bn.korse ve corabi cikardm bugun yikamak icin corap bacaklarmi sıktıgi icin hala zayif geliyodu gozume ama corapsiz daha iyi duruyolar tabi birazda odem var.sag saglim bu sureci atlatsak super olcak.bir ay sonra tatile gidicz umarim o zmna normale donerim.
kanatçım durumuna üzüldüm, çok geçmiş olsun...doktora danıştığın zaman netleşir herşey, ümidini kaybetme
bende tam cesaretimi topluyorum, bunları duyuncada korkuyorum.
2-3 ay kadar sonrasına erteledim düşüncelerimi, şimdi annemin ameliyatı var, omuz kası yırtılmış, p.tesi ameliyat olucak. kas çok zor iyileşirmiş, 2-3 ayı bulucak. Sonrası fizik tedaviler. canımda çok sıkkın hem çalışıyorum, hem 2 çocuk, hemde canım annemin rahatsızlığı, anlayacağın tıkandım.
Allah hepimize yardım etsin.
Kanatcim sen ne zaman ameliyat oldun? Benim tam 1 ay oldu.Agrim yok ama bende dizimi kiramiyorum henuz.Normaldir herhalde diye dusunurken senin yazini okudum.Ayni senin dedigin gibi yere once dizimi koyuyorum gerisi yok zaten.Yani namaz kilar gibi oturamiyorum bacaklarimin ustune.
Arkadaşlar
kanat gibi silikon ameliyatı olupta sorun yaşayan varmı lütfen paylaşsın
pukidevo ben ameliyat olalı 2,5 ay gibi oldu. seninki yağdı galiba. yağ ile silikonun süreçleri aynı olmayabilir. namaz kılar gibi oturmam mümkün değil. yere oturacaksam bacaklarımı uzatmak zorunda kalıyorum. acıyan ve gerilen yer de tam baldır değil bilek üstündeki yerler. zorlayınca da ağrı yapıyor.Kanatcim sen ne zaman ameliyat oldun? Benim tam 1 ay oldu.Agrim yok ama bende dizimi kiramiyorum henuz.Normaldir herhalde diye dusunurken senin yazini okudum.Ayni senin dedigin gibi yere once dizimi koyuyorum gerisi yok zaten.Yani namaz kilar gibi oturamiyorum bacaklarimin ustune.
kanatçım durumuna üzüldüm, çok geçmiş olsun...doktora danıştığın zaman netleşir herşey, ümidini kaybetme
bende tam cesaretimi topluyorum, bunları duyuncada korkuyorum.
2-3 ay kadar sonrasına erteledim düşüncelerimi, şimdi annemin ameliyatı var, omuz kası yırtılmış, p.tesi ameliyat olucak. kas çok zor iyileşirmiş, 2-3 ayı bulucak. Sonrası fizik tedaviler. canımda çok sıkkın hem çalışıyorum, hem 2 çocuk, hemde canım annemin rahatsızlığı, anlayacağın tıkandım.
Allah hepimize yardım etsin.
Tşkl.Şimdi gördüm mesajini.Ben hersey dahil 7.500 odedim.Silikon , hastane masr.vb.Ertesi gün yuruyordum.Tabi yavaş.Ama persembe ameliyat olup, pazartesi ise gidebildim.Dedigim gibi memnunum simdilik.Bir de ücretsiz doktor soran arkadaşları görüyorum.Bayanlar muayene ücreti alanı da ben duymadım.Hatta kapora alan varmış.Benim doktorum herşeyi hazırlarız, istersen ölcüler alindiktan sonra ameliyata girerken bile vazgecebilirsin demistiBu yuzden de cok rahattim.
Cesaret arkadaslar..Inanin 45 dk.bitiyor.
doktorunu bana özelden yazarmısın:))
pukidevo ben ameliyat olalı 2,5 ay gibi oldu. seninki yağdı galiba. yağ ile silikonun süreçleri aynı olmayabilir. namaz kılar gibi oturmam mümkün değil. yere oturacaksam bacaklarımı uzatmak zorunda kalıyorum. acıyan ve gerilen yer de tam baldır değil bilek üstündeki yerler. zorlayınca da ağrı yapıyor.
doktorunu bana özelden yazarmısın:))
Merhaba arkadaşlar ben de bacak estetiği düşünenlerdenim, lütfen bana da yardımcı olun. Konunun ilk açıldığı zamanlar 1-2 arkadaşla iletişimim oldu sanırım artık girmiyorlar son zamanlarda da sağolsun Elsa22 sorularımı yanıtsız bırakmadı.
Benim için silikon uygun bu da riski arttırıyor sanırım. Doktorları a.k hariç bilmiyorum, ameliyat olup memnun kaldığınız doktorları bana özelden yazarsanız çok sevinirim, kısaltmaları da anlamıyorum çünkübu hafta a.k ye randevum var, durumumu öğrenmek ve fiyat almak için ama ilk randevu için sormam gereken bişeyler olabilir mi bilmiyorum, yardımcı olur musunuz. Fiyat ve muhtemel ameliyat tarihinden başka aklıma birşey gelmiyor
Merhaba arkadaşlar ben de bacak estetiği düşünenlerdenim, lütfen bana da yardımcı olun. Konunun ilk açıldığı zamanlar 1-2 arkadaşla iletişimim oldu sanırım artık girmiyorlar son zamanlarda da sağolsun Elsa22 sorularımı yanıtsız bırakmadı.
Benim için silikon uygun bu da riski arttırıyor sanırım. Doktorları a.k hariç bilmiyorum, ameliyat olup memnun kaldığınız doktorları bana özelden yazarsanız çok sevinirim, kısaltmaları da anlamıyorum çünkübu hafta a.k ye randevum var, durumumu öğrenmek ve fiyat almak için ama ilk randevu için sormam gereken bişeyler olabilir mi bilmiyorum, yardımcı olur musunuz. Fiyat ve muhtemel ameliyat tarihinden başka aklıma birşey gelmiyor
Evt canım dün döndüm Türkiye'den, kendi kendime nazar ettim iyiyim diye ne şisligim vardı nede morlugum, yolda cok ayakta kalip yüklendim diye sanırım hem şişti hem morardi bacaklarım bildigin kütük oldular resmen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Elsa gördüm şimdi resimlerini.Yorum yaptım:))
Leydi Elsa ve Artu yeni bacaklarınızı gördüm. Süper olmuşlar. Benim bacaklarım eskisine göre kesinlikle iyi ama şu an için benim için tatmin edici değil . Hatta alışverişe gittiğimde dar paça pantolonlar denedim. Gözüme hoş gelmedi . Silikon sanki arkada kalıyor kemiğin eğriliği gözüme çok batıyor.işallah silikon giderek hacim kazanır diye ümid ediyorum. Birde benim dizlerimdede biraz açıklık var oda beni rahatsız ediyor. Bu arada bende çok morluk var alt bacağımda silikonun olduğu yerler bile mor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?