Eki Görüntüle 1209712
Eki Görüntüle 1209713 Eki Görüntüle 1209714 Eki Görüntüle 1209715
Güzel bacağın tanımı 😍😥
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen tam benim istedigim sekil😁
Aynen tam benim istedigim sekil😁
bende isterdim ama imkansızım bu benim
Arkadaşlar resim koydum .Bir ay oldu dolgu yapan arkadaşlar erime ne zamana kadar devam ediyor.bilgi verirseniz sevinirim.Benim bacaklarım üstten ayrıktı biliyorsunuz.Tabi birde yağ enjeksiyonunda ikincisi şart biliyorsunuz.inşallah seneye.yorumlarınızı bekliyorum
Ben bu yazını görmeden yorum yapmıştım artu. Çok da beğendim. Dizlerin ayrık olmasını takma bence. Çünkü dümdüz iniyor bacakların. Üç ay diyor doktorlar kalan bacak senindir :)
Arkadaşlar sizlere arkadaşlık isteği gönderdim beni kabul ederseniz çok sevinirim, resimlerinizi görmeyi çok isterim
Sağol yenide.daha eriyecek yani
Elsa döndün mü eve canım nasılsın
Tamam miranda resim koy bakalim nasil
Merhaba Elsa sana arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen çok memnun olurum.Kizlar resim ekledim, başkasının gözünden nasıl görunuyor acaba, yorumlarınızı merak ediyorum :)
Resim nasıl ekliyorsunuz bende kendi fotoğrafımı koyup fikrinizi sormak istiyorum.Kizlar resim ekledim, başkasının gözünden nasıl görunuyor acaba, yorumlarınızı merak ediyorum :)
Beni arkadaşlarına ekler misin. Araştırmalarını benimle paylaşırsan çok memnun olurum.Şu anda ve bir süre daha sadece telden girebildiğim için resim koyamıyorum ama şöyle söyliyim, benim yukardan beri boşluk var diz kapaklarım da birleşmiyor devam eden kısım da eğri çarpık yani bildiğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?