Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhaba kızlarrr geçmiş bayramınız kutlu olsun evimde pc yok tu ve teldende şifre sorunu yaşandıgı için girme şansım hiç olmadı :/ ama sağolsun leydi ikimizin yerinede gelişmeleri size yazdı dua ve dilekleriniz için cok teşekkür ederiz. Leydi ile iğleşme sürecimiz aynı gidio ameliyat iyi geçti agrı sızı çok oldu morluklar felan aşırıydı ama günden güne iyileşiyorum hızla benim bacaklarda çarpıklık vardı eski hali çok kötüydü biri anyada biri konyadaydı bacakların , doktor 310 cc yag koydugunu söledi ve corapla dış görünüş idare eder görünüyo çorap sıktıgı için bacagı net belli olmuyo ama corapsız dolgunlugu süper görünüyo neredeyse arada hiç açıklık yok gibi duruyo mutluyum şimdilik işe de dün başladım rahat hareket edebiliyorum ama belirli bi saatten sonra bacaklar şişmeye başlıyo davul gibi oluyo :/ durmadan koltukta oturmaktan tek sorunum şimdilik bu ama tek korkum erimesi erirse bittim ben erimesin die siğarayı bıraktım obur obur yemek yeme hastası oldum inşallah allah utandırmaz başka operasyon şansım yok benimde acımızın emegimizin karşılıgını güzel alırız inşallah cümlemiz vee ameliyat olmayı düşünen arkadaşlarada tek tavsiyem yaşınız iyice geçmeden bir kerede olsa şansınızı deneyin derim hepinizi çok seviyorum iyiki tanıdım sizleri hepinize allah kolaylık versin herşey gönlünüzce olsunn :))

Arkadaşlar resim koydum .Bir ay oldu dolgu yapan arkadaşlar erime ne zamana kadar devam ediyor.bilgi verirseniz sevinirim.Benim bacaklarım üstten ayrıktı biliyorsunuz.Tabi birde yağ enjeksiyonunda ikincisi şart biliyorsunuz.inşallah seneye.yorumlarınızı bekliyorum

Merhaba arkadaşlar ben de bacak estetiği düşünenlerdenim, lütfen bana da yardımcı olun. Konunun ilk açıldığı zamanlar 1-2 arkadaşla iletişimim oldu sanırım artık girmiyorlar son zamanlarda da sağolsun Elsa22 sorularımı yanıtsız bırakmadı.
Benim için silikon uygun bu da riski arttırıyor sanırım. Doktorları a.k hariç bilmiyorum, ameliyat olup memnun kaldığınız doktorları bana özelden yazarsanız çok sevinirim, kısaltmaları da anlamıyorum çünkü bu hafta a.k ye randevum var, durumumu öğrenmek ve fiyat almak için ama ilk randevu için sormam gereken bişeyler olabilir mi bilmiyorum, yardımcı olur musunuz. Fiyat ve muhtemel ameliyat tarihinden başka aklıma birşey gelmiyor

Ben bu yazını görmeden yorum yapmıştım artu. Çok da beğendim. Dizlerin ayrık olmasını takma bence. Çünkü dümdüz iniyor bacakların. Üç ay diyor doktorlar kalan bacak senindir :)

Elsa döndün mü eve canım nasılsın

Evt canım dün döndüm Türkiye'den, kendi kendime nazar ettim iyiyim diye ne şisligim vardı nede morlugum, yolda cok ayakta kalip yüklendim diye sanırım hem şişti hem morardi bacaklarım bildigin kütük oldular resmen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar resim ekledim, başkasının gözünden nasıl görunuyor acaba, yorumlarınızı merak ediyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Beni arkadaşlarına ekler misin. Araştırmalarını benimle paylaşırsan çok memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…