Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Muhtesem gorunuyor,yazilarinizi okuyamadim vakit olmadi hic yapan iyi is cikarmis kim yaptiysa mutlu yasayin her zaman.

Arkadaslar burun ameliyati isteyen kimdi ,sanki oyle bir yazi yazmisti biriniz arastiran oldumu hic biraz bilgi verirseniz memnun olurum.

Arkadaşlar merhaba. Silikon+yağ dolgusu yaptıralı 5 ay oldu. Silikonlarımdan çok memnunum. Baldırım 34-35 cm civarında. Bilek kalınlığım 19-20 civArında. Bileklerim sanki biraz ince o yüzden 2. Bir yağ dolgusu yaptırmayı düşünüyorum. Yalnız bir sorunum var. Son 10-15 gündür yağ konulan yerler aşırı şişiyor . Ciddi kızarıklar, sızlama ve yanma var. Aynı sorunu yaşayan oldumu?

Dr.tek seans dedi ama kafam biraz karışık yaptıranlar bana yardımcı olabilirmi
merhaba dr.un kim acaba yazabilir misin? silikon değil de tek seans yağ yeter demişsse yetiyordur o halde. en kötü ihtimalle 2. de rötuş yaptırırsın.

sanırım Yenide bahsetmişti böyle birşeyden. Daha yeni bahsetti. Kızarıklık ve sertleşme dedi sanırım. spor yapmıştı galiba. dinlenince düzeldi demişti. yanlış hatırlamıyorsam. geçmiş olsun.

Merhaba bende yaklasik 11 gün önce ic baldir ve ayak bileklerime Aqua filler adinda bir dolgu islemi yaptirdim. Sol bacagimda slkinti yok ama sag bacagim bir türlü normal sagligina kavusamadi. dolgu olan bölgelerde sislik asiri kizariklik ,yanma ve gerginlik var. Acikcasi korkuyorum. Kötüye gitmiyor ama iyide olamamiyor. Dr. bana bu islemi yaptiktan sonra normal yasantinaza dönebilirsiniz dedi. herhangi bir
koruma amacli bandaj ve corapta önermedi. yapilacak bir sey yok deyip basindan savdi. Dua ediyorum güzellikten vaz gectim. eski halime kavusmak istiyorum. Böyle sürec geciren oldumu.Paylasirsaniz sevinirim.

boyleolur.com arkadaşlar bu siteyi yeni keşfettim yeni açılmış gibi ama günlük lazım olcak bilgiler var çok işime yaradı:)

boyleolur.com da

Arkadaslar burun ameliyati isteyen kimdi ,sanki oyle bir yazi yazmisti biriniz arastiran oldumu hic biraz bilgi verirseniz memnun olurum.

Ben varım. Üçüncü olacak cesaret edebilirsem ve param olursa. Bu nedenle doktor konusunda kararsizim. Emin olmak istiyorum. Bir yıl sonra planladım. Bir de ikicanimvar var. O yeni oldu. Doktoru Muhammet dilber. Çok başarılı olmuş. Okursa o da yazar buraya

Evet. Benim öyle. şişlik geçti şimdi geçmese daha iyiydi zira bende silikon yok. :)
hassasiyetten mi acaba?

merhaba dr.un kim acaba yazabilir misin? silikon değil de tek seans yağ yeter demişsse yetiyordur o halde. en kötü ihtimalle 2. de rötuş yaptırırsın.
Merhaba Silikon ben istemiyorum Ankara'da f.b daha önce yaptıran varmı acaba tel konuştuk sadece ne kadarı erir acaba Dr.erimez diyor ama arkadaşları okuyunca kararsız kaldım

Evet. Benim öyle. şişlik geçti şimdi geçmese daha iyiydi zira bende silikon yok. :)
hassasiyetten mi acaba?
Yenide senin operasyondan ne kadar sonra oldu. Yani ben spor falanda yapmadım ama operasyondan 4 ay sonra böyle bir sorunla karşılaştım. Bacaklarım şişiyor, sızlıyor, gergin , ele gelen sertlikler ve kızarıklık var. 4. Aydan sonra nasıl oldu anlayamadım. Enfeksiyon olamaz heralde.

K
kanat tşk ederim. Sanırım bacak sorunlarımız hep devam edecek. Tam oldu derken böyle bir sorun başladı.

Merhaba bende iki haftalik i tatilimde ani bir kararla aqufilling yaptirdim. her iki bacaca ayri ayri 100cc doldurdu., yanliz bir bacagim bir türlü iyiye gitmiyor. cok kizarik, sislik ve baldirimda iltahap olustu. Antibiotik ve sislik icin ayri bir ilac kullaniyoeum. cok mutsuzum ve korkuyorum. bütün tatilim rezil oldu.Bunu yapan Dr. bana bu hususta yardimci olmadi. Zannetmeyin ki Dr. gün boyu rahatsiz ettim. Dikisleri almaya gittigimde sordum normal mi bu sekilde gitmesi. Adamda tik yok. Yapacak bir sey yok dedi. En kötü ihtimalde damardan igne yaparlar diye birseyler söyledi. Ben simdi yasadigim ülkeye geri döndüm. Bugün ev Dr. randevu aldim .Nasil anlatacagim bilemiyorum.Tekrar eski sagligimi kavusmaktan baska bir istegim yok. Benim icin kötü bir tecrübe oldu. Bu sekilde yasanlar varmi ,paylasirsanin sevinirim

insallah hayirlisi olur sizin icin . Ben Aquafillin yaptirdim. Keske zamani geri alma imkanim olsa, eski halime geri dönsem .

Kızlar silikonda da ödem oluyor mu bacak ilerleyen zamanlarda biraz daha inceliyor mu? Benim gözüme biraz kalın göründü olması gerekenden yaklaşık 2 cm daha fazla şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…