Muhtesem gorunuyor,yazilarinizi okuyamadim vakit olmadi hic yapan iyi is cikarmis kim yaptiysa mutlu yasayin her zaman.Kızlar merhaba uzun zaman giremedim sizlere bilgi vermek istedim, temmuzda amelıyat olmuştum ve 2 ay öncede rötuş yaptırmıştım biliyosunuz, artık tamamen oturdu sanırım şekil olarak, ölçülerimde hala aynı baldırın en kalın kısmı 37 bilekler 22 pek değişim olmadı şimdilik memnunum gibi, ama rötuştan sonrada sanki aradaki fark düzelmiş gibi gelmedi bana, foto sözüm vardı ekliyorum bakalım sizlerinde fikrini alayım, buna şükür diyorum defteri kapattım artık, darısı sizlerin başına inşallah, siyah kalın çorap var umarım görünür çıkar burada fotolar, aynada kızımın el izi çıkmış kusura bakmayın karanlıkta çektim :)) Hepinizi öpüyorum sorularınız olursa cevaplarım seve seve....Foto alıntısı olmazsa çok sevinirim canlar ben buralardayım..:))
merhaba dr.un kim acaba yazabilir misin? silikon değil de tek seans yağ yeter demişsse yetiyordur o halde. en kötü ihtimalle 2. de rötuş yaptırırsın.Dr.tek seans dedi ama kafam biraz karışık yaptıranlar bana yardımcı olabilirmi
sanırım Yenide bahsetmişti böyle birşeyden. Daha yeni bahsetti. Kızarıklık ve sertleşme dedi sanırım. spor yapmıştı galiba. dinlenince düzeldi demişti. yanlış hatırlamıyorsam. geçmiş olsun.Arkadaşlar merhaba. Silikon+yağ dolgusu yaptıralı 5 ay oldu. Silikonlarımdan çok memnunum. Baldırım 34-35 cm civarında. Bilek kalınlığım 19-20 civArında. Bileklerim sanki biraz ince o yüzden 2. Bir yağ dolgusu yaptırmayı düşünüyorum. Yalnız bir sorunum var. Son 10-15 gündür yağ konulan yerler aşırı şişiyor . Ciddi kızarıklar, sızlama ve yanma var. Aynı sorunu yaşayan oldumu?
Arkadaşlar merhaba. Silikon+yağ dolgusu yaptıralı 5 ay oldu. Silikonlarımdan çok memnunum. Baldırım 34-35 cm civarında. Bilek kalınlığım 19-20 civArında. Bileklerim sanki biraz ince o yüzden 2. Bir yağ dolgusu yaptırmayı düşünüyorum. Yalnız bir sorunum var. Son 10-15 gündür yağ konulan yerler aşırı şişiyor . Ciddi kızarıklar, sızlama ve yanma var. Aynı sorunu yaşayan oldumu?
Arkadaşlar merhaba. Silikon+yağ dolgusu yaptıralı 5 ay oldu. Silikonlarımdan çok memnunum. Baldırım 34-35 cm civarında. Bilek kalınlığım 19-20 civArında. Bileklerim sanki biraz ince o yüzden 2. Bir yağ dolgusu yaptırmayı düşünüyorum. Yalnız bir sorunum var. Son 10-15 gündür yağ konulan yerler aşırı şişiyor . Ciddi kızarıklar, sızlama ve yanma var. Aynı sorunu yaşayan oldumu?
boyleolur.com daselam arkadaşlar.ben bu ameliyat için nazım durakla irtibata geçtim.7000 dolar fiyat verdi.baldırlara implant koyarak yapıyor.diz arkasından 5 cm lik kesi yapılarak kasların altına implant yerleştiriyor ve bacakların arasındaki açıklık kapanıyor.bu konuyla ilgili kendi hastasından örnek fotoğraf gönderdi.ilgilenen varsa özeldeoyle n yollayabilirim
Arkadaslar burun ameliyati isteyen kimdi ,sanki oyle bir yazi yazmisti biriniz arastiran oldumu hic biraz bilgi verirseniz memnun olurum.
sanırım Yenide bahsetmişti böyle birşeyden. Daha yeni bahsetti. Kızarıklık ve sertleşme dedi sanırım. spor yapmıştı galiba. dinlenince düzeldi demişti. yanlış hatırlamıyorsam. geçmiş olsun.
Merhaba Silikon ben istemiyorum Ankara'da f.b daha önce yaptıran varmı acaba tel konuştuk sadece ne kadarı erir acaba Dr.erimez diyor ama arkadaşları okuyunca kararsız kaldımmerhaba dr.un kim acaba yazabilir misin? silikon değil de tek seans yağ yeter demişsse yetiyordur o halde. en kötü ihtimalle 2. de rötuş yaptırırsın.
Yenide senin operasyondan ne kadar sonra oldu. Yani ben spor falanda yapmadım ama operasyondan 4 ay sonra böyle bir sorunla karşılaştım. Bacaklarım şişiyor, sızlıyor, gergin , ele gelen sertlikler ve kızarıklık var. 4. Aydan sonra nasıl oldu anlayamadım. Enfeksiyon olamaz heralde.Evet. Benim öyle. şişlik geçti şimdi geçmese daha iyiydi zira bende silikon yok. :)
hassasiyetten mi acaba?
kanat tşk ederim. Sanırım bacak sorunlarımız hep devam edecek. Tam oldu derken böyle bir sorun başladı.sanırım Yenide bahsetmişti böyle birşeyden. Daha yeni bahsetti. Kızarıklık ve sertleşme dedi sanırım. spor yapmıştı galiba. dinlenince düzeldi demişti. yanlış hatırlamıyorsam. geçmiş olsun.
insallah hayirlisi olur sizin icin . Ben Aquafillin yaptirdim. Keske zamani geri alma imkanim olsa, eski halime geri dönsem .K kumralada27 @soocute tşk ederim arkadaşlar sonunda birileri cevap verdi, iş çıkışı gidicem direk randevu saatine ucu ucuna yetişicem öncesinde bi fırsat bulup boxer tarzı külot alsam mı diye düşünmüştüm de alayım en iyisi klasik külottan daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?