nisan cım nasılsın7.gün fotomu koydum albumde mevcut birde 15.gun dolsun onu koycam :)
ben de sordum bu soruyu h.f aynı problem bende de var çünkü almak kolay vermek zor:/birde yağ enjeksiyonu protezden daha masum gelio iyileşme süreci olarakYağ konusunda bende kararsızım zaten vücudum da yağ yok kilo almaya çalışıyorum alması çok zor ama benim için vermesi çok basit.. Bu yüzden hemen erir gibi geliyo paralar çöp olmasın
Canım dr.un kim acaba özelden yazabilir misin? Dr.dan dr. adeğişyor op. sonrası uygulamalar. Varis çorapları çok pahalı.Dr.un seni yönlendiecektir.Kızlar ben de salı günü silikon ameliyatı oluyorum. Varis çorabı ile ilgili önerileriniz var mı yerine ne alabilirim? Ya da varis çorabı alırsam basıncı nasıl olmalı orta düşük yüksek doktor birşey söylemedi bu konuda. Yerine kalın bir kilotlu çorap alsam hastaneden verilecek diz altı varis çorabı ile idare edebilir miyim? Fiyatlar çok yüksek
zaten ameliyatta görecek bu kadar kasma benceK kumralada27 siz doktorla görüşme yaptınız o zaman. Muayeneyi nasıl yaptığı konusunda beni bilgilendirirmisiniz lütfen, iç çamaşırıyla mı kalınıyo mini etek tarzı bişey var mı, o da kısa ama çamaşırın görünmesinden iyidir
bacaklar görünüyor .karnına kalçana bakıyor, bakmadan nasıl karar vericek ki?K kumralada27 siz doktorla görüşme yaptınız o zaman. Muayeneyi nasıl yaptığı konusunda beni bilgilendirirmisiniz lütfen, iç çamaşırıyla mı kalınıyo mini etek tarzı bişey var mı, o da kısa ama çamaşırın görünmesinden iyidir
Yok yağ aslında daha ağrılı çünkü lipo yapılıyor yağ almak için h f de silikon ben meme oldum 0 ağrı çektim nisan bacak silikonu oldu rahattı baya ailesi bile bişey anlamadı anlasalarda geçiştirdi yani.. oluyorsa silikon daha garanti bence.. korkma ben baldırım olsun istemiyorum benim ki o konuda yeterliben de sordum bu soruyu h.f aynı problem bende de var çünkü almak kolay vermek zor:/birde yağ enjeksiyonu protezden daha masum gelio iyileşme süreci olaraksanki daha az acıycak ve daha çabuk günlük hayat rutinine ayak uydurcam gibi hissediyorum:)
Nasıl bakmadı benim sırtıma kadar bakıldı ve alınacak yağ olmadığına karar verildi çünlkü küçük bi göbeği m var o kadar. Odaa yeterli değilmiş çünkü ayrıştırma falan yapılacak ve olan bütün yağı alamıyorlar.. riskli bir şey sizinki sonra demesinler sizde yağ yoktu bu kadar oldu diyeBen uzun bir etekle gitmiştim ilk muayeneye onu kaldırdım o şekilde baktı daha az utanacağımı düşündüm ilk kez benden başkası bacaklarımı gördü çünkü doktor da olsa çekinme oluyor biraz:) diz kapağındaki 5 cm.lik bir bölge için de karın ya da kalçadan yağ alacak onlara açıp bakmadı ameliyat sırasında nerden bulursa oradan alacak sanırım ben baya zayıfım çünkü inşallah çıkar yeterli yağ. Ve aileden gizli oluyorum ben de ameliyatı nolur dua edin kızlar kimse anlamadan toparlanayım
Ben bosbol bi pantolon giyip parçaları kaldırmıştım ama onun öncesi demişti popoya falan bakacam diye.. sonra benim üst taraftan ayrık olduğunu görünce aynada göstermek istedi çıkarttım pantolonu. Hususi Boxer tarzı külot giymiştim ameliyat( başka bi ameliyat) ve kontrolde onu giyiyorum ten rengi .. Bel bölgesi yağsız olduğu için popoya bakmam lazım dedi parçalardan tutup araya soktu kas dedi orda da yokmuş yağ utanç verici ama alıştım.. ne garip bi şey :)K kumralada27 siz doktorla görüşme yaptınız o zaman. Muayeneyi nasıl yaptığı konusunda beni bilgilendirirmisiniz lütfen, iç çamaşırıyla mı kalınıyo mini etek tarzı bişey var mı, o da kısa ama çamaşırın görünmesinden iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?