Benim ki h f
180 cc. oldukça büyük bir silikon. eğer bacağın ince değilse kaba durabilir. elsanın silikonları da 180 lik onun bacağı çok ince olduğu için gayet güzel durdu çok doğallar. ablamın silikonları 180lik ve bana göre oldukça kaba görünümlüler. o.i. ye gitmiştim ve 180lik silikon takılan bir bacak göstermişti. ummadığı kadar kalınlaştığını söylemişti. bu kadar hacim almasını beklemiyordum demişti. seni yanıltmak istemem bildiklerim bu kadar. bacağının fotosunu koyarsan albümüne ordan bakabiliriz.Doktor bana 180cc silikon dedi ama emin olamıyorum ya. Bacaklarım ince aslında, dizler ve üst bacak da birleşmiyor ama hafif baldır var spor yaptığım için kas çıkıntısı var yani. 180 konulurda çok mu kaba olur diye düşünüyorum. İleride donemde de 1-2cm daha kalınlaşma oluyormuş. Tecrübesi olan arkadaşlar yazabilir mi lütfen salı ameliyat olucam. Ve silikonun boyutu değişir mi şimdiden sonra
yarın tekrar görüşeyim doktorla kafam karıştı biraz. Ben bir an önce kurtulmaya o kadar odaklanmıştım ki doğru düzgün birşey sormadım bile durdukça geliyor aklıma. Bu silikonların boyutları nasıl mesela 170 var mı ben hep 120 130 180 gördüm. Nisanın bacakları oldukça düzgün bana oranla açıklık çok az 120 ile çok güzel olmuş bana 120, 130 yetmez bu durumda ama 180de biraz büyük gelebilir.180 cc. oldukça büyük bir silikon. eğer bacağın ince değilse kaba durabilir. elsanın silikonları da 180 lik onun bacağı çok ince olduğu için gayet güzel durdu çok doğallar. ablamın silikonları 180lik ve bana göre oldukça kaba görünümlüler. o.i. ye gitmiştim ve 180lik silikon takılan bir bacak göstermişti. ummadığı kadar kalınlaştığını söylemişti. bu kadar hacim almasını beklemiyordum demişti. seni yanıltmak istemem bildiklerim bu kadar. bacağının fotosunu koyarsan albümüne ordan bakabiliriz.
evet ben de baktım az önce en fazla 165 görünüyor. Bir de bacaklarımı ölçtüm en kalın yeri baldır kısmı bile 29-30cm. Boyu da dikiş izinin geldiği yerden bilekteki kemiğe kadar yaklaşık 30 cm civarı. Sana büyük geldiyse eğer bacakların çok sorunlu değil gibi öyle mi? 2.1 benim açıklığı kapatamazBenim ilk takılan silikonlarım 165 cc. asimetrikti. 2.1 cm idi kalınlığı. Bu asimetriğin en büyük boyudur. daha büyük boyu yok. 180 diyorsan simetriktir. eurosilicone kataloğundan bakarak söylüyorum.
Kanat ablan Memnunmu.sanırım aynı zamanlarda olmuştunuz180 cc. oldukça büyük bir silikon. eğer bacağın ince değilse kaba durabilir. elsanın silikonları da 180 lik onun bacağı çok ince olduğu için gayet güzel durdu çok doğallar. ablamın silikonları 180lik ve bana göre oldukça kaba görünümlüler. o.i. ye gitmiştim ve 180lik silikon takılan bir bacak göstermişti. ummadığı kadar kalınlaştığını söylemişti. bu kadar hacim almasını beklemiyordum demişti. seni yanıltmak istemem bildiklerim bu kadar. bacağının fotosunu koyarsan albümüne ordan bakabiliriz.
Yeni üyeyim ne yapmalıyımAnkara'da bacağa yağ enjeksiyonu yaptıran arkadaşlar
canım büyük geldi derken kalınlılığı değil uzunluğu büyük geldi. boyu 24 cm. ta bileğe kadar inmişti. baldıra kadar olan bilek kısmım çok çok çok zorlandı. hareket kısıtlılığı yaptı. daha yeni toparlanıyorum. hala bileğim şişiyor. simetriklerin boyu kısa en fazla 19. cm. onu da vücut kabul ediyor. fotoğraflarıma bakarak karar verebilirsin canım.evet ben de baktım az önce en fazla 165 görünüyor. Bir de bacaklarımı ölçtüm en kalın yeri baldır kısmı bile 29-30cm. Boyu da dikiş izinin geldiği yerden bilekteki kemiğe kadar yaklaşık 30 cm civarı. Sana büyük geldiyse eğer bacakların çok sorunlu değil gibi öyle mi? 2.1 benim açıklığı kapatamaz
hayır değil bana sorarsan bence kaba bir bacak. onun da beklentilerini karşılamıyor. ona zaten daha önce yağ yapılmıştı. erimişti bir kısmı . sorun da iki silikonun aynı yerde durmaması. biri 1cm aşağıda diğeri de arkada.Kanat ablan Memnunmu.sanırım aynı zamanlarda olmuştunuz
boyum 160 cm. incik kemiğinden dizimin üstüne kadar 40 cm. evet gördüğün gibi değişik bir estetik anlayışı. Geride kalanları unutmayarak önüme bakıcam. Bu durum böyle kapanmayacak tabiki. Sen ameliyat olacaksın en ufak bir tereddütün varsa dr.unla paylaş. ne istediğini bilsin. Kafanda netleşşin.Benim bacağımı Ferruh Bey'de beğenmemişti. Foto yollamıştım. Herşey gönlünce olsun .Canım yeni gördüm ben senin fotoğraflarını. Gerçekten doktorunun estetik anlayışı biraz farklıymış.. İnşallah bundan sonra iyi olur ya. Senin boyun kaç cm, özellikle bacak boyu bana da 23 cm.lik silikon takılacak çünkü korktum şimdi
Canım şimdilik deme artık ömürlük olsun inşallah memnuniyetin. Fark diyorsun da ben fark göremedim. Varsa da belirgin değillerdir. .Siyah ince göstermesine rağmen maşallah kalın bacakların. Tam istediğin gibi. Darısı başımıza diyelim Leydicim nasıl bir his çok merak ediyorum.Kızlar merhaba uzun zaman giremedim sizlere bilgi vermek istedim, temmuzda amelıyat olmuştum ve 2 ay öncede rötuş yaptırmıştım biliyosunuz, artık tamamen oturdu sanırım şekil olarak, ölçülerimde hala aynı baldırın en kalın kısmı 37 bilekler 22 pek değişim olmadı şimdilik memnunum gibi, ama rötuştan sonrada sanki aradaki fark düzelmiş gibi gelmedi bana, foto sözüm vardı ekliyorum bakalım sizlerinde fikrini alayım, buna şükür diyorum defteri kapattım artık, darısı sizlerin başına inşallah, siyah kalın çorap var umarım görünür çıkar burada fotolar, aynada kızımın el izi çıkmış kusura bakmayın karanlıkta çektim :)) Hepinizi öpüyorum sorularınız olursa cevaplarım seve seve....Foto alıntısı olmazsa çok sevinirim canlar ben buralardayım..:))
Hosgeldin arkadasim sana dedim ama kendim hic bakamadim foruma anca firsatim oldu,siz tekbenmiyimle benim hayat kurtaricimdiniz ikinizide cok seviyorum ve hic unutmuycam ikinci hayatim sizin sayenizde basladi,kutfen arkadaslar birbirinize destek olun ve yardim edin bu sorun gercekten insani bunalimlara surukluyor hepinize mutlu ,saglikli etek ve elbiseli bir hayat nasip olur insallah.Merhaba kizlar, bilmem benin hatirlayan varmidir, bende eskilendenim. Kisaca anlatayim ben üc kez ameliyat oldum basta silikon istedim ama ameliyata gittigimde cesaret edemedigimden yag enjeksiyonu yaptirdim sanirim ekim 2011 dí ama istedigim düzelmeyi elde edemedim aklimda hep silikon oldugundan üc ay sonra silikon taktirdim ama bu sefer cok kalin ve sekil olarak hic begenmedigim bir sekil oldu alti ay zor dayandim o silikonlara sonra gittim ve cikarttirdim ayni operasyonda birazda yag koydurdum sanirim temmuz 2012 oluyor o günden bugüne kadarda bacak sorununu sildim kafamdan, belki harika degiller ama ilk haline göre mükemmeller. operasyonlarimi hep ayni doktora oldum, iyilesme sürecim hep cabuk oldu silikonda bile, izlerim tamamen kaybolmadi tabi ama denizde bile beni rahatsiz etmeyecek durumdalar. Cok yogunum ama ara sira bakip sorulariniz olursa cevaplarim can arkadasim palmadoraya söz verdim ve yazdim biz onunla yuzyuze tanistik ve hic kontagi kesmedik, arkadasim umarim hersey gönlünce olur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?