Bacak dolgusu yaptıran var mı?

K
kanat tşk ederim. Sanırım bacak sorunlarımız hep devam edecek. Tam oldu derken böyle bir sorun başladı.
Azecim dr.una sorsan bunu daha iyi edersin. Sağlık ihmale gelmez. 5ay sonra neden oldu ki böyle? Benim de sizlama ve Şişme var silikonlar çıktığı halde. Geçer diye bekliyorum.

ElCer arkadaşımız aynı işlemi yaptırmıştı.ona mesajla sorabilirsin.gerçi uzun zamandır girmiyor foruma ama en son ,memnun olduğunu yazmıştı.

Kızlar silikonda da ödem oluyor mu bacak ilerleyen zamanlarda biraz daha inceliyor mu? Benim gözüme biraz kalın göründü olması gerekenden yaklaşık 2 cm daha fazla şuan
Kumralada geçmiş olsun sanırım silikonlarin takıldı. Gözün aydın. Bacakta odem oluyor. Dikislerin olduğu yerde özellikle. Silikon suan gercek kalinliginda değil. Bacagin esnemeye basladikca hacim alicaktir. Hacim alma 3 ayi buluyor. 3. Ayda bacak nihai sekline kavusuyor. Hacim de silikon kalinligini gecmeycektir. 180 lik 3.1 cm. Ancak asagi yukari bu kadar kalinlasir. Ödemler geçiyor benim ki istisna olmak üzere tabi.

ElCer arkadaşımız aynı işlemi yaptırmıştı.ona mesajla sorabilirsin.gerçi uzun zamandır girmiyor foruma ama en son ,memnun olduğunu yazmıştı.
O birkac kez yaptirmisti. Albümünde fotoları duruyor. Ama gelmiyor artık. Sorun oldugunu sanmıyorum. Ama bu maddelerin alerji ihtimali var. Kimse garanti edemez alerji olmaz diye.alerji de zaman icinde gelişir mi acaba?

Ya bu dr.ları anlamıyorum anlamk da istemiyorum. Op. Yapıncaya kadarhicbir olumsuzluktan bahsetmezler Sağlık bu sen paranı alıyorsun ama hastanın vucudunda belki de omur boyu tasiyacagi bir iz birakiyorsun. Sorun çıktığında hastanin arkasında durmalilar ve sorun neyse bunu çözmeye çalışmalilar.sizi bu sekilde kaderinizle başbaşa bırakamaz, birakmamali. Bu mudur yani? Tabi bu olması gereken. Olanlar ise maalesef çok farklı. Cok geçmiş olsun. Umarım sorununu cozersin. Yaşadığın korkuyu biliyorum nasil birsey.

Al benden de o kadar cok gecmis olsun. Çocuklar kartopu oynamaya çıktı ben cikamadim. Sevmiyorum sogugu.
bu kadar olur herhalde,aynen benim kızlarda oynamaya çıktılar,ben seyretmekle yetindim.oldum olası sevmiyorum soğuğu .keşke hep yaz olsa.gerçi kahve içip karı seyretmek te keyifli ,hadi gel kahve içelim

Benüm henüz tecrübem olmadığı için öneride bulunamıyorum ama ameliyat olmayı düşündüğüm kişi a.k.
Benim Dr. adi soya
Tsk ederım. Inanin sinir sistemim altüst oldu. Simdi insallah ev Doktorum yardimci olabilir bana. bir saat kaldi randevuma.

çok sağol canım evet atlattım ameliyatı çok şükür çıktım hastaneden. Ama beklediğimden çok daha zor ve ağrılı bir gece geçirdim. Gece 11e kadar yataktan kalkamadım ben hiç ağrı kesici iğne ve serumla durabildim ancak, yatağın kenarında oturunca bile tansiyonum düştü hemşirelerde korktu bir daha kaldırmadılar beni. Gece 2 kişinin yardımıyla tuvalete kadar gidebildim, bugün de milim milim yürüyebiliyorum ancak ama ciddi gerilme kasılma var canım acıyor baya. 2 gün daha arkadaşta kalıp eve dönmem gerekiyor ve böyle giderse evdekilerin anlamaması imkansız sizler eşlerinizden ailenizden nasıl sakladınız hayret ediyorum ya da benim bünyem çok zayıfmış bilemedim. Bu arada benim silikonlar 2.6 cm asimetrikte 180cc.nin kalınlığı buymuş uzunluğu da 23.1 cm. Diz içi ve bileğe de kök hücreyle yağ konuldu. Ama bana kalın geldi biraz 49 kilo olduğum için biraz daha incelir umarım ödemler gidince. Ve yürümemin normale dönmesi uzun sürecek diye korkmaya başladım dün ağrıdan bakmadım bile bacaklarıma bugün gördüm daha

dolgularimdan sorunum yok,hala erimediler gibi geliyo bana.arada cok yorulunca hafif kizariyolar,kanul yeri bazen kasiniyo elimle dokununca hafif bir aci hala var o kadar..ama raziyim bunlara:)t.a idi izmirde doktorum
iyi günler arkadaslar sizin isminizi verdi, bende 11 gün önce aqua fillin bacak dolgusu yaptirdim. bir bacagim iyi diger bacagim bastan bu yana iyi degil . Asiri kizariklik ve baldirimda ve ayak bilegimde iltahap yapti. Tabi bu arada cok sis . Sizde böyle bir sürec yasadinizmi. inan ki cok korkuyorum. Bundan sonra beni ne bekliyor bilmiyorum. Birazdan ev Doktoruma randevuya gidecegim. Nasil anlatacagim bilmiyorum. Normal hayatima eski halime dönmek istiyorum :_ (
iyi günler arkadaslar sizin isminizi verdi, bende 11 gün önce aqua fillin bacak dolgusu yaptirdim. bir bacagim iyi diger bacagim bastan bu yana iyi degil . Asiri kizariklik ve baldirimda ve ayak bilegimde iltahap yapti. Tabi bu arada cok sis . Sizde böyle bir sürec yasadinizmi. inan ki cok korkuyorum. Bundan sonra beni ne bekliyor bilmiyorum. Birazdan ev Doktoruma randevuya gidecegim. Nasil anlatacagim bilmiyorum. Normal hayatima eski halime dönmek istiyorum :_ (

Benim Dr. adi soya

Tsk ederım. Inanin sinir sistemim altüst oldu. Simdi insallah ev Doktorum yardimci olabilir bana. bir saat kaldi randevuma.
Sonucu bildir lütfen. Antibiyotikle gecer insallah. Sen enfeksiyon olmus olabilirsin. Enfeksiyon op.dan 1 hafta sonra basliyormus. Klinikteki sartlarla ilgili olabilir.

Ne saklaması mumkun degil. Heleki senin boyutta mumkun degil. Gecmis olsun. Ilk gunler cok agrili oluyor. Bu silikonun boyuna gore degisiyor bence. Kiminin kolay oluyor.

bu kadar olur herhalde,aynen benim kızlarda oynamaya çıktılar,ben seyretmekle yetindim.oldum olası sevmiyorum soğuğu .keşke hep yaz olsa.gerçi kahve içip karı seyretmek te keyifli ,hadi gel kahve içelim
Icmis kadar oldum canim:) tesekkur ederim. Kis mevsimini, yağmur, sis, pus sevmiyorum ama bahar güzel:)

Sonucu bildir lütfen. Antibiyotikle gecer insallah. Sen enfeksiyon olmus olabilirsin. Enfeksiyon op.dan 1 hafta sonra basliyormus. Klinikteki sartlarla ilgili olabilir.
Az önce Dr. geldim. Böyle iyi bir ev dokrorum oldugu icin cok sansli bir insanim. Basima gelenleri anlatlim,sabirla dinledi. Evet sevgili Kanat Enfeksiyon kaptigimi söyledi . Verilen ilaclarin bu sorunu gideremiyecegini söyleyip Penesilin yazdi. Korkmami söyledi. Kisacasi bana kendimi iyi hissettirdi. Cuma günü Tekrar kontrolüm var.

çok geçmiş olsun
maalesef böyle şeyleri yaşama ihtimali her zaman oluyor
umarım çabuk toparlarsın

Ne saklaması mumkun degil. Heleki senin boyutta mumkun degil. Gecmis olsun. Ilk gunler cok agrili oluyor. Bu silikonun boyuna gore degisiyor bence. Kiminin kolay oluyor.
gerçekten mi( cumaya kadar arkadaşımda kalıcam. Biraz düzelir mi o vakte kadar yürümem? Eve gidince de yolda düştüm desem bir de üstüne grip olup 2 gün yataktan çıkmasam?? Anlamamaları lazımm

Cok gecmis olsun canim 49 kiloya 180cc hemde
asimetrik bunun yaninda yag alimi yag
enjeksiyonu olmus tabiki agrili gecmesi cok normal ben yag enjeksiyonu oldugumda 2011de hastanede ayaga kalkmak agrili olmustu sende arti silikon oldu ve boyu cok uzun yani fazlasiyla islem yuklenmis bacaklarina.. Ben sadece silikon oldum ve boyu 18cm bu yuzden ben zorluk cekmedim hic ustelik 58 kiloyum 1.68 boy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…