Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bursada bülent beye yaptıran arkadaşlardan yorum alabilirmiyim memnunlarmı iileşmeleri kaç hafta sürdü

bu kadar mesajdan sonra herhalde biri benim sesimi duyarda yardım eder bu 25 mesaj hakkını yeni gelenlerin sesini duysunlar dıye olusturdular muhtemelen:))

bu kadar mesajdan sonra herhalde biri benim sesimi duyarda yardım eder bu 25 mesaj hakkını yeni gelenlerin sesini duysunlar dıye olusturdular muhtemelen:))
Aysima mrb canım, kesin gözden kacirmislardir sorduğun soruları yoksa kesinlikle cvp verirdi arkadaslar
Birde eski arkadaslar fazla girmiyor nedendir bilmiyorum, yeni arkadaşlarda senin sorduklarının aynısını soruyor inan, doğal olarak herkes bilgi pesinde, hepimiz aynı yoldan geçtik inan
Ben yag konusunda bilgili degilim, benimkiler silikon ama eminim yag dolgusu yapan bir arkadas okuyunca mutlaka bilgilendirecektir seni

elsacım canım benim kendimi görünmezler ülkesinde gibi hissetmeye başlamıştım kral çıplak gibi bi durum olmuştu artık cevap verdiğin için tesekkur ederim:)) ben aslında silikon düşünüyordum ondan çok korkuyorum elsa yag transfuzyonundanda oyle ama artık canıma tak etti çalıştıgım kurumda etek elbise giymeyen tek benim birbirinden bağımsız bu bacaklarla nasıl giyiyim artık kafama koydum bagımsızlıklarına bi son verip bu işe girişicem ve benide çok ii anlarsınızki insan geçmiş yorumları okusada canlı konusmak ve fikir almak insanı daha cok rahatlatıyor

Evt kesinlikle fikir almak rahatlatıyor insanı, sadece ben degil burdaki tüm arkadaslar aynı kaderi paylaştığımız icin birbirimizi cok iyi anlıyoruz, benim secim hakkım yoktu yağmı silikonmu diye, yani silikondan baskası kurtarmazdi benim bacakları, o yuzden karar vermek zor olmadı :) sen bir resim eklersen arkadaslar fikir verir ve daha cok bilgilenirsin diye düşünüyorum

Beni izler misin Elsa cım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…