Aysima mrb canım, kesin gözden kacirmislardir sorduğun soruları yoksa kesinlikle cvp verirdi arkadaslarbu kadar mesajdan sonra herhalde biri benim sesimi duyarda yardım eder bu 25 mesaj hakkını yeni gelenlerin sesini duysunlar dıye olusturdular muhtemelen:))
Evt kesinlikle fikir almak rahatlatıyor insanı, sadece ben degil burdaki tüm arkadaslar aynı kaderi paylaştığımız icin birbirimizi cok iyi anlıyoruz, benim secim hakkım yoktu yağmı silikonmu diye, yani silikondan baskası kurtarmazdi benim bacakları, o yuzden karar vermek zor olmadı :) sen bir resim eklersen arkadaslar fikir verir ve daha cok bilgilenirsin diye düşünüyorumelsacım canım benim kendimi görünmezler ülkesinde gibi hissetmeye başlamıştım kral çıplak gibi bi durum olmuştu artık cevap verdiğin için tesekkur ederim:)) ben aslında silikon düşünüyordum ondan çok korkuyorum elsayag transfuzyonundanda oyle ama artık canıma tak etti çalıştıgım kurumda etek elbise giymeyen tek benim birbirinden bağımsız bu bacaklarla nasıl giyiyim artık kafama koydum bagımsızlıklarına bi son verip bu işe girişicem ve benide çok ii anlarsınızki insan geçmiş yorumları okusada canlı konusmak ve fikir almak insanı daha cok rahatlatıyor
İzlemeye almalısın onlarda seni izlemeli.. ben olmadım malesef kilo alma aşamasındayımresimlerinizi bari nasıl görebilirim bari ona bişey yazın 25 mesajmı dolması gerekiyor
kaç kilosun ben 164 ve 56 kiloyum yetersizmidir acaba?İzlemeye almalısın onlarda seni izlemeli.. ben olmadım malesef kilo alma aşamasındayım
Beni izler misin Elsa cım..Resim isteyen arkadaslar icin bir kac resim ekledim albume, buyuk bir caba harcadıktan sonra tabi :) bu forum kesinlikle tekrar gözden geçmeli 4 resmi yarım saatte yükledim resmen, nereye nasıl yukluycem diye 40 saat aramamda cabası :) :) :) daha kolaylaşa bilir...
İki ayda iki kilo aldım gibi sanırım h.f ye olursa haftaya gidip sormam yeterli mi diye bence hala yağ yok nereye gitti bu iki kilo anlamadımsoocute kilo alınca nerde yaptırmayı dusunuyorsun
Okadar iddialı olma canım, okadar kisi geldi gecti bu forumdan ama bitane bile rakibim çıkmadı bacak konusunda :)tamam canım yükliyimde belki hallerine şükredip ameliyat olmaktanda vazgecerler:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?