Bacak dolgusu yaptıran var mı?

dur bi ara foto çekiyimde gör bak sana moral olsun bu kızıda allahmı gönderdi de:)))elsacım benide izlemeye alsana bende sana atıcam bırazdan çekip

İki ayda iki kilo aldım gibi sanırım h.f ye olursa haftaya gidip sormam yeterli mi diye bence hala yağ yok nereye gitti bu iki kilo anlamadım
canım sana bişey diymmi senin bacaklarının sadece diz kısmında sağlam bi dolgu gerekiyo gibi ama benim bacaklarımın kemiği sorunlu galiba arkadan parantez var ama parantez içine hiçbişey yazılmamış gibi duruyor:)

dur bi ara foto çekiyimde gör bak sana moral olsun bu kızıda allahmı gönderdi de:)))elsacım benide izlemeye alsana bende sana atıcam bırazdan çekip
Ben benimkilerden sonra biseye şaşırmıyorum inan :) takibe aldım seni canım, ameliyat oncesi resmime mutlaka bak derim :)

Ben benimkilerden sonra biseye şaşırmıyorum inan :) takibe aldım seni canım, ameliyat oncesi resmime mutlaka bak derim :)
elsaaaaaaa benimkilere cok benziyor :)) bacaklarımın ruh ikizleri gibi:)))ama yemin ederim harika süper olaganüstü olmuslar kime nereye kaca yaptırdın kimdir bu bacakları kusursuz hale getiren o alnı opulesı doktor????

ya o kadar mutlusundurki şu an eminim harika olmuslar ya tek kelimeyle:O ben ailemden gizli yaptırıcam bu birinci sorun yürüyememe sorunu varmıs kızımız aniden sakat kaldı sanıcaklar bu ıkıncı sorun para ucuncu sorun ama hepsıne razıyım artık koydum kafama yeter artık

elsaaaaaaa benimkilere cok benziyor :)) bacaklarımın ruh ikizleri gibi:)))ama yemin ederim harika süper olaganüstü olmuslar kime nereye kaca yaptırdın kimdir bu bacakları kusursuz hale getiren o alnı opulesı doktor????
:))))) cok guldum inan, Allahda seni güldürsün ins en cok'da bacak konusunda :)
Cok tsk ederim canım, Dr'um AK 11 bin 500 ödemiştim 5 ay önce

:))))) cok guldum inan, Allahda seni güldürsün ins en cok'da bacak konusunda :)
Cok tsk ederim canım, Dr'um AK 11 bin 500 ödemiştim 5 ay önce
amin canım benim o konuda ciddi gülmeye ihtiyacım var artık tüm oda arkadaşlarım ben elbise etek giydiğim gün örgütlenmeye söz verdiler onlarda giyecekler sırf ben giyiyim diye ama ben kendi çapımda daha örgütlenemedim:))) cin çarpmış gibi bi bacakk düşünsene:))

elsacım bir hafta yetermi izin alsam iileşmek için kaçıncı günden sonra ayaga kalkabiliyosun yada işe gidebilirim iileşmeden düşünsene sünnet olmus gibi yürüdüğümü ve işe gittiğimi

elsacım bir hafta yetermi izin alsam iileşmek için kaçıncı günden sonra ayaga kalkabiliyosun yada işe gidebilirim iileşmeden düşünsene sünnet olmus gibi yürüdüğümü ve işe gittiğimi
Ben 15 gun sonra eskisi gibi yuruyebiliyordum ama 1 hafta az bir surec ben dik bile duramiyordum ilk hafta, benimkiler buyuk silikondu 180 cc onunda etkisi vardır mutlaka ama 1 hafta çalışmak ayakta kalmak icin kısa bir zaman, cunku ne kadar yüklenirsen okadar şişiyor ve hareketlerin kısıtlanıyor ama dedigim gibi 15 gunden sonra aksamadan eskisi gibi yuruyebiliyorsun

Arda katircioglunda dusunhyordum ama artik emin degilim.Aysima cok haklisin artik yeter cekdigimiz insallah istedigin gibi olur ve kurtulursun bu dertten insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…