arkadaslar ben burayı yenı takıp etmeye basladım fakat kımsenın resmını goremıyorum konulara fransız kaldım sadece nısan bana yardımcı oldu sagolsun onun resımlerı gordum ve sonuc cok guzel bence bana yardımcı olursanız sevınırım
Bende yeni üye oldum Nisan kime
bende yeni üye oldum Nisan kime yaptırmış acaba bende fotoları göremiyorumarkadaslar ben burayı yenı takıp etmeye basladım fakat kımsenın resmını goremıyorum konulara fransız kaldım sadece nısan bana yardımcı oldu sagolsun onun resımlerı gordum ve sonuc cok guzel bence bana yardımcı olursanız sevınırım kafam cok karısık bı fıkır edınmek ve artık harekete gecmek ıstıyorum
elsacım resimlerini göremiyorumResim isteyen arkadaslar icin bir kac resim ekledim albume, buyuk bir caba harcadıktan sonra tabi :) bu forum kesinlikle tekrar gözden geçmeli 4 resmi yarım saatte yükledim resmen, nereye nasıl yukluycem diye 40 saat aramamda cabası :) :) :) daha kolaylaşa bilir...
Bir problem yok canım, albümü sadece izlediklerim olarak ayarlamıştım o yuzden göremedin sanırımelsacım resimlerini göremiyorum
bir problem var sanırım
Nasil oldunuz Kumralada27 cok merak ediyorum sizi. Insallah hersey olundadir , bunu tüm kalbimle diliyorum.Dikişler alınınca daha rahat yürümeye başlar mıyım kızlar ben kaplumbağadan daha yavaş yürüyorum şuan bacaklarım hala çok gergin. Bir de doktor gelmeden önce ılık duş al dedi bandajları çıkartmıyoruz değil mi siz nasıl yaptınız?
elsacım resimlerini göremiyorum
bir problem var sanırım
Bende görmek isterdim bu fotograflari. Mutlu bacaklari. Bende becerebilirsem koyacagim birazdan zavalli bacaklarimi .Bir problem yok canım, albümü sadece izlediklerim olarak ayarlamıştım o yuzden göremedin sanırım
Slm arkadaslar ben yeni uye oldumBir problem yok canım, albümü sadece izlediklerim olarak ayarlamıştım o yuzden göremedin sanırım
Bende yeni üyeyimSuan hic kimse yok sanirim
Benimde sorunum bacaklardan uzun zamandır araştırıyorumBende yeni üyeyim
Nerede yaptıracaksın hangi ilde
Benimde sorunum bacaklardan uzun zamandır araştırıyorum
Haklısın doktor seçmek çok zorBenimde sorunum bacaklardan uzun zamandır araştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?