Forumda tekim rakibim yok diyordum ama buldum :) bacakların benimkinin aynısı canım arkadasim, tabikide utanilacak birsey yok, Allah'a ası gelecek degiliz elbette, ama dr secimini doğru yapıp güvenilir ellere teslim edersen bacaklarını bir mucize kadar gzl olur inan, benimki bile duzeldikten sonra seninki neden olmasın, önemli olan istemek gerisi geliyor inanUtanacak bişey yok..sanki ben istedim böyle olmalarını..yine de cok şükür,elimiz ayağımız yerinde..
Aysimaaa canım kesinlikle yag diyorum, bacakların kötü degil hafif baldır çıkıntın bile var birde yag eklendimi super olur, üst bacaklarında gzl silikonluk bir bacagin yok bencedurumun vahimliğini görün istiyorum ama:) yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar tag enjeksiyonu yeterlimi yoksa silikon şartmı sizce
elsaa muhteşem olmussun senı gordukce acaip gaza geldım:)Forumda tekim rakibim yok diyordum ama buldum :) bacakların benimkinin aynısı canım arkadasim, tabikide utanilacak birsey yok, Allah'a ası gelecek degiliz elbette, ama dr secimini doğru yapıp güvenilir ellere teslim edersen bacaklarını bir mucize kadar gzl olur inan, benimki bile duzeldikten sonra seninki neden olmasın, önemli olan istemek gerisi geliyor inan
ayyyy elsaa nasıl bır umut verdın banaa nasıl bı su serptin yuregıme canım benım yaa bacaklarına kurban oldumun:))))Aysimaaa canım kesinlikle yag diyorum, bacakların kötü degil hafif baldır çıkıntın bile var birde yag eklendimi super olur, üst bacaklarında gzl silikonluk bir bacagin yok bence
sekız yıldır aynı ısyerındeyım bı kere etek pantolon gıymedım o kadar ozenıyorumkıAyyy..ağzından bal damlıyor..moral iyi geliyor bize..sloganimiz...etek giymek özgürlüktür...
Hadi hayırlısı diyelim ozaman :) canım cok tsk ederim, cooooook daha gzlleri senin olsun sonucu hep beraber burda görelim insaallahelsaa muhteşem olmussun senı gordukce acaip gaza geldım:)
yazın zaten gıyemıyorumda kışın çizme saklar dıyorum ama sanki çizmede bütün eğriliğe ortakçıı onden oylede arkadan nedense bi parantez duruyo be artıkyeteroff allahın izniyle bi olıyım mart gibi tek tek yazıcam herseyııı bizim halimizden ancak biz anlarız ablamın fıstık gibi arasından bi kurdan gecmıycek bacakları var aynı hızada bu annem bıze esit standartlarda bakmamıs cokmu kundakladı azmı kundakladı anlamadım:)Aysima senin bacaklarin guzel inan bana diz ustu etek giyebilirsin aslinda o zaman uzun gorunur hemde duzgun
Canım niye utanıyorsun ve kimden utanıyorsun, hepimiz aynı dertten müzdaripiz zaten, burdaki kişilerden baska kimse anlayamaz bizi o yuzden burdayiz, onun icinn kesinlikle rahat olMaviruya bence yag enj.yeterli olur zayifsin cunku ondan benim kilom cok boyle olunca inanin daha kotu gorunuyo bacaklar ben inanin utaniyorum resim koymaya zaten beceremedim
hiç baldır ve ayak bilegini ölçtün mü kaç santim acabayazın zaten gıyemıyorumda kışın çizme saklar dıyorum ama sanki çizmede bütün eğriliğe ortakçıı onden oylede arkadan nedense bi parantez duruyo be artıkyeteroff allahın izniyle bi olıyım mart gibi tek tek yazıcam herseyııı bizim halimizden ancak biz anlarız ablamın fıstık gibi arasından bi kurdan gecmıycek bacakları var aynı hızada bu annem bıze esit standartlarda bakmamıs cokmu kundakladı azmı kundakladı anlamadım:)
bence önemli olan enj.sonra kaç santim kalınlaşma oluor ve ne kadarı kalıyorhiç baldır ve ayak bilegini ölçtün mü kaç santim acaba
ben,mk,lerde bi hayli ince bende zayıfım ne olacak bakalımbence önemli olan enj.sonra kaç santim kalınlaşma oluor ve ne kadarı kalıyor
bilek 20 cm baldır 34 cmhiç baldır ve ayak bilegini ölçtün mü kaç santim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?