Bacak dolgusu yaptıran var mı?

B

Kök hücre yi bulent cihantimur un bulusu duye biliyorum ben hic hava almadan ve kök hücre ler cogaltilarak yapiliyormus bulent bey bursa ve ist. Ama fiyatlar cok cikmis allah yardimcimiz olsun

yarim saattir nereye fotograf yukleyecegimi bulamadim..sinir oldum,bukadar zor mu,ben mi beceriksizim..bi album olusturamadim..fikirlerinizi alacaktim..ortalik yere mi yukliyim,naapiyim,rezil kepaze olucaz bu bacak derdi yuzunden..

Straem hangi dr.la gorusdun cnm ismini yazarmisin bi sakincasi yokdur umarim dr.ismi mecburen yazmamiz gerekiyo herkes 1kere bu aneliyati olup kurtulmak istiyo yani artik yasamak istiyor.off artikyeter offfki off

Ama forumda tek seans yetersiz diyen arkadaslar ağırlıkta
B
yarim saattir nereye fotograf yukleyecegimi bulamadim..sinir oldum,bukadar zor mu,ben mi beceriksizim..bi album olusturamadim..fikirlerinizi alacaktim..ortalik yere mi yukliyim,naapiyim,rezil kepaze olucaz bu bacak derdi yuzunden..
Bende ne foto görüyorum nede yükleye biliyorum

Kızlar biraz daha sabredin ben Allah'tan bisey çıkmassa 24 randevu aldım hemen de yaptıra bilirim ondan sonra tüm sorularınıza cevap vereceğim

napalım arkadasım bızbızeyız mıllet kalkıp guzel bacak gormek varken bızım bacaklarımıza bakacak degılya ben ortalık yere yukledım valla yorumlarınızıda beklıyorum:)

Kök hücre yi bulent cihantimur un bulusu duye biliyorum ben hic hava almadan ve kök hücre ler cogaltilarak yapiliyormus bulent bey bursa ve ist. Ama fiyatlar cok cikmis allah yardimcimiz olsun
evet canım bende oyle bliyorum inşallah basarılıdırda fıyatlar ne kadar olmus dıye duydun yınemı artmı ben en son bır ay once gorustum 8,5 falan dedıler bunların bı ındıırm zamanı yokmu yaa toplu sunnet gibi bızıde toplu bacak operasyonu yapsınlar ındırımlı:)))

bılmıyorum canım kılomda yeterlı degıl derlerse naparım ...164-57 kıloyum kılo almaya calısıyorum ama nafıle ınadınada alamıyorum valla elsanın muhtesem olmus gordunmu resımlerını bayıldım ona yaaa:) bu sıtede gordugum en basarılı calısma bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…