Bileklerim ince değildi aslında belki karıştırdın, sadece biraz dolgunluk istemiştim , resimleri paylaşırım tabiki
Ankara'daki başarısız Dr u burada paylaşırsam etik olur mu bilemiyorum ama çok kötü zamanlar geçirdimankaradaki doktorun diye sorcaktm pardon
Bacak enjeksiyonu için 3 farklı Dr a operasyon oldum.. Aslında 1. si iyidi ama daha iyi olsun diye ank da ki bacaklarımı rezalet eden Dr a oldum.. Bundan sonra ardarda operasyon olmayım diye bir sure bekledim çok araştırdım ist da bir Prof a oldum ve şuan memnunum en azından büyük kısmı düzeldidoktorun kimdi beren80
merhaba ben izmir de prof.dr A.S ye ameliyat oldum.Benim ameliyatım ve sonrası çok rahat gecti.Ağrım yok denilecek kadar az oldu. 17.gün aksamadan rahat yürüyebildim.Benim silikon ve aynı zamanda dış bacak inceltme olduğu için 7 hafta kadar varis çorabı giydim.( Benim dışlar baya parantezdi eğer alınmasaydı sadece silikon yeterli olmuyacaktı dzelmesi için)[QUOTE="samimi, merhaba bende silikon düşünüyorum 3 yıl önceki doktorun ve nasıl geçtiğini ameliyatının yazarsan çok memnun olurum.
Kızlar yağ yaptıysam Dr bana ctsi yaparız demişti benim hafta içi her gün kursum var ve mecburum gitmeye toplu taşıma kullanıyorum sizce o halde binilir mi araba kullanmaya cesaret edemem ... bana ptesi çocuğu okula götürürsün demişti ama kurs yeni çıktı. . Dr a soramam ki toplu taşıma nasıl bişey bilmiyordur
ben ameliyatı cuma oldum. pazartesi minibüsle kontrole gittim. Ama şu dolmuş gibi olan sarilarla. Idare edebilirsin de zorlanirsin yine de. Binecegin araca bağlı.
Metroya biniyorum sonra otobüs belki farklı alternatif bulabilirim bi süre ya acısından değil de erir diye korkuyorum açıkcası valla acayip heyecan yapıyorum
Kasım ayından beri kilo alacam diye uğraşıyorum her bi kilo da nerdeyse Dr a gittim yeterli mi diye geçen ay gitmiştim bu ay yine gittim kilo aldım dedim gülüyor 15 Günde mi aldın sonra baktı hakikaten almışsın dedi neler yiyorum neler yapıyorum varya azmettim alıyorum umarım ameliyat sonrası almam yoksa rejime girmek zorunda kalırım.. emeklerrim boşa gitmesinde başka şey istemiyorum :)Alemsin güldüm valla :) erir mi hiç? Hele ilk günler. .. rüya gibi böyle ödemli ödemli şişmiş iyice :) Basamaklarda zor olabilir. yürürken açılıyor bacak çok acımıyor.
Herkesin derdi başka işte.Ben de kendimi paralıyorum bir kaç kilo vereyim diyeKasım ayından beri kilo alacam diye uğraşıyorum her bi kilo da nerdeyse Dr a gittim yeterli mi diye geçen ay gitmiştim bu ay yine gittim kilo aldım dedim gülüyor 15 Günde mi aldın sonra baktı hakikaten almışsın dedi neler yiyorum neler yapıyorum varya azmettim alıyorum umarım ameliyat sonrası almam yoksa rejime girmek zorunda kalırım.. emeklerrim boşa gitmesinde başka şey istemiyorum :)
O zaman bacagin yamuk degil memkolik yamuk olsaydi ve yag dokusuna ihtiyac duysaydin onlari pamuklara sarip sarmalardin bizim allah vergisi bacaklar sirunlu oldugu gibi o sorunu gidericek yag olusumuda sorunlu metabolizma o bicim madallah:))
Kac kere oldun loli bir defa yeterli oldumu birde cok cok agrili acili birseymi korkunc gunlermi yasatiyor ben cok korkuyorumda ayni zamandaSelam kizlar ben ameliyat olali 8 ay bitmek üzere f.b te ameliyat olmuştum leydi arkadasimizla beraber yağ dolgusu olmuştuk memnunum halen pek bi erime olmadi tayt felan giyiryorum eskiye nazaran çok çok güzel bi sikintim oolmadi leydide ayni şekilde iyi hepinize allah kolaylik versin herşey gonlunuze gore olsun ameliyat olanlara çok gecmis olsun ameliyat olacaklarada allah kolaylik versin diyorum optum hepinizi şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?