Senin adına sevındım çünkü memnun olan kadar olmayanda var acaba bu ameliyatın fiyatı ne?bılgı verirmisinTelden yaziyorum yanlis yerleri siz okurken duzeltiniz. Bende çok korkuyorum ama korkulucak bisey yok ilk 5 günden sonra rahatlarsiniz ve aci olayi kişiden kişiye değişir herkesçe ayni olmaya bilir ben çokzayiftim popodan belden ggöbekten basenden her yerden aliyorlar zaten oralar aciyor ama agri kesiciler bayagi rahatlatiyor
Aslında ben zayıf değildim normal bi kiloya sahiptim.. ama yağın kilo ile tam alakası yok zayıf olupta vücut kütlesinde yağ oranı fazla olabilir ya da tam tersi ağırdır ama kas kütlesi fazladır...Herkesin derdi başka işte.Ben de kendimi paralıyorum bir kaç kilo vereyim diye
Aslında ben zayıf değildim normal bi kiloya sahiptim.. ama yağın kilo ile tam alakası yok zayıf olupta vücut kütlesinde yağ oranı fazla olabilir ya da tam tersi ağırdır ama kas kütlesi fazladır...
popoyu kasınca eskiden büzüşük görüntü olmazdı artık oluyor aslında bu halimi sevmedim ama umarım oralardan yağ alınınca düzelir....
sen yağ istemiyor musun peki hazır yeterli yağında varmış
Aslında ben zayıf değildim normal bi kiloya sahiptim.. ama yağın kilo ile tam alakası yok zayıf olupta vücut kütlesinde yağ oranı fazla olabilir ya da tam tersi ağırdır ama kas kütlesi fazladır...
popoyu kasınca eskiden büzüşük görüntü olmazdı artık oluyor aslında bu halimi sevmedim ama umarım oralardan yağ alınınca düzelir....
Sizlerin kilolarını yanında ben baya kilolu kalıyorum.Ben de de yağ bulamazsa Dr istifa etsin zaten.
Memkomu yalnız bırakır mıyım be! Ben de varım. Bu hafta bacak parası kredimin son ödemesini yapıyorum. Onun şerefine fotoğraf gelir artık
Ankarada kime olmayı düşünüyorsunuz?arkadaşlar bu ara ankarada ameliyat olmayı düşünen varsa birlikte hareket edebiliriz
İlk 3 gün dinlenmen gerekir yağların tutunması ve bacağın şişmemesi için diye biliyorum.Metroya biniyorum sonra otobüs belki farklı alternatif bulabilirim bi süre ya acısından değil de erir diye korkuyorum açıkcası valla acayip heyecan yapıyorum
zaten senin kilona göre tek seansta halletmesi lazım dr.un. 2. gerekebilir derse ordan ayrıl zaten.Sizlerin kilolarını yanında ben baya kilolu kalıyorum.Ben de de yağ bulamazsa Dr istifa etsin zaten.
bana tek seans olur dedı mesela 2. cıye gerek yok dedı ama acıkcası bende dusunuyorum ya gerek olursa ?peki doktor 2. seans şart gibisinden bişeyler dedi mi yoksa tek seansta çözülür dedi mi ?
bende dr a dıs bacak alınmasını sordum ama dıs bacak kas oldugu ıcın alınmaz dedı bana senınnasıl alındımerhaba ben izmir de prof.dr A.S ye ameliyat oldum.Benim ameliyatım ve sonrası çok rahat gecti.Ağrım yok denilecek kadar az oldu. 17.gün aksamadan rahat yürüyebildim.Benim silikon ve aynı zamanda dış bacak inceltme olduğu için 7 hafta kadar varis çorabı giydim.( Benim dışlar baya parantezdi eğer alınmasaydı sadece silikon yeterli olmuyacaktı dzelmesi için)
slmCanlarim ben ilk defa operasyon geçirdim ilk ve son oldu bu çok carpikti benim içler bombostu Ferruh bey silikonun önermesi yoksa silikon düşünüyordum ben kok hücre yağ rnjeksiyonuyla daha iyi dedi ve öyle yaptik memnunum erimem pek olmadi etek sort giydim tatilde :) ve bu sene tahtan başka hic birşey giymedim yemin ederimki pantolon İspanyol paça nneymiş unuttum artik olanlarida attim.ilk 5 gün çok agri oluyor yağ alinan yerler felan hatip kalkinca kasiliyo yuruken aciyordu ama 2 haftaya kadar duzeliyor oyle fazla bir agri suzi kalmiyor ama. Ben iki hafta dinlendikten sonra isime gücüme gidebildim rahat hareket edebildim şimdide çok rahatim
memkolik vucudunu sen bilirsin elini göbeğine attında gelen bir şey varsa yağdır yada popo kaslarını sıktığında selülit görüntüsü varsa oda yağdır ben sporu bıraktım aldığım kilolar yağa dönüşsün diye ve malesef selülit oldu popomda altta çizgi yoktu şimdi o oluşmaya başladı büyümüş yani zaten ben kilo alınca göbek ve basen oluşur dr a demiştim oda nerede oluşursa ordan alacağını söyledi..
V vrm-vrm canım senin demekki dış bacakta yağın yok olsa alınırdı kişisel opr bunlar..
bu aralar durdu kilo almam çok yoğunum
aslında yıllardır bacak vardı aklımda bu foruma eskidende katılmışlığım varda şimdi baktım meme iyi oldu yani şükür ber beğendim memnunum bi danışmıştım anotomimin izin verdiği ölçede yapılabilir şeyleri gösterdi bende onun bana yeteceğini düşündüm olursam hf ye olurumFAZLANAZLI göğüsleri bitirdik şimdi bacaklara geldi sıra :) sen hf ta mı ameliyat olacaksın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?