Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kizlar az once dusundugum doktorlardan biri aradi beni elimden geldigi kadar fazla yag koyucam ve ikinci amliyati olupta sizi magdur etmemek icin elimden geleni yapicam dedi. Ne kadar cok inanmak istedim :)
Hangi doktor cnm özelden msj atabilir misin

Kizlar az once dusundugum doktorlardan biri aradi beni elimden geldigi kadar fazla yag koyucam ve ikinci amliyati olupta sizi magdur etmemek icin elimden geleni yapicam dedi. Ne kadar cok inanmak istedim :)
Ben inanıyorum kendi Dr uma :) şans mı kısmet mi artık göreceğiz bunu ilerleyen dönemde

Ben inanıyorum kendi Dr uma :) şans mı kısmet mi artık göreceğiz bunu ilerleyen dönemde
Canim zaten inanmuyo ki insan. Bana gore bunyeyle alakali cunku bu da ben koyarim ama erirse bilemem dedi. Ben de seninkinden randevu aldim gorustum ama buna da bi muayene oliyim dedim. Ayni seyleri soylerlerse zaten seninkine gecicem.

Canim zaten inanmuyo ki insan. Bana gore bunyeyle alakali cunku bu da ben koyarim ama erirse bilemem dedi. Ben de seninkinden randevu aldim gorustum ama buna da bi muayene oliyim dedim. Ayni seyleri soylerlerse zaten seninkine gecicem.
Fazla yağ koymak demek erimemesi demek değildir öyle bi ayar yapmaları lazım ki o hücreler orda beslenebilmeli yoksa beslenemez ve çöp olur az koysada olmaz tatmin etmez o yüzden ince bi ayarı var bu işlerin tabi ki zaman gösterecek hepimiz göreceğiz.... ben çabuk kolay kilo veren bi insan olarak baya risk aldım aslında ama denemesem de mutsuz olacaktım deneyip de mutsuz olmakta var biraz şey iki ucu...... gibi bişey bu iş

Çok ilginç yaa,bu kadar kolay olsa keşke

olabilir tabi ama videoda bir yapışta düzeliyor kızın bacakları,pek mümkün değil sanki
Ben bunu yaptım cidden biraz fark etmişti ama sonra dizi çok ağrımaya başladı spor hocası bi arkadaş sağlıklı bulmadı hareketi bıraktım sanırım kasları esnetiyor

Ben bunu yaptım cidden biraz fark etmişti ama sonra dizi çok ağrımaya başladı spor hocası bi arkadaş sağlıklı bulmadı hareketi bıraktım sanırım kasları esnetiyor

Bu hareketler belki biraz ise yariyordur ama oyle 3 dakika sonra gosterdikleri video dogru degil. Ben onu 1 dakikada yapiyorum.
Merak eden varsa ozelden yaziym. O an icin oyle gozukuyor. Kalici degil. (Resim cekilirken yapabilirsiniz:)
Ama calisicaginiz kas lar sunlar
Glute medius
Tibialis anterior
Medial gastrocnemius

Bunparin nasil calistigini internetten bakin. Her iki gunde bir yapmak lazim. Bu alt bacak icindeki kasi az gelisen insanlar icin.

Kizlar sabah altida ilk mesajlara bakuyom dedim saat sekiz oldu haala birakamadim. Gozlerim kipkirmizi oldu. Hayretle okudum ozellikle fiyat artisina sok oldum resmen. Konusuldulca fiyatlari arttirmislar. Adamlar ticaret yapiyor resmen. %100artis olmus resmen.

Tibialis Anterior degil. Yanlislikla yazmisim. Diger ikisi ok.

Paraeoo tekrar yaziOrum hic gerek yok inan ince olsalar di benim ki gibi derdim kac kere duydum ben insanlar derken ayy ne inceymis bacaklarin diye bi dahada etek falan giymedim zaten psikolojim alt üst olmusdu ama senin öyle derdin yok vak diger ark.larda diycek aynisini massallah diyorum cok güzel

kuzum bunalr zor amelıyatlar kaar vermekde zor ınan sadece takıntıdan dııl. Bak sımdı pantolon gıyıp bır de topuklu gıydıgım halımı dusun. Bu genız paçada bıle mumkun dııl. Kı konuştuğum bır cok doktor tek basına sılıkon bıle yetersız dedı :):) ıncelıkte var aslında dar paçayla cekseydım daha ıyı anlaşılırdı. Ust taraflarım dogun belkı ondan ole gelmıstır. Ama bu yorumu yapan ılk kısısın :)

Tmm anladimda demek istedigim ince olsalardi daga kötü olurdu ozaman hic giyecek secimin olmuyo bile gerci herkes kendini kötü görür

Ole valla canom. Ben de demistim ya senin hicbisiye ihtiyacin yok die :) durumlar degisik olunca sanki kiyafetlerde sorunsuz olur gibi geliyor.

Selam, ben 6 sene önce bacağıma silikon koydurdum. O zamanlar İstanbul'da bu işi bir doktor yapıyordu. Memnun kalmazsam eger silikon degistirmeyi veya çıkartmayı ücretsiz yapacağını taahüt etmişti. İlk yapıldığı zaman hayalimdeki bacaklar olmasa da memnun kalmıştım. Ama ilerleyen yılllarda, ki bu tam olarak ne zaman oldu bilmiyorum, bacaklarımın baldirlari daha da kalın ve çıkık olmaya, kaslı ve çirkin bir görüntü almaya başladılar. Geçen ay İstanbul'a gittiğimde kendisi ile görüşmeye gittim. Tabii ki herzamanki gibi acele bir muayene, hemen gel bir boy küçüğü ile değiştirelim falan filan....Ücret ise malzeme ve hastane masrafı... Diz üstünde hafif bir yağlanma var onu da liposuction ile alırım dedi.
Önce aklıma yattı nakit ve vakit denkleştirmeye çalıştım ve randevu almak ve aklımı kurcayalayan birkaç hususu açıklığa kavuşturmak için asistanını aradım. Hastane değil, klinikte yapacağız dedi. E siz bana hastane masrafları olarak fiyat verdiniz, klinik olunca değişiyor mu fiyat diye sorduğumda hayır cavabını aldım. Peki bacağımdaki silikonlari çıkarttığinızda yerine hangi boyutta bir silikon koyulacak, bacaklarımın son hali ne olacak diye sorduğumda yine azarlandım.
Sizden ricam, silkon ameliyatı olmuş ve de memnun kalan arkdaşlar bana fiyat ve doktor ismi atabilirler mi özelden. Ben ikinci ameliyatımda tekrar risk almak istemiyorum. Bu işi en iyi kim yapıyorsa ona ameliyat olmak istiyorum
Bu arada 6 yıldır bacaklarımda silikon var ve hiçbir sağlık sorunu yaratmadı bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…