Hangi doktor cnm özelden msj atabilir misinKizlar az once dusundugum doktorlardan biri aradi beni elimden geldigi kadar fazla yag koyucam ve ikinci amliyati olupta sizi magdur etmemek icin elimden geleni yapicam dedi. Ne kadar cok inanmak istedim :)
Ben inanıyorum kendi Dr uma :) şans mı kısmet mi artık göreceğiz bunu ilerleyen dönemdeKizlar az once dusundugum doktorlardan biri aradi beni elimden geldigi kadar fazla yag koyucam ve ikinci amliyati olupta sizi magdur etmemek icin elimden geleni yapicam dedi. Ne kadar cok inanmak istedim :)
Canim zaten inanmuyo ki insan. Bana gore bunyeyle alakali cunku bu da ben koyarim ama erirse bilemem dedi. Ben de seninkinden randevu aldim gorustum ama buna da bi muayene oliyim dedim. Ayni seyleri soylerlerse zaten seninkine gecicem.Ben inanıyorum kendi Dr uma :) şans mı kısmet mi artık göreceğiz bunu ilerleyen dönemde
Fazla yağ koymak demek erimemesi demek değildir öyle bi ayar yapmaları lazım ki o hücreler orda beslenebilmeli yoksa beslenemez ve çöp olur az koysada olmaz tatmin etmez o yüzden ince bi ayarı var bu işlerin tabi ki zaman gösterecek hepimiz göreceğiz.... ben çabuk kolay kilo veren bi insan olarak baya risk aldım aslında ama denemesem de mutsuz olacaktım deneyip de mutsuz olmakta var biraz şey iki ucu...... gibi bişey bu işCanim zaten inanmuyo ki insan. Bana gore bunyeyle alakali cunku bu da ben koyarim ama erirse bilemem dedi. Ben de seninkinden randevu aldim gorustum ama buna da bi muayene oliyim dedim. Ayni seyleri soylerlerse zaten seninkine gecicem.
Çok ilginç yaa,bu kadar kolay olsa keşkeKızlar size komik gelecek ama bi video buldum hareketi üç beş kez yaptım dizlerimi daha yakınlaştırdı sanki benimle bu egzersizi deneyecek olan var mı
【整体】#01 O脚対策:
Umarım açılır
Ben bunu yaptım cidden biraz fark etmişti ama sonra dizi çok ağrımaya başladı spor hocası bi arkadaş sağlıklı bulmadı hareketi bıraktım sanırım kasları esnetiyorÇok ilginç yaa,bu kadar kolay olsa keşke
Ben bunu yaptım cidden biraz fark etmişti ama sonra dizi çok ağrımaya başladı spor hocası bi arkadaş sağlıklı bulmadı hareketi bıraktım sanırım kasları esnetiyor
Çok ilginç yaa,bu kadar kolay olsa keşke[/QUOTE
Gecen ben de gordum denemedim desem yalan olur defakarca denedim. Sacma gelse de yaomak istiyorsun. Ya aslinda bunlar estetige cok onem veriyor vardir bi yollari
canım ben denedim bacaklarım geçici olarak yakınlaştı, benim çok parantezliğim yok sadece çok çok ince.Çok ilginç yaa,bu kadar kolay olsa keşke
Ben bunu yaptım cidden biraz fark etmişti ama sonra dizi çok ağrımaya başladı spor hocası bi arkadaş sağlıklı bulmadı hareketi bıraktım sanırım kasları esnetiyor
Bu hareketler belki biraz ise yariyordur ama oyle 3 dakika sonra gosterdikleri video dogru degil. Ben onu 1 dakikada yapiyorum.
Merak eden varsa ozelden yaziym. O an icin oyle gozukuyor. Kalici degil. (Resim cekilirken yapabilirsiniz:)
Ama calisicaginiz kas lar sunlar
Glute medius
Tibialis anterior
Medial gastrocnemius
Bunparin nasil calistigini internetten bakin. Her iki gunde bir yapmak lazim. Bu alt bacak icindeki kasi az gelisen insanlar icin.
Tibialis Anterior degil. Yanlislikla yazmisim. Diger ikisi ok.Bu hareketler belki biraz ise yariyordur ama oyle 3 dakika sonra gosterdikleri video dogru degil. Ben onu 1 dakikada yapiyorum.
Merak eden varsa ozelden yaziym. O an icin oyle gozukuyor. Kalici degil. (Resim cekilirken yapabilirsiniz:)
Ama calisicaginiz kas lar sunlar
Glute medius
Tibialis anterior
Medial gastrocnemius
Bunparin nasil calistigini internetten bakin. Her iki gunde bir yapmak lazim. Bu alt bacak icindeki kasi az gelisen insanlar icin.
Ok bana atmistin sen.Haha benim fotom görünüyomu ben göremiyorum tesadüfende koymusdum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?