Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ben turkiyede yapilanlarda hep cember seklinde en az dokuz deliklileri gordum. Bunu ilk defa bi yabanci sitede gorudum. Uc delik falan var az bunda di mi ben yanlis gormuyorum heralde
acaba ilizarov ameliyatından mi bahsediyorsunuz

ewt ilizarovmuş bende bu tekniği araştırıyorum zor olduğunu söylüyorlar seninde söylediğin gibi ukraydana rusya da bize göre sanırım daha yaygın bizde estetik için ilizarov olana rastlamadım ancak ilizarov olanlar pek tavsiye etmiyor bu kadar sıkıntıya değmez diyorlar . birde kafama takılan diğer bir nokta o cihaz bacağa takılıyor ve bacağın içine teller giriyor sonra cihaz çıkarılıyor falan bacakta iz kalıyor olmalı yani bacaklar düzeldikten sonra ameliyat izleri gibi izler kalıp kötü bir görüntü oluşuyor olmalı

Çok zahmetli riskli bi şey enfeksiyon riski fazla
kemik kendini çoğaltan bişey kırılıp ara dolara kadar mm bi şekilde bükülüyo falan rapisa bacağında bişey yok takılma bunlara

Evet çok ciddi iz kalıyor gördüğüm kadarıyla

Ben bi yedi sekiz sene once gitmistim. O zaman bole estetik cozumler oek yoktu. Doktor bana cok buyuk izler kalicak ve surek cok zor dedi. Binpisman olursun dedi. Cok agir vakalarda yanlis kayniyan kemiklerde ya da bir bacagin kisaliginsa uyguluyoruz dedi. Ama bak bu uc delikli olan ve genu varum die bak izlerde oek yok gibi.

Onun gibi kemige gecen sisler var fakat daha az ve bunun yuruyebiliyorlar. Ilizarovta bacaklara sirayla yapiliyor kullanilmiyor cunku.
tr de drlar bu ameliyatı estetik amaçlı yapmaya pek yanaşmıyorlar olan birine de rastlamadım . internette gördüğüm kadarıyla 4-5 ay sonra şişler çıkıyor bacaktan. ukraynada ki video da sanki laylaylom bitiyor gibi estetik içinde ilizarov pahalı diye duydum ama duyum tabi. sen dr a sordun mu fiyat falan. ayrıca çalışabilirmiyizki şişler bacaktayken

ya şimdi estetik çözümler var evet ama o kemikteki eğriliği düzeltiyor mu hayır bütün olarak bacağın düzgün durmasını sağlıyorlar gerek yağ gerek silikonla. ilizarovddaki gibi düzgün bir sonuç olmuyor. evet eskisinden daha güzel oluyor ama ilizarov net olarak bacağı düzeltiyor birde belki 1-2cm boyunda uzamasını sağlıyor

En azindan mesaj atip sorun. Bu websitesindeki hic kimseyi tanimiyorum ama Bowen teknigini arastiriyorum coktandir.
Canım foto yükleyebilir misin?ben Röntgen çekindim benimde kaval kemiğim Eğri değil hatta dümdüz ama dizden yanlış kaynamış büyümeaşamasında. Benimde fotom var bakabilirsin istersen

18nisana randevu aldim bende. Ayni gun gisip donucem. Omu olsun bu mu diye diye gunlerdir beynim patladi. Rahatladim biraz.

Bi muayenede sorim bakalim. Bu aslinda ortopedinin isi onalr yapamaz gibi. Nasilaa gidicem konusiyim

Evet kızlar ,çok şükür sonunda ben de oldum ameliyatı mı.Benim zaten bacak ağrılarım vardı o yüzden, ilk günüm oldukça zordu.Her gün daha iyi oluyorum. Dr adını biliyorsunuz sanırım, merak edenlere özelden yazarım.Şu an çok çok şişler,en kısa sürede foto eklemeye çalışırım.

silikon mu oldun? yağmı? canım doktorunu bana yazabilirmisin özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…