- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Klinikte dediğiniz ameliyathane olmayan bir yer değil mi asla ve asla bu işe girmeyin derim ne kadar riskli bir şey zamanla kaslar esnediği için sanırım öyle bişey olmuş çok geçmiş olsun rica etsem özelden yazar mısın Dr u.. Ben yağ enjeksiyonu oldum belki sadece yağ ile yapılabilir bir şeydir seninki deSelam, ben 6 sene önce bacağıma silikon koydurdum. O zamanlar İstanbul'da bu işi bir doktor yapıyordu. Memnun kalmazsam eger silikon degistirmeyi veya çıkartmayı ücretsiz yapacağını taahüt etmişti. İlk yapıldığı zaman hayalimdeki bacaklar olmasa da memnun kalmıştım. Ama ilerleyen yılllarda, ki bu tam olarak ne zaman oldu bilmiyorum, bacaklarımın baldirlari daha da kalın ve çıkık olmaya, kaslı ve çirkin bir görüntü almaya başladılar. Geçen ay İstanbul'a gittiğimde kendisi ile görüşmeye gittim. Tabii ki herzamanki gibi acele bir muayene, hemen gel bir boy küçüğü ile değiştirelim falan filan....Ücret ise malzeme ve hastane masrafı... Diz üstünde hafif bir yağlanma var onu da liposuction ile alırım dedi.
Önce aklıma yattı nakit ve vakit denkleştirmeye çalıştım ve randevu almak ve aklımı kurcayalayan birkaç hususu açıklığa kavuşturmak için asistanını aradım. Hastane değil, klinikte yapacağız dedi. E siz bana hastane masrafları olarak fiyat verdiniz, klinik olunca değişiyor mu fiyat diye sorduğumda hayır cavabını aldım. Peki bacağımdaki silikonlari çıkarttığinızda yerine hangi boyutta bir silikon koyulacak, bacaklarımın son hali ne olacak diye sorduğumda yine azarlandım.
Sizden ricam, silkon ameliyatı olmuş ve de memnun kalan arkdaşlar bana fiyat ve doktor ismi atabilirler mi özelden. Ben ikinci ameliyatımda tekrar risk almak istemiyorum. Bu işi en iyi kim yapıyorsa ona ameliyat olmak istiyorum
Bu arada 6 yıldır bacaklarımda silikon var ve hiçbir sağlık sorunu yaratmadı bende.
Doktorun kim bilmiyorum ama benim şahsi fikrim böyle bir ameliyat olup 6 yıl sorunsuz geçtiyse ve şu andaki tek sorun görselse bence dr tekrar ameliyat parası isteyebilir,ama tabi burdaki sorun klinikte yapacak olması ki o başlı başına bir risk zatenSelam, ben 6 sene önce bacağıma silikon koydurdum. O zamanlar İstanbul'da bu işi bir doktor yapıyordu. Memnun kalmazsam eger silikon degistirmeyi veya çıkartmayı ücretsiz yapacağını taahüt etmişti. İlk yapıldığı zaman hayalimdeki bacaklar olmasa da memnun kalmıştım. Ama ilerleyen yılllarda, ki bu tam olarak ne zaman oldu bilmiyorum, bacaklarımın baldirlari daha da kalın ve çıkık olmaya, kaslı ve çirkin bir görüntü almaya başladılar. Geçen ay İstanbul'a gittiğimde kendisi ile görüşmeye gittim. Tabii ki herzamanki gibi acele bir muayene, hemen gel bir boy küçüğü ile değiştirelim falan filan....Ücret ise malzeme ve hastane masrafı... Diz üstünde hafif bir yağlanma var onu da liposuction ile alırım dedi.
Önce aklıma yattı nakit ve vakit denkleştirmeye çalıştım ve randevu almak ve aklımı kurcayalayan birkaç hususu açıklığa kavuşturmak için asistanını aradım. Hastane değil, klinikte yapacağız dedi. E siz bana hastane masrafları olarak fiyat verdiniz, klinik olunca değişiyor mu fiyat diye sorduğumda hayır cavabını aldım. Peki bacağımdaki silikonlari çıkarttığinızda yerine hangi boyutta bir silikon koyulacak, bacaklarımın son hali ne olacak diye sorduğumda yine azarlandım.
Sizden ricam, silkon ameliyatı olmuş ve de memnun kalan arkdaşlar bana fiyat ve doktor ismi atabilirler mi özelden. Ben ikinci ameliyatımda tekrar risk almak istemiyorum. Bu işi en iyi kim yapıyorsa ona ameliyat olmak istiyorum
Bu arada 6 yıldır bacaklarımda silikon var ve hiçbir sağlık sorunu yaratmadı bende.
Canım şu dışardan uygulanan silikonu denedinmi hiç?o düzeltiyorsa belki ona göre karar verebilirsin .Arkadaslar bugun foto ekledim. Bi yorum yaparsaniz sevinirim.
Canım biliyorum kullanımı pek kolay değil,bende de var:) insanın sinirleri bozuluyor tak çıkar,acele bir yere gideceksin hemen giyinip çıkamıyorsun ama yine de bazı zamanlar için kurtarıcı oluyor,benim demek istediğim anormal bir görüntü oluşturmuyorsa yani bacağın çok kalın görünmüyorsa silikon işe yarayabilir,ama bacağın kalınlaşacağı için bileğin ince kalıyordur,yoksa ince bilek güzel bişey...Aldim arkadasim iki boydan da aldim. Yani takinda cizmeyle oluyor en azindan kapaniyor ama bilek daha cok ince kalip siritoyor. Ama diger yerleri cok guzel tutjyor. Bir de enteresan bisi ya o bacagindayken surekli usuyor ayaklarim ve isinmiyor. Buz gibiler. Naylon olunca kisin usutuyor yazin yakiyor. Azicik gunes goriyim bu defa aninda terletiyor ve berbat kokmaya basliyor o bolge. Bir de her durumda bi corapla skistirman gerekiyor.
Aslinda simetrik olsa ince kalin farketmiycek cok da takmiycam. Umarim hepimizin istedigi fibi olur sonuclar. Mutlu ayrilirizCanım biliyorum kullanımı pek kolay değil,bende de var:) insanın sinirleri bozuluyor tak çıkar,acele bir yere gideceksin hemen giyinip çıkamıyorsun ama yine de bazı zamanlar için kurtarıcı oluyor,benim demek istediğim anormal bir görüntü oluşturmuyorsa yani bacağın çok kalın görünmüyorsa silikon işe yarayabilir,ama bacağın kalınlaşacağı için bileğin ince kalıyordur,yoksa ince bilek güzel bişey...
Canım kaçlık silikon kullanılmıştı sende ??? Birde ilerleyen yıllarda cok hacim aldı kaslı oldu demissin, tam olarak nezamana kadar hacim aldı yazabilirmisin lutfen, belli bir süreden sonra hacim aldığını bilmiyordum ???Selam, ben 6 sene önce bacağıma silikon koydurdum. O zamanlar İstanbul'da bu işi bir doktor yapıyordu. Memnun kalmazsam eger silikon degistirmeyi veya çıkartmayı ücretsiz yapacağını taahüt etmişti. İlk yapıldığı zaman hayalimdeki bacaklar olmasa da memnun kalmıştım. Ama ilerleyen yılllarda, ki bu tam olarak ne zaman oldu bilmiyorum, bacaklarımın baldirlari daha da kalın ve çıkık olmaya, kaslı ve çirkin bir görüntü almaya başladılar. Geçen ay İstanbul'a gittiğimde kendisi ile görüşmeye gittim. Tabii ki herzamanki gibi acele bir muayene, hemen gel bir boy küçüğü ile değiştirelim falan filan....Ücret ise malzeme ve hastane masrafı... Diz üstünde hafif bir yağlanma var onu da liposuction ile alırım dedi.
Ben arastirdim. İyilesme sureci cok uzun. Kemigin egriyse yapiyorlar. Rontgen cektirip bakabilirsin. Ben kemigimi egri saniyordum degilmis. Cok sasirdim. Dumduz. Kaslar yanlis gelismis.İnternette araştırırken ilizarov diye bir ameliyat gördüm arkadaşlar,ortopedistler yapıyormuş,bacağa dışardan bir aparat yerleştirip kemiğin şeklini düzeltiyorlar,oldukça meşakatli bir ameliyat anladığım kadarıyla,bu ameliyatla ilgili bir bilgisi olan varmı?
Ben gittim istanbulda muayene oldum. Ama cok acili sancili uzun bi surecmis. Acilan her deligin izi kaliyormus. Ayrica ileri boyut olmadiktan sonra biz istesekte asla yaoilmiyormus.Ben arastirdim. İyilesme sureci cok uzun. Kemigin egriyse yapiyorlar. Rontgen cektirip bakabilirsin. Ben kemigimi egri saniyordum degilmis. Cok sasirdim. Dumduz. Kaslar yanlis gelismis.
Ben arastirdim. İyilesme sureci cok uzun. Kemigin egriyse yapiyorlar. Rontgen cektirip bakabilirsin. Ben kemigimi egri saniyordum degilmis. Cok sasirdim. Dumduz. Kaslar yanlis gelismis.
Evet bende araştırdım yazdıktan sonra boy uzatma ve kemik eğriliğinde yapılıyormuş,3 ay iyileşme süreci ve sanırım yatarak olmalıBen istanb
Ben gittim istanbulda muayene oldum. Ama cok acili sancili uzun bi surecmis. Acilan her deligin izi kaliyormus. Ayrica ileri boyut olmadiktan sonra biz istesekte asla yaoilmiyormus.
Aynen öyle ve bi daire parasına Tr de yapan bi iki Dr var o kadar hacı kutlu benim bildiğimEvet bende araştırdım yazdıktan sonra boy uzatma ve kemik eğriliğinde yapılıyormuş,3 ay iyileşme süreci ve sanırım yatarak olmalı
En azindan mesaj atip sorun. Bu websitesindeki hic kimseyi tanimiyorum ama Bowen teknigini arastiriyorum coktandir.Bu websitesini cok dikkatli inceleyin. Bu yontemle duzelebilme olasiligi cok yuksek eger kemikler duz ama kaslar yanlis gelistiyse.
http://www.bowen.web.tr/index.aspx
Arkadasim bu sayfadan bisi anlamadim yabanci ve fotoda yok. Telden giriyorum cevirme de yaoniyor merak ettimBu websitesini cok dikkatli inceleyin. Bu yontemle duzelebilme olasiligi cok yuksek eger kemikler duz ama kaslar yanlis gelistiyse.
http://www.bowen.web.tr/index.aspx
Canım bu işte ilizarov,ameliyat sonrası kalıyor bunlar 3 aysirenfire pcden baktım tamam. Arkadaslar ukraynada bır doktor ılızarovun daha hafıf daha ağrısız olan bır teknıgını uyguluyormuş. Araştırdım ettım ama adam sahtekârmış. Turkıye de sız gordunuz mu bu tarz bır sey dıkkatınızı cektı mı ?
Ben turkiyede yapilanlarda hep cember seklinde en az dokuz deliklileri gordum. Bunu ilk defa bi yabanci sitede gorudum. Uc delik falan var az bunda di mi ben yanlis gormuyorum heraldeCanım bu işte ilizarov,ameliyat sonrası kalıyor bunlar 3 ay
Canım benim anladığım o çemberi çıkarıyorlar bunlar kalıyor 3 ay gibi.Ben turkiyede yapilanlarda hep cember seklinde en az dokuz deliklileri gordum. Bunu ilk defa bi yabanci sitede gorudum. Uc delik falan var az bunda di mi ben yanlis gormuyorum heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?