- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Ben oldum sormak istediğiniz varsa sorabilirsin.. sonucum varGünaydin arkadaşlar. Ben hf ye ameliyat olmaya karar verdim :) 1 mayıs .. .dr a ameliyat olanlar yorum yapabilir mi.
Yanlış yazmış hp değil h f ben ona oldum özelden sorabilirsinMerhabalar,acaba?
sizin sorununuz ne hangi doktor merak ettimtamamen katılıyorum buna. dr. sana güzel olmayan ve gerçekten ciddi sorunlu bacağı güzel diye kabul ettirmeye çalışır mı? Ya da sen hiçbir şeyi beğenmiyorsun der mi? Der , diyenler var. ama ben yaşadığım hatalar konusunda biraz da kendimi suçluyorum. Biraz daha araştırsaydım, ani karar vermeseydim. Dr. başlıkları altında yazılanlara da fazla itimat etmeyin. insan önceleri saf saf bunların hepsinin gerçek olduğunu sanıyor. en ufak bir eleştiride üstünüze atlar bazı kişiler sanırsın ki dr. kendileri. bunların neye hizmet ettiği meçhul. Ama çok uyanık olun kızlar. En önemli referans o dr. ameliyat olmuş gerçek kişiler. sorun yaşamış kişiler de en büyük referanstır benim gibi. sorunlara nasıl yaklaşıyor bir bakın. Mutlaka hatalar olur olmayanı yoktur o durumda hastasına nasıl davranıyor? Bunları yazarken aklıma yaşadıklarım geliyor yeniden. Allah hiç kimseye yaşatmasın. Şu da var artık teknoloji çağındayız buralara uğramadan gözü kapalı gidip ameliyat olan var mıdır? Dr.lar da bunun farkında yok grup indirimi filan yapalım demek buradan haberdar olmak demek.Buranın gücünün farkında olmak demek. ona göre davranalım. herkesin bir yerleri tavan yaptı resmen.İyi sonuçlar veren dr. hakkını alsın, yapamayan da karşılığını alsın.Benim dr. da telefona çıkıyordu. Hem de her seferinde. aaa dedim ne güzel ilgleniyor hastasıyla. ama sorun çıkınca asistanımı arayın demeye başlamıştı.
yag mi silikon mu olucak sizinMerhaba Arkadaslar ben de hf randevu aldım ok derse 23-24 operasyon olanlayacak tabi bana uygundur derse cunku resimlerimi gorup dısa atıklık kassa operasyondan verim alamayacagımı yazmıstıcok kotuymusum anlasılan bir bakmıssınız " sana mudahale edilemez " dermıs vallahi yıkılırım..bir bakın ya cok kotu gercekten moralım bozuldu
kizlar kim bu doktorYok arkadaşım keşke bütün Dr lar kendi baksa telefona daha ne isteriz dimi web sitesinide kendi yapmış zaten
kim yaptimemnunmusun kim yapti
doktorun kimSağolun kızlar. İkinci ameliyetın parasını vermek istemiyorum. Onu yine konuşucam...offf
kizlarrr bende varim beraber gidelim hem indirim olur hem destek oluruz birbirimizeArtu cum yakut zümrüte özelden silikonla ilgili şeyler yazıcaksan benide bu konuda bilgilendirirmisin,
silikon düşünenlerden biriside benim...
biliyor Dr lar ne olacağını ama yinede göbek için mutluyum biraz olsun toparlandı .... masaj yapıyorum şu an çukurluk için umarım faydası olur sanki biraz fark etti gibi şimdiden annem kızıp duruyor sürekli oranı burası inceleyip kusur buluorsun :)) belli bile değil oram şöyle buram böyle her gördüğümde bacaklarına bakıyorsun yeteerr falan yapıyo
özelden yazmak için ne geekiyorkizlarrr bende varim beraber gidelim hem indirim olur hem destek oluruz birbirimize
Ben h.f de karar kıldım .doktorun kim
kime ysptiracaksiniz o.i var a.k var h.f. varBacaklarınız ince ve uzun olduğu için ,büyük bir ihtimalle silikon önerilecektir.
kizlar kime ysptiricaz Allahaskina ya bu ne çile
bencede silikonBacaklarınız ince ve uzun olduğu için ,büyük bir ihtimalle silikon önerilecektir.
ben bir doktor dsha buldum ama bakalim cumartedi randevum var caddebostandaBacaklarınız ince ve uzun olduğu için ,büyük bir ihtimalle silikon önerilecektir.
Günaydin arkadaşlar. Ben hf ye ameliyat olmaya karar verdim :) 1 mayıs .. .dr a ameliyat olanlar yorum yapabilir mi.
ne oldun bacak silikonu muBen oldum sormak istediğiniz varsa sorabilirsin.. sonucum var
Yanlış yazmış hp değil h f ben ona oldum özelden sorabilirsin
özelden nasil oluyorne oldun bacak silikonu mu
Önce kişinin adının üstüne bas so ra İZLE ye bad. Sonrsda özel mesaj ata basözelden nasil oluyor
Yağ enfeksiyonu.. Hf Dr umdoktorun kim
Yağ enfeksiyonu.. Hf Dr um
profile girip izle dersen görebilirsin foto mu şimdi yeni ekliyorum haftalık hali ŞortlU
beni bilen biliyo çok pinpirikliyimdir en küçük farkı en küçük ayrıntıyı görürüm Dr bile şaşırıyor bunu nasıl fark ettin der
ner gün ölçüyorm bacak
kalınılğımı sabah kalkr kalkmaz şükür hiçbir değişiklik yok üstler biraz eridi sanırım yada ödemdi bilmiyorum inş böyle kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?