Bacak dolgusu yaptıran var mı?

en güzeli bacaklardan utanmamak, gizlememek kendine güvenmektir sanırım, ne mutlu darisı başımıza

1-2 deneme ses kontrol :)

Arkadaşlar eğer hastanede kalmak için şansınız varsa mutlaka kalın. Çünkü hemşire her daim yanınızda oluyor. Kalçadan ağrı kesici yapıyor.
İlk Gece yağ alınan yerler çok acıdı. Üstüne yatmamaya çalışıyorsun ama bi bakmışsın dönmüşsün üstüne yatmışsın ☺

Hastanenin kahvaltısı kötüydü. Ama bunada şükür.bitti ya hayırlısıyla.

Lavendel insallah istedigin gibi olur cnm dua ediyorum suan bende dr.da yim kan tahlillerimi yaptiriyorum dr.uma göndercem tiottan sorun cikar diye aklim cikiyo hazir esimi ikna etmisken sevinirken sigarayi bile birakicam

Gecmis olsunnnnn ameliyat olan arkadaslara bi ben kaldim desenize off off ama pozitif sonuclari okudukca moralim düzeldi daim olsun

Aysimaaaaaaa canim ya oldun demek iyude gecmis cok sevindim inan minili hayat sana birdebu massallah cnm foto koy birde özelden yaz hangi dr.du

Evet ya anlatamam,eşime sürekli benim de artIk elbise m var yaşasın diyip durdum.Adamcağızım hala ,ben ce senin bacakların zaten çok güzeldi ama böyle daha mutluysan ne güzel diyor.

yan dönüp üstüne yatmakmı? Benim bir ay olucak yarın ve halen yan yatmıyorumhele senin daha ilk günün yağların hasar alabilir,biraz dışini sık ve yatma bence.

yan dönüp üstüne yatmakmı? Benim bir ay olucak yarın ve halen yan yatmıyorumhele senin daha ilk günün yağların hasar alabilir,biraz dışini sık ve yatma bence.
Ciddi misin ben ikinci gün başladım yan yatmaya çömelme vs her şeyi yapıyorum yanlış mı yaptım acaba of

Arkadaşlar bu kişilerin saçmalıklarına neden göz yumuyorsunuz anlamıyorum. Siz bişeyler yazdığınız için konuyu fark ettim ve merak ederek fotoğraflara bakıp mesajları okudum sonrasında hemen alttaki K.İ.B yazan yere tıklayıp reklam içerikli mesaj yazdım ve belki de başkalarıda bu işlemi gerçekleştirdiği icin o bayan hemen buradan uzaklaştırıldı. Madem bu tür mesajlardan rahatsız oluyoruz lütfen ciddi anlamda tepkimizi gösterelim. Malum bu site doktorlar tarafından feci şekilde takip ediliyor buna hepimiz defalarca şahit olduk ama biz onlara sadece buradan yazmakla kalıyoruz neden daha fazlasını yapmayalım ki? Sonuçta biz o doktorları bu site sayesinde bulduk ve kendilerine gitmeye karar verdik neden sadece iyi şeyleri paylaşıp bedavadan reklamlarını yapalım ki tabi bu sayede fiyatlarıda tavan yapmış oluyor her şekilde onların çıkarına oluyor. Bir çoğumuz olumsuz şeylerde yaşıyoruz ne yani ben o doktora dünyanın parasını verirken gizlilik sözleşmesimi yapıyorum ki hep güzel şeyler paylaşayım? Bence artık kendimize ve Kadınlar Kulübünün gücüne inanalım bu site yani bizler olmasak işleri en az yarı yarıya düşecek bu yüzden korkan çekinen taraf biz değil onlar olsun ve saçma sapan şeyler yapmaktan vaz geçsinler.

Hepinize katiliyorum kötü sonuclarida yazmak gerek ve yazicazda bunun icin burdayiz ya dr.lari ün yapmak her ay bir zam yapmalari icin ün sahibi olmalari icin burda degiliz biz derdimizi paylasiyoruz yillardir hic kimse acilamadigimiz gibi ailemizden bile gizledigimiz problemi cözmeye ugrasiyoruz bunu yasayan biliyo bu yazilani reklami okuyunca inanin cok kötü oldum bilgi ediniyoruz insallah yanlis yerlerden olmaz mi diycez artik

İyi yapmışsın. Biz de öğrenmiş olduk. küçük doktorlar geldiğinde tıklarız :)

bi gün girmedim neler ollmuş zaten kanatlada konuşmuştuk kanat haklıymışsın garipti bana da sürekli oytun dan bahsetti bi dünya şey sormuştu nedir bu ya

merhaba arkadalar;ben iki yıl önce yağ transferi yaptırdım merak eden varsa bilgi verebilirim.

mmerhaba arkadaşım implant yaptırdı bilekleri ince ama 2 yıloldu sorunu var ve yok gibi

Arkadaşlar şimdi bayana bakarken geçmişine baktım buraya da yazmış tek burada değil var bi kaç yerde de bu mesajları ,ama olay sizin yazıp çizdiğiniz gibi değil!!!! bende bu kişi ile yazıştım bi kaç kez çok garip geldi yazdıkları birbirini tutmayan şeylerdi zaten iki kişi gibi bana :)kendi yazıp kendi cevaplıyordu,dün yazıştık zaten kibledim bende ne dediğini anlamadım bile iyi kötü :))) bakın taaa ne zamanki yazıları bunlar zaten her başlığa Oytun idil demiş,Kazen bey olayı çözer bizler iyice çorba yaparız çünkü.Herkese iyi hafta sonları.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…