yağların yerinni değişmesiyle bi etki oclagını sanmıyorumAmeliyat olan arkadaşlar benim ameliyat tan önce kilo alma için sürekli yağlı yiyip sürekli yemek yediğim için suratımda sivilceler çıkmıştı ama artık o kadar yağlı yemiyorum işin kötü tarafı midem büyüdü galiba aynı hamileliğimdeki gibi yemek yiyorum esas konu şu dekolte sırt ta sivilceler çıkmaya başladı Dr a gittim ilaç verdi ama şimdi yüzüm daha da kötü yağların yari değişti falan acaba bi etki yapmış olabilir mi yoksa yağlar eridi mi eriyecekmi diye stres e girdim ondan mı oluyor konu dışı Afedersiniz ama bi tek bende mı bu durum
Dr da yan etki dedi streste cok var haklısın geçer umarım bir an önceyağların yerinni değişmesiyle bi etki oclagını sanmıyorum
yaglı yedgn için sivilcelerin çkmştır buna streste dahil
doktorun verdigi ilaçlardan dolayı da cildinin altındaki çıkmaya yakın sivilceleri kusturmuştur
ilacı düzenli kullanırsan bi süre sonra kuruyup giderler büyük ihtimalle
Emziriyordu buralarda arada uğruyor seni görür yazar muhakkak iyi gecelerBen yatıyorum arkadaşlar yarın malum 23 nisan. Erken kalkacağım. Herkese iyi geceler. Ha aklıma gelmişken yenide geliyor mu? En son bebeği olmuştu.
Günaydın Kızlar ameliyattan sonra hangi kremi kullandınız morluklar için.operasyon için son 2 saat ☺
auriderm kullandım ben canm 2 günde geçirdi morlukklariGünaydın Kızlar ameliyattan sonra hangi kremi kullandınız morluklar için.operasyon için son 2 saat ☺
Beonya nın dediği krem çok iyiymiş her bünye morarmıyor ama morarma olursa onu al benim 15 günü buldu morluklarrın tamamen geçmesi önde hiçbir şey yoktu popodan diz arkasına kadar morarmıştım Dr iyi iyileşiyor gerek kimse görmüyor demiştiGünaydın Kızlar ameliyattan sonra hangi kremi kullandınız morluklar için.operasyon için son 2 saat ☺
O zaman şu an ameliyat tasındır bugün resmi tatil diye çok mu ameliyat var resmi tatil de de çalışıyorlarHalen giremedim ameliyata sıra bekliyorum
geçmişolsun yapukzumrut.iyimisinSon birnsaatin kalmis canim. Umarim mutlu birnsekilde gozlerini acarsin :)
Merhaba arkadaslar iyi dileklerinuz icin cok tesekkur ediyorum gayet iyi gecti bende maalesef ki direkt kemik egriligi var zaten bacaklar kalin ve yag cik azdi bunu goz onunde bulundurarak operasyon yapti sadece baldir cikintisi yapti ama biri daha cikintili oldu sanki gerci bugun ikinci gun pansumanda gorecegiz artik ..ama memnunum mutluyum
bacak silikonu yaptirip memnun olan yok mu...bu kadar çok doktor içinden..Canim aslinda kemim egriligi dedigin durum hepimizde var. Yani kiminde panatez seklinde kiminde donuk bi sekilde var. Onun disinda incelikten de rahatsiz olan var ama o kemigin degisikligi cogumuzda var
linette geçmis olsun seninki yağ enjeksiyonu mu...geçmiş olsun , güzel görünüyorlar. Ama daha yeni çıkmışsın , şişlik normal , birinin kalın görünmeside yine şişliklerle ilgili sanırım ,sonra iniyorlar .
Olmaz mı var tabi ki silikon daha çok mutlu ediyor erime riski yok Elsa22 var stream var nisan16 vardıbacak silikonu yaptirip memnun olan yok mu...bu kadar çok doktor içinden..
bacak silikonu yaptirip memnun olan yok mu...bu kadar çok doktor içinden..
kime hangi dok.yaptirdilar özelden yazabilirmisinOlmaz mı var tabi ki silikon daha çok mutlu ediyor erime riski yok Elsa22 var stream var nisan16 vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?