Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bugun dokuzuncu gun bitti yarin isbasi. Agri sizi hic olmadi sadece 5. Ve 6. Gunler acaip odem ve gerilme oldu. Yedindi gun azaldi odem hala var ama o gun o kadar coktuki diz arkami kiviramiodum yururken cok sisti.su an dahada iiyim canim hareket kisitlamasi oyle cok fazla degil dusundugum gibi degilmis olay en basindan su noktaya kadar

Arkadaşlar....uzun zamandır siteye girmiyordum..çok değişmiş şaşırdım kaldım...paylaşılan fotoğrafları arkadaş isen eğer görebiliyordun...şimdi nasıl arkadaş oluncak onu bile bulamadım..yardım rica ediyorum.
(aysima nın resimlerini çok görmeyi istedim.)

bir sayfa geri gitmen yeterli

ne oldu yine anlamadım ki .sık giremiyorum okudum ama hala anlamadım

İsim vermeyeceğim, X doktordan mağdursanız lütfen hakkınızı yasal süreçte arayın. O doktor hakkında burada ne olumlu ne de olumsuz hiç bir mesaj yer almaması için çaba harcayacağız, görüğünüz her olumlu konuyu ve mesajı rapor edin. Sizlerden de ricam o doktor hakkında yazıp çizmek istiyorsanız gidin facebook sayfasına yazın çizin. Burada konudan bir haber üyeleri de reklamla suçlamayın. Doktorun adı kaldırıldığına göre sorun kalmadı. Hakkınızı lütfen gidip yasal süreçte arayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…