- 3 Nisan 2015
- 113
- 35
- 28
Arkadaşlar....uzun zamandır siteye girmiyordum..çok değişmiş şaşırdım kaldım...paylaşılan fotoğrafları arkadaş isen eğer görebiliyordun...şimdi nasıl arkadaş oluncak onu bile bulamadım..yardım rica ediyorum.
(aysima nın resimlerini çok görmeyi istedim.)
Aysimacim cok cok gecmis olsun. Karmaşadan kaybolup gidiyordu. gözün aydın canim dr.unun eline sağlık cok iyi is çıkarmış. Inşallah yağların hic erimez ve bu haliyle kalırlar canım.Kizlar eski ve yeni halleri eskisine gore cok cok ii isteyen herkese nasip etsin allah insallah
Canim sana da cok gecmis olsun.n tekrardan. Bacağının ölçüsünü al ve zaman zaman olc. Ancak o sekilde anlarsın eriyor mu erimiyor mu? Yağlı yemen gerekiyor, kardiYodan kaçın sadece. Onun dışında yapabileceğin birsey yok. Bir de olumlu düşün.arkadaslar yagların bır kısmı mutlaka erıyecek bılıyorum erıme ne kadar zamanda baslar ? ornegın ılk andan bugune kadar erımıs olabılır mı ?ık halını olcmedım su anda olcsemde bır fıkır edınemeyeceğim..bır de yagların tutunmasını nasıl desteklemelıyım sızce ? erıyen erıyecek bılıyorum ama bır destegı var mı bu ısın
İsim vermeyeceğim, X doktordan mağdursanız lütfen hakkınızı yasal süreçte arayın. O doktor hakkında burada ne olumlu ne de olumsuz hiç bir mesaj yer almaması için çaba harcayacağız, görüğünüz her olumlu konuyu ve mesajı rapor edin. Sizlerden de ricam o doktor hakkında yazıp çizmek istiyorsanız gidin facebook sayfasına yazın çizin. Burada konudan bir haber üyeleri de reklamla suçlamayın. Doktorun adı kaldırıldığına göre sorun kalmadı. Hakkınızı lütfen gidip yasal süreçte arayın.
Bir sigara iciliyosa birakilmasi iki kilo koruma yada mumkunse alma ucuncusude stres yasamamakmis lavender bunlar supheli yagsavarlar:))arkadaslar yagların bır kısmı mutlaka erıyecek bılıyorum erıme ne kadar zamanda baslar ? ornegın ılk andan bugune kadar erımıs olabılır mı ?ık halını olcmedım su anda olcsemde bır fıkır edınemeyeceğim..bır de yagların tutunmasını nasıl desteklemelıyım sızce ? erıyen erıyecek bılıyorum ama bır destegı var mı bu ısın
gerisi artık şansa kalmış canım. dr.lar bazı kişilerde neden eridiğini ya da erimediğini bilmediklerini söylüyorlar. zaten sebebini çözseler büyük bir devrim olur. vardır bir mekanizma ama henüz bilinmiyor. sigara içmemek en büyük etken sanırım.Bir sigara iciliyosa birakilmasi iki kilo koruma yada mumkunse alma ucuncusude stres yasamamakmis lavender bunlar supheli yagsavarlar:))
Ben bi haftalıkken ölçmüştüm sonra üç haftadan beri aynı ilk hafta ödem vardıarkadaslar yagların bır kısmı mutlaka erıyecek bılıyorum erıme ne kadar zamanda baslar ? ornegın ılk andan bugune kadar erımıs olabılır mı ?ık halını olcmedım su anda olcsemde bır fıkır edınemeyeceğim..bır de yagların tutunmasını nasıl desteklemelıyım sızce ? erıyen erıyecek bılıyorum ama bır destegı var mı bu ısın
Beni izlemeye alırsan benimkini görebilirsinArkadaşlar....uzun zamandır siteye girmiyordum..çok değişmiş şaşırdım kaldım...paylaşılan fotoğrafları arkadaş isen eğer görebiliyordun...şimdi nasıl arkadaş oluncak onu bile bulamadım..yardım rica ediyorum.
(aysima nın resimlerini çok görmeyi istedim.)
Evet canım benim metabolizmam hızlıymış benim yediklerimi başkası yeseydi eminim ayda üç kilo alırdıBünyeye bagli bisi misal ben 1ögün yesemde aliyorum ama bak aysima ve socute aylarca ugrasdilar almak icin gece kalkip yediler yaa triot bezlerine bagli da olabiliyo kimi cabuk calisip eritiyo ysvas calisirsa da benim ki gibi kilo vermek imkansiz oluyo
benim 9 ay sonra eridi .5 kilo almış olmama rağmen.süre üç ay falan değil .bence süre bir yıl.ancak kişiden kişiye değişirmi işte onu bilemem.Ben bi haftalıkken ölçmüştüm sonra üç haftadan beri aynı ilk hafta ödem vardı
Ben beş kilo alsam ikincide kesin sütun bacaklarım olurdu :) ya şaka bi yana ama seninki gerçekten üzücü kilo vermedim diyorsun üstüne aldım diyorsun yine erimiş yani biraz şans sanırım bünye vs etkili dua edelim de erimesin bilmiyorum bi öncesi sonrası foto koyamaz mısın yada özelden yollasan merak ediyorumbenim 9 ay sonra eridi .5 kilo almış olmama rağmen.süre üç ay falan değil .bence süre bir yıl.ancak kişiden kişiye değişirmi işte onu bilemem.
Benimde öyleydi eşit oldu sol kalındı sanırım ameliyat sırasında sağımızda durup sola uzanıyor yetişmesi zor oluyor ahahaha şaka yapıyorum banada masaj gerekebilir söyleycem demişti dün gittim gerek yok dedi bencede gerek yok yağ mı kaldı eridi gitti yağım da yok ikinci için kilo al diyor  üst bacak yapmak için bacak uğruna nasıl kilo alayım ben şimdi basen gitti bi daha basen olmayacakarkadaslar yarın bir hafta olacak sol bacak daha sis inermi sizce hani dr heralde bile bile fazla koymus olamaz degıl mı ? zaten kendisi de farketti bir ay sonra bana resimlerini gonder dedi masaj gerekecekse soyleyeceğim dedi hani eriyecek ama esitlenmesi icin solun sagdan daha fazla erimesi gerekecek bence esit olmayacaklar diye dusunuyorum hani ben oyle goruyorum su anda ..evham mı yapıyorum onu da bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?