- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Problem o zaten bacaklarım ayrıkHakikaten bacaklar sütun gibi ama neden birleşmiyor ben de şaşırdım
Bu halini bile beğendim ki ben, maşallah çok düzgün bacakların var.Problem o zaten bacaklarım ayrıkkalça kemiğimdenmiş birde sağ kalçada açılanma var tam teşhis koyan yok sağ dizi içe dönük bu yüzden diğer fotoğraflarda dikkatli bakılırsa anlaşılıyor keşke birleşse Birleşik halini çeksem tam sütun duruyor Dr a birleştirip böyle olsun demiştim napayım kemiğinimi kırayım demişti
Arkadaşım böylede çok güzel en azından düz iniyo.Belki yıllar sonra benim gibi bütün sayfaları fotoğraf görmek için tek tek gezecek birileri olur diye giyinik bi hale foto ekleyeyim dedimbugün keyifli günüm hadi bakalım
Bacaklarıım hiçbir zaman yan yana iken birleşmiyor malesef kemiksel bi sorun o yüzden hala ayrıklar görüldüğü üzere
Üst iç bacak bazen bakıyorum çok bariz belli bazen bakıyorum belli belirsiz şansıma dün Dr un orda da çok belli değil di zaman istedi daha yeni dedi bakıcaz yaz sonuna kalacak gibi duruyorSoocute bacakların cok iyi görünüyor. O ufak problem haricinde başka birşeye gerrk yyok.cok iyi. ayrıklık sorun değil bence. Vücut yapısı. Kabullenirsek mutlu oluruz.Benim de öyle.
Ya neden foto çekip eklesene daha çok erken moral bozmak için çünkü ileride eridi mi erimedi mi diye çok bozacakksınFAZLANAZLI guldurdun beni harikasin ... Cok guzeller masallah hic sikinti yapma ...sen bor de beni gor az once baktim da baktim yok ya olmamis gercektem cok moralim bozuk su an gercekten
Sunu kabul etmek lazım zaten kimse mükemmel değil , pek az insanın bacakları çok güzel zaten kimininki aşırı kalın kimininki kısa , kimininde vücüdunda başka başka problemleri var.biz en azından rahtaça etek, bikini giyebilecek kadar istiyoruz...ki sizznkide çok çok güzel olmuş zaten:))Belki yıllar sonra benim gibi bütün sayfaları fotoğraf görmek için tek tek gezecek birileri olur diye giyinik bi hale foto ekleyeyim dedimbugün keyifli günüm hadi bakalım
Bacaklarıım hiçbir zaman yan yana iken birleşmiyor malesef kemiksel bi sorun o yüzden hala ayrıklar görüldüğü üzere
Inan ki yolda yürürken sürekli gördüğüm bütün bacaklara bakıyorum etek giysi dar pantolon Tayt giysin herkese kendi kendime kusur buluyorum dizinin altı boş çok ince çarpık şöyle böyle sadece çok az iki üç kişinin bacağı aha diyorum çok güzel :)) aslında bizim ki kafada olan bi problem bi çoğunun bacağı bizimki gibiSunu kabul etmek lazım zaten kimse mükemmel değil , pek az insanın bacakları çok güzel zaten kimininki aşırı kalın kimininki kısa , kimininde vücüdunda başka başka problemleri var.biz en azından rahtaça etek, bikini giyebilecek kadar istiyoruz...ki sizznkide çok çok güzel olmuş zaten:))
Benim ki de öyleydi ama senin ki daha belirgin Dr bana nasıl fark ettin falan demişti aslında bana hala bir farklı geliyor ama çok çok inceleyince ben anlıyorum senin de şu an erken ama sen sor masaj işini ihmal etme başlaman lazım diye düşünüyorum kendi fikrim tabi ki bir an önce başlasan iyi olurFAZLANAZLI benim moralimi boza bir tanesinin oldukca cikintili olmasi yoksa digeri gibi olsa cooook memnun olurdum gerci yarin daha bur hafta olacak
Benim vücudumda kas oranı çok yüksek dönemsel olarak göbeğimde yağlanma oluyor şu an var mesela basenim bile yok.o dış taraflarında yüksek olasılıkla yağ olduğunu düşünüyorum. İnşallah birazda olsa yağ vardır ve doktor alır dış taraftanda. Ancak merak ettiğim bir konu var. Dışardan ve diz bölgesinden yağ aldı diyelimki ohh bacaklar süper oldu ama ilerleyen dönemlerde kilo aldık verdik yada spor yaptık herhangi bi takım değişikliler oluyormu. En başa sarmayalım filmi onca paradan sonraInan ki yolda yürürken sürekli gördüğüm bütün bacaklara bakıyorum etek giysi dar pantolon Tayt giysin herkese kendi kendime kusur buluyorum dizinin altı boş çok ince çarpık şöyle böyle sadece çok az iki üç kişinin bacağı aha diyorum çok güzel :)) aslında bizim ki kafada olan bi problem bi çoğunun bacağı bizimki gibi
seninde fotolarını görmüştüm dıştan eğer yağ varsa alırlar ve sadece yag ile çok güzel olur eminim teşekkür ederim darısı size olsun
Benim vücudumda kas oranı çok yüksek dönemsel olarak göbeğimde yağlanma oluyor şu an var mesela basenim bile yok.o dış taraflarında yüksek olasılıkla yağ olduğunu düşünüyorum. İnşallah birazda olsa yağ vardır ve doktor alır dış taraftanda. Ancak merak ettiğim bir konu var. Dışardan ve diz bölgesinden yağ aldı diyelimki ohh bacaklar süper oldu ama ilerleyen dönemlerde kilo aldık verdik yada spor yaptık herhangi bi takım değişikliler oluyormu. En başa sarmayalım filmi onca paradan sonra
hoşgeldin kaprisli uzun zamandır takip ediyorsan zaten belli başlı üç Dr telaffuz ediliyor biliyorsundur hangisine yakınsan ona git görüş içine sinersee olursun madem bacağını üstü kalın oraya liposuction yapılırsa gözüne fazla kalın gelmez ve böylece alt bacakta çok ince gelmez biraz da alta eksik yerler doldurulduğunda oran sağlanmış olur böylece gözüne daha güzel gelir.... hayırlısı olsun senin içinArkadaşlar Merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum fakat üyeliğim yeni.benimde sorunum bacaklarimin üstü çok kalın alt çok ince ve dışa doğru kemik eğri gittiğim ortopedi doktorları kırıp duzeltelim dediler ama cesaret edemedim.bu hafta sonu yağ enjeksiyonu için burdan duyduğum bi doktora görüşme için randevu aldım tavsiye edeceğiniz doktor ismi lutfen
İki hafta önce bıraktım ama arada bi iki otlandım bağımlı değildim zaten sonrasında da bi ay kadar arada otlanrak geçirdim bi etkisi var mı yok mu bence yok öyle olsa kilolu insanlar sigara içip zayıflardı :)))arkadaslar operasyondna ne kadar süre önce sigarayı bıraktınız acaba ? (sigara kullanan kişiler)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?