Bacak dolgusu yaptıran var mı?

3,4 gün öncesinden tamamen bıraksak bi sakıncası olur mu acaba ya ? ben de ço kfazla içiyorum çünkü

Hangi ortopedi doktoruna gittinde kırırp düzeltelim dediler istanbulda baltalimanı kemik hastanesinde bile yanaşmıyorkar buna

Hangi ortopedi doktoruna gittinde kırırp düzeltelim dediler istanbulda baltalimanı kemik hastanesinde bile yanaşmıyorkar buna
Bana yalova da kucuk bi ozel hastane demisti seneler once. Alti yedi sene rahar gecmistir. Parantez kisimdan ucgen seklinde kemik kirilicekti. Sagolsun doktor cok basit cok kolay sipppp diye olucak bir islemmis gibi bahsediyordu. Dusunsene kemigin kaynamama ihtimali cok yuksekmis ve izler cok kotuymus. Adam denek olarak kullanicakti beni. O zaman yaomayi gec eminim yapilani bile gormemistir.

Aslında yanlış değil bacak çarpıklığı vücüdun duruşundan tutunda pek çok şeyi etkiliyor aslında genel sağlık açısından düzeltilmesi gerek. Yaşlılıkta maalesef kireçlenme problemi yaşıycaz ve o zaman büyük ihtimalle o yola başvuracaklar

Benim korkumda aslinda oydu baba tarafi ayni sorunla ugrasiyor. Cok zor bir surec dedi ist muayendye gittigim bi ortopedist. Yani yurumenizi etkiliycek agridan kalkamiycaksiniz o zaman yapilir bu dedi. Sakat bile kalabilirmisiz. Kaynamazmis

Su sigara isi kafami cok bozuyo yaglarin erimesi olabiliyomus biede iyilesme süreci uzuyo tabi ben akuppunktur ile biraktirmayi düsünüyorum insallah basaririm randevumu aldim

Sırf yağım erimesin diye üç hafta önceden bırakmıştırm şimdi içiyorum ama az günde 3 5 tane sadece eriyecekse erir artık ama sanmıyorum öyle bi şey olsa Dr derdi bi şey demedi

tşkler soocute benimde senin gibi kalcadan bacaklarimin ortasi ayrık duruyo ama artık onu takmiyorum en azından biraz orantı olsa yetecek bana bide muayene nasıl yapılıyor sadece camasirla mi kalıyoruz yoksa Tayt veya ince

Istinye devlet hastanesi doktoru hemen yarın gel gün verip ameliyat edicem dedi onun dışında gittiğim bi özel hastane doktoruda aynı şeyi söyledi

Istinye devlet hastanesi doktoru hemen yarın gel gün verip ameliyat edicem dedi onun dışında gittiğim bi özel hastane doktoruda aynı şeyi söyledi
Tabi onlar öyle der devlette kaç kere yapmış bu ameliyat ı yağ ile şekil vermek ne kadar zor ve hassas bi olay bize silikon a göre masum geliyor ancak Dr un yağları canlı bi şekilde alması ve canlılığını yitirmeden enjekte etmesi beceri isteyen bir şey tavsiye etmem en azından olmuş birini gör

Bacaklarim yüzünden psikolojim o kadar bozulduki düşünmeden onlara bile evet diyecek durumdaydim oğlum çok küçük ve cok hareketli olduğu için bakacak kimse yok diye olmadim

Sagolasin canim. Daha bir bucum ay var ama niye bu kadar korkuyorum bilemiykrum :) gece dordu gordum uyuyamadim. Ya uslem sirasinda uyanirsam narkozun etkisi gecerse diee gereksiz gereksiz panikler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…