- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Kaç yaşında aklı eriyorsa bi kaç gün uzak tutmanı sağlayabilirsin ama öyle kucağıma alıp oturtayım mümkün değil bence çünkü insan otururken bile acıyor psikolojini bozma oğlun büyüdüğünde ya da onunla 5 gün kadar ilgilenecek birini bulduğunda olursun.... dediğim gibi biraz aklı eriyorsa sorun yok çünkü öyle yatılacak bi Opr değil kalkıp yemeğini yaparsın onunla ilgilenirsin ama kucağa alıp oturtamassın hayırlısı olsun senin içinBacaklarim yüzünden psikolojim o kadar bozulduki düşünmeden onlara bile evet diyecek durumdaydim oğlum çok küçük ve cok hareketli olduğu için bakacak kimse yok diye olmadim
Sagolasin canim. Daha bir bucum ay var ama niye bu kadar korkuyorum bilemiykrum :) gece dordu gordum uyuyamadim. Ya uslem sirasinda uyanirsam narkozun etkisi gecerse diee gereksiz gereksiz panikler :))
ameliyattan önce bırakmadn mı yani ?Ben bırakmadım kızlar. Günde 10 tane içiyorum
Yok bırakmadım umarım sağlam kalır yağlarımameliyattan önce bırakmadn mı yani ?
Devlet hastaneaindeki doktormu estettik amelşyat yapacaktı???Tabi onlar öyle der devlette kaç kere yapmış bu ameliyat ı yağ ile şekil vermek ne kadar zor ve hassas bi olay bize silikon a göre masum geliyor ancak Dr un yağları canlı bi şekilde alması ve canlılığını yitirmeden enjekte etmesi beceri isteyen bir şey tavsiye etmem en azından olmuş birini gör
Kaprisli ye öyle demişler gel yapalım diye belki de gerçekten yapabilirler tabi bilmiyorumDevlet hastaneaindeki doktormu estettik amelşyat yapacaktı???
Aslında 3 Yaşında oldu ama malesef hiperaktif fazla hareketli bi cocuk hastanede kalmadigim sürece sorun yok aynı gün eve geleceksem yanında olmam yeterKaç yaşında aklı eriyorsa bi kaç gün uzak tutmanı sağlayabilirsin ama öyle kucağıma alıp oturtayım mümkün değil bence çünkü insan otururken bile acıyor psikolojini bozma oğlun büyüdüğünde ya da onunla 5 gün kadar ilgilenecek birini bulduğunda olursun.... dediğim gibi biraz aklı eriyorsa sorun yok çünkü öyle yatılacak bi Opr değil kalkıp yemeğini yaparsın onunla ilgilenirsin ama kucağa alıp oturtamassın hayırlısı olsun senin için
Devlet Hastanesindeki doktor ameliyatı estetik amaçlı değil kemik eğriliği nden dolayi oluşacak sağlık sorunları için yapmak istedi ilerleyen yaşlarda ileri derecede kireclenmeye sebep olur dedi.Kaprisli ye öyle demişler gel yapalım diye belki de gerçekten yapabilirler tabi bilmiyorum
Hangi doktor o bende gitmek istiyorum:))Devlet Hastanesindeki doktor ameliyatı estetik amaçlı değil kemik eğriliği nden dolayi oluşacak sağlık sorunları için yapmak istedi ilerleyen yaşlarda ileri derecede kireclenmeye sebep olur dedi.
Benimde 3yaşında çocuğum var. Ilk gün annem ısrar etti diye hastanede kaldım. Çıksam çıkabilecek durumdaydım.yağ enjekte oldum ben.2500cc çıkardı 2000 kullandı. Kısaca çocuğu dert etme. Baba idate eder ilk iki akşam.sende evde yanında olursun.ben 2. Beklediğimden fazla ilgilendim çocukla.sadece ağır işlerini yapmadım. Hem onun gönlümü yapıyordum hemde kendimi zorlamıyordum.Aslında 3 Yaşında oldu ama malesef hiperaktif fazla hareketli bi cocuk hastanede kalmadigim sürece sorun yok aynı gün eve geleceksem yanında olmam yeter
çOğu kişi gece yatmadı ama bi gece yatmakta fayda var ağrına bağlı birazAslında 3 Yaşında oldu ama malesef hiperaktif fazla hareketli bi cocuk hastanede kalmadigim sürece sorun yok aynı gün eve geleceksem yanında olmam yeter
hmm nasıl bi ameliyat acaba bende haftaya gidecem ortopediye dizim de ağrı var özellikle merdiven inerken dizim ice dönük ondan sanırımDevlet Hastanesindeki doktor ameliyatı estetik amaçlı değil kemik eğriliği nden dolayi oluşacak sağlık sorunları için yapmak istedi ilerleyen yaşlarda ileri derecede kireclenmeye sebep olur dedi.
Kaç kilosun o kadar yağ çıkartmış senden woww bi foto atar mısın merak ettim 2000 cc yağı bende benim ki çok sanıyordum 1800 cc çıkartmış 1200 enjekte etmiş banaBenimde 3yaşında çocuğum var. Ilk gün annem ısrar etti diye hastanede kaldım. Çıksam çıkabilecek durumdaydım.yağ enjekte oldum ben.2500cc çıkardı 2000 kullandı. Kısaca çocuğu dert etme. Baba idate eder ilk iki akşam.sende evde yanında olursun.ben 2. Beklediğimden fazla ilgilendim çocukla.sadece ağır işlerini yapmadım. Hem onun gönlümü yapıyordum hemde kendimi zorlamıyordum.
Kemiği kırıp düzeltiyorlar bir ay üzerine basmayacaksin dedi 3 ay arayla iki bacakta ameliyat edilir bunu özel iki hastahane doktorları da söyledi onlarda farklı yöntemle yapıyorlar kırıp çivi takacaklar ama bide kemikte kaynama olmazsa diye korktumçOğu kişi gece yatmadı ama bi gece yatmakta fayda var ağrına bağlı biraz
hmm nasıl bi ameliyat acaba bende haftaya gidecem ortopediye dizim de ağrı var özellikle merdiven inerken dizim ice dönük ondan sanırım
Çok doktorlarla gorustum bazıları bi ev parası kadar ücret istiyor garanti veriyor bi başkası başka bişey söylüyor .ama gittiğim tanıdık bi doktor asla olma dedi çok riskli kemik kaynamazsa bidaha kirilir kalcadan alınan kemik takılır buda bi ömür tedavi ve sıkıntı demek dedikaprisli 58 ıyıce sordun mu ? hani bu cok onerilen bir yontem degıl duzelteceğim diye daha fazla sorun yasama
Valla kim bakar insan a bi ay sıkıldım ağrılardn bana koyulan teşhisler komedi biri romatizma diyor birisi ankilozan spondilit olabilir dedi biri travma olmuş diyo benim doğumum çok zor oldu her şey ondan sonra başladı bende ona biliyorum kesin bişey oldu doğumda ama ne açılannma varmış kalça kemiğiimdeKemiği kırıp düzeltiyorlar bir ay üzerine basmayacaksin dedi 3 ay arayla iki bacakta ameliyat edilir bunu özel iki hastahane doktorları da söyledi onlarda farklı yöntemle yapıyorlar kırıp çivi takacaklar ama bide kemikte kaynama olmazsa diye korktum
İkisi bir olabilir sana tavsiyem sabah kalkınca ölçüde çünkü akşam ile sabah bende 1cm fark ediyordu ilk haftadan bi cm gitmesi pek hoş gelmedi bana ama herkeste süreç farklıdır ödem var mı yokmu kilondan anlarsın beni m iki haftada bitti tamamen ama akşamları bilekler şişiorduMerhaba arkadaslar hemen operasyon sonrası ve bir hafta sonrası olctugumde her iki bacakta 1 cm incelme var odem mi iniyor yoksa yaglar bana bye bye mı diyor? tecrubeli arkadaslar yorumlarınız beklenir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?