16.04.10 da ameliyat oldum oncelikle pek acı falan yok olacak arkadaslar rahatlayabilirler ki ben daha once hic ameliyat olmamistim bende pek morluk falanda olmadi once yurumekta zorlaniyorsunuz ama yurudukce acılıyor sadece 1 hafta yikanamamak zor ama insan onada alisiyor bide o varis corabi cok gicik .sonuca gelince benimki tam fiyasko oldu ameliyattan sonrada inceydi simdide neredeyse pek fark yok ustelik 1 bacagim digerinden ince yani 4250 tl havaya uctu bır suru sıkıntı cektim canım ne gıyınmek ne dısarı cıkmak ıstıyor bılıyorum cok abartıyorum ama elımde degıl kasım da tekrar amelıyat olacagım ama bu sefer baska bır doktor deneyecegım doktora gore sonuc ıyıymıs ayrıca zayıf mısım ondanmıs sızce ustelık bır prof dr un bunu daha once soylemesı gerekmezmıydı para ıcın ınsanların hayallerı ıle oynanmamlı haklarımızı nasıl arayabılırız acaba bu arad bana yagların %60 ının kesın kalacagını soyledı kılo aldıkca bacaklarımında alacagını soyledı ne kadar zaman yagların erımesı ıcın rısklı zaman yanı kac ay sonra rahatlıyacagım topuklu ayakkabı gıymeye ne zaman baslayabılırım acaba
ben seselinayı çok merak ediyorum... msnde de denk gelemedik acaba nasıl oldu, neler yaptı, onu görmeye gittiğimde ferruh beyle bende görüştüm... bikaç resim gösterdi gerçekten başarılıydı, hastaların 1 sene sonra ki hallerinde bile erime yoktu diyebilirim... yani çok az farkediliyordu... ben başarılı buldum tabi kişiden kişiye değişebilir erime oranı, yinede çok araştırmak lazım... benim gibi hemen dalmayın doktorlara aman, bi bursa dedim tutturdum gittim sonuc yine aynı kapanmıyo lanet olası boşluk, ne şans varmış bizde kızlar ya valla etrafıma bakıyorumda çok özür dileyerek söylüyorum insan küçümsemek gibi bir amaçlada demıyorum ama, yüzlerine bakılmayacak kadınların bacakları sütun gibi nasıl güzel,içim gidiyo resmen, neyse isyan modu iyi diil biliyorum, ama işte bazan tutamıyo insan kendini... hele yoncanın yazdıkları dokundu iyice, allah herkesin yardımcısı olsunda kurtarsın bu dertttttteeeennnn...........
kimse yokmu arkadaşlar
Aykr sen nasılsın ameliyattan bu yana? bir sıkıntın olmadı değil mi? ben randevu almıştım Ferruh beyden ve çok kararlıydım ama öncelikle eşim izin vermedi çok uğraştım ama kabul ettiremedim sonra da benimle birlikte gelebilecek kimse ayarlayamadım.
Aykr sen tek başına gidip ameliyat olmuştun değil mi? hiç zorlandın mı, sence mutlaka birilerinin olması gerekir mi? bir şey daha sormak istiyorum. saat kaçta İzmirden uçakla gidip kaçta dönmüştün?
ya arkadaşlar ben çok istiyorum, tamam deseler hemen atlıyıp gidip yaptıracağım o kadar kafaya koydum. gizli saklı da gidemem ki daha büyük sorun olur. resmen kafayı yedim çözüm bulamıyorum.
mayanbngl slm ben tek başıma gittim sabah 7 uçak kalktı 8 ankaradaydım akşm 11 izmire çağım kalktı ben zorlanmadım uçaktan inince eve karşıyakaya giden havaş otobüsleri var evime geldim yattım sabah oldu tabiyki biraz ağrılarım vardı hep ayakta geçirdim fazla dinlenmedim ağrımda çok fazla olşmadı bir tek kızım biliyo ameliyat olduğumu başka ailede bilen yok o günden buggüne geldim işte dar panolan giyiyorum bacaklarımdaki morluklar tam geçmediğinden tam açamıyorum biraz cesaret gerisi kolay zaten arkadaşımAykr sen nasılsın ameliyattan bu yana? bir sıkıntın olmadı değil mi? ben randevu almıştım Ferruh beyden ve çok kararlıydım ama öncelikle eşim izin vermedi çok uğraştım ama kabul ettiremedim sonra da benimle birlikte gelebilecek kimse ayarlayamadım.
Aykr sen tek başına gidip ameliyat olmuştun değil mi? hiç zorlandın mı, sence mutlaka birilerinin olması gerekir mi? bir şey daha sormak istiyorum. saat kaçta İzmirden uçakla gidip kaçta dönmüştün?
ya arkadaşlar ben çok istiyorum, tamam deseler hemen atlıyıp gidip yaptıracağım o kadar kafaya koydum. gizli saklı da gidemem ki daha büyük sorun olur. resmen kafayı yedim çözüm bulamıyorum.
ben seselinayı çok merak ediyorum... msnde de denk gelemedik acaba nasıl oldu, neler yaptı, onu görmeye gittiğimde ferruh beyle bende görüştüm... bikaç resim gösterdi gerçekten başarılıydı, hastaların 1 sene sonra ki hallerinde bile erime yoktu diyebilirim... yani çok az farkediliyordu... ben başarılı buldum tabi kişiden kişiye değişebilir erime oranı, yinede çok araştırmak lazım... benim gibi hemen dalmayın doktorlara aman, bi bursa dedim tutturdum gittim sonuc yine aynı kapanmıyo lanet olası boşluk, ne şans varmış bizde kızlar ya valla etrafıma bakıyorumda çok özür dileyerek söylüyorum insan küçümsemek gibi bir amaçlada demıyorum ama, yüzlerine bakılmayacak kadınların bacakları sütun gibi nasıl güzel,içim gidiyo resmen, neyse isyan modu iyi diil biliyorum, ama işte bazan tutamıyo insan kendini... hele yoncanın yazdıkları dokundu iyice, allah herkesin yardımcısı olsunda kurtarsın bu dertttttteeeennnn...........
Canım cevabın için çok teşekkür ederim .Gerçekten çok çok açıklayıcı oldu benim için. Bir sorun daha var umarım onu da cevaplarsın.
Doktor ameliyatı lokal anestezi ile yapıyor değil mi? genel anestezi yok.
Güzel dileklerin için ise çok çok teşekkür ederim. İnşallah başarılı bir ameliyat olur ve sonuç da tatmin edici olur. Verdiğimiz karardan pişmanlık duymayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?