Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bertha, hangi doktorda ameliyat oldun? Ameliyata girmeden önce birşeyler imzalatıyorlar mı canım? Hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum canım senelerdir özlemini çektiğin bir şeye kavuştuğunu sanıp tekrar kaybetmek... İşte bu yüzden yağ enjeksiyonu ve silikon arasında kararsız kaldım... Ameliyat öncesi ve sonrası resimlerinide bizimle paylaşırsan bizde fikrimizi söyleyebiliriz. Bacakların incedir belki ama öncesine göre daha düzgün ve hoş duruyordur canım..

BERTHA çok geçmiş olsun. hayal kırıklığını anlıyorum. gerçekten çok zor bir durum. o kadar sıkıntı, para, emek , zaman ve elde var sıfır. kendini üzme demekten başka çare göremiyorum. umarım istediğine ikinci ameliyatta kavuşursun.

Akşam alışverişe çıktım. Yeni bir kot pantalon alayım dedim. Her yer dar paça pantalonlarla dolu. Hele o elbiseler. Özendim, eşim de yanımdaydı hiç birşey diyemedim. Şöyle güzel kısa bir elbise giyip salına salına gezebilecek miyim acaba? Yada hep bol paça pantalonlarla mı dolu olacak gardırobum. Bıktım artık Yağ transferi bana çözüm olabilir mi bilemiyorum. Arada heveslesleniyorum yazılarınızı okuyup. Cesur olup bir doktorla görüşmem lazım. Ama şartlar şu an hiç mümkün değil.

çook uzun bir süre düşündükten ve özellikle de en son olarak eddasın bacaklarını gördükten sonra bugün Ferruh Bey'den randevu aldım ve 20 Mayıs ta ameliyat oluyorum.. Bacaklarım istediğim gibi olur mu bilmiyorum ama en azından içimde kalmayacak..Ben de şehir dışından gidiyorum Ankara'ya ve aynı gün dönmem gerekiyor, bizi burada aydınlatıp ,bize açıklamalar yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum, onlar olmasaydı bu kararı asla veremezdim..

ben seselinayı çok merak ediyorum... msnde de denk gelemedik acaba nasıl oldu, neler yaptı, onu görmeye gittiğimde ferruh beyle bende görüştüm... bikaç resim gösterdi gerçekten başarılıydı, hastaların 1 sene sonra ki hallerinde bile erime yoktu diyebilirim... yani çok az farkediliyordu... ben başarılı buldum tabi kişiden kişiye değişebilir erime oranı, yinede çok araştırmak lazım... benim gibi hemen dalmayın doktorlara aman, bi bursa dedim tutturdum gittim sonuc yine aynı kapanmıyo lanet olası boşluk, ne şans varmış bizde kızlar ya valla etrafıma bakıyorumda çok özür dileyerek söylüyorum insan küçümsemek gibi bir amaçlada demıyorum ama, yüzlerine bakılmayacak kadınların bacakları sütun gibi nasıl güzel,içim gidiyo resmen, neyse isyan modu iyi diil biliyorum, ama işte bazan tutamıyo insan kendini... hele yoncanın yazdıkları dokundu iyice, allah herkesin yardımcısı olsunda kurtarsın bu dertttttteeeennnn...........

Seni nasıl anlıyorum bilemezsin. Sen en azından cesaret edip denemişsin. Ben onu bile yapamıyorum

kimse yokmu arkadaşlar

Aykr sen nasılsın ameliyattan bu yana? bir sıkıntın olmadı değil mi? ben randevu almıştım Ferruh beyden ve çok kararlıydım ama öncelikle eşim izin vermedi çok uğraştım ama kabul ettiremedim sonra da benimle birlikte gelebilecek kimse ayarlayamadım.
Aykr sen tek başına gidip ameliyat olmuştun değil mi? hiç zorlandın mı, sence mutlaka birilerinin olması gerekir mi? bir şey daha sormak istiyorum. saat kaçta İzmirden uçakla gidip kaçta dönmüştün?
ya arkadaşlar ben çok istiyorum, tamam deseler hemen atlıyıp gidip yaptıracağım o kadar kafaya koydum. gizli saklı da gidemem ki daha büyük sorun olur. resmen kafayı yedim çözüm bulamıyorum.

Ahh. Ben henüz açıklayamadım bile. Söyleyemedim ameliyat olmayı istediğimi. Söylesem biliyorum alacağım tepkileri. Evli olmasam kaçar bi şekilde şansımı denerdim.
Yaz geliyo ben yine bol paça pantalonlara mahkumum

mayanbngl slm ben tek başıma gittim sabah 7 uçak kalktı 8 ankaradaydım akşm 11 izmire çağım kalktı ben zorlanmadım uçaktan inince eve karşıyakaya giden havaş otobüsleri var evime geldim yattım sabah oldu tabiyki biraz ağrılarım vardı hep ayakta geçirdim fazla dinlenmedim ağrımda çok fazla olşmadı bir tek kızım biliyo ameliyat olduğumu başka ailede bilen yok o günden buggüne geldim işte dar panolan giyiyorum bacaklarımdaki morluklar tam geçmediğinden tam açamıyorum biraz cesaret gerisi kolay zaten arkadaşım

leydicim nasılsın geçen günde sana yazdım cevap yazmadın arkadaşım nasılsın

macrolane gegici dolgu 12 ay mx sonra ayni haline donuyormussun belki onuda deneyebilirim ek olarak acaba oyle mi yapsam yada kasimda tekrar mi yag transferimi olsam kara veremiyorum tabi bide tekrar alinacak yagi nereden bulacagim o da ayri sizcce macrolane yaptirsam bacagimdaki yaglara zarari olur mu?bunu bilen varmi simdilik bileklerimi doldurtsam ise yarar

digucum cvbım biraz geç oldu ama kusura bakma giremiyorum bikaçgündür.evet canım lokal anestesi ve sedasyonla yapıyo sen uyuyosun ve genel anestezinin riskleri yok ben uyandım mide bulantısı falan hiç bişe yaşamadım.umarım seninde öyle olur:)

Merhaba Arkadaslar, ben pazartesi Ahmet beye ameliyat oldum. bugun Hollandaya geri dondum. Doktor bugune kadar en az yag oranina sahip olan hastasi oldugumu soyledi. tahmin edebileceginiz gibi yag eksikliginden dolayi bacagimdaki aciklik tam istedigim gibi dolmadi ama bunda Ahmet beyin bir eksikligi yok, tamamen benim vucutumdan kaynaklanan bir durum. Doktor ameliyattan once bana bunu soyledi, bende tam diz kapaklarimin altindaki aciklik dolarsa beni tatmin edecegini soyledim. Bacaklarim eskisine oranla daha duzgun ve dolgun ama tam istedigim gibi degil. Bunun disinda ameliyattan sonra pek bir sorun yasamadim, yag alina hicbir yerde iz yada morarma olmadi. Sadece yag eklenen yerde kucuk bir iz var. Odem olusmadi.

Yeniden ameliyat olmayi dusunemem cunku yag yok, anlayacaginiz zor bir durum.

Sormak istediginiz seyler varsa yanitlarim. En kisa zamanda ameliyattan once ve sonraki resimlerimi eklerim.

Melike ve tulsayla tanistim, ikiside cok tatli ve samimi arkadaslar.

simdilik hoscakalin

geçmiş olsun sanem ne güzel hiç morarmaa olmamış bizde niye oldu bacakların için endişelenme güzel olmuştur eminim zamanla anlarsın ilk banyonda varis çorabından öyle görünüyodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…