Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kaydirigubbakcemile5
burdaki örnekte ise bacagın diz cevresi ic ve dıs kısmı dolgun ve diz kemigini-bacagın ust yag dokusu ve alt kas dokusu örtülü ve uyum icinde
bacagın uzaktan gorunusu ıse 2. resimde
resim petek dincöze aittir

Benim bacagım tam anlamıyla aynı böyle:)
İdeal bacak bu mu oluyormuş yani??
Aksine ben de ilk gönderdiğin fotoğraftaki bacaklara ulaşmak için kendimi hırpalıyorumkaydirigubbakcemile2
Liposuction yaptırmaya kadar düşündüm yanisengözlerimebaksanab

macrolane dolgu konusunda paylasmıs oldugum tecrübeleri, aykr, demoniac rumuzlu kisilerin saygısız tavırları yüzünden siliyorum
şimdi kendileri merak edenlere bilgi versinler çok biliyorlarmış..

Son düzenleme:
slm jayjay kardeşine şimdiden geçmiş olsun diyorum yarın bizi bilgilendirin lütfen meraktayım

ahhh ahhh benım de öyle olsa daha ne ısterımmm
erıyor ama yavas yavas yapısal sanırım bıraz da hıc bı zaman öyle olmayacaksenağlama

macrolane dolgu konusunda paylasmıs oldugum tecrübeleri, aykr, demoniac rumuzlu kisilerin saygısız tavırları yüzünden siliyorum

Son düzenleme:

hahha cevabımı okudugunda yazdıgım saate bakarsın bi :)
seni atmaları gerekiorsa
benim bütün net aleminden kökten afaroz edilmem lazımmmkaydirigubbakcemile3

ya kızlar anladığım kadarıyla bacaklarınız zayıf diye üzülüyosunuz tam aksine benim bacaklarım kalın kalın etek giyemiyorum çizme giyemiyorum zayıf olması için herşeyi verirdim

Bacaklarımız sadece zayıf değil ne yazıkki... Bir çok arkadaşın aynı zamanda parantez görünümünde canım, ben de dahilim...

ufuk bilkay ile mailleştim bende..en az iki seans diyor yag transferı için..ama şöyle bir ifade kullanmış; "kalıcı çözüm için 2 seans gerekli"...
bir de silikon olayını kullanıyormus..ama ben silikon olayına sıcak bakamıyorum bir türlü...
eger kalıcı olacaksa 2 seans cekılebılrı mı acaba off yaa..

Aramıza hoş geldiniz.. Jezabel arkadaşımız uzun süredir gelmiyor. Ben kendisine özeldende yazmayı denedim ancak mesaj sayım az olduğundan gitmedi mesajım. Burdan bende sesleniyorum kendisine umarım okur ve cevap verir. Benimde ilk düşüncem implanttı ancak fazla tercih edilmeyince yan etkilerinden vs bahsedilince biraz korktum ve karar veremedim tek implant yaptıran arkadaşımız sensin.. Ameliyat üzerinden baya geçti, bacaklarında sıkıntı var mı cevap verirsen aklımızdaki sorular ortadan kalkacak arkadaşım...

Sevgiler..

Canım merhaba,

Tüm yağ enjeksiyonu ameliyatlarında kalıcılık 2. seansdamı gerçekleşiyor acaba? Tek seferde neden olmuyor

bilmiyorum ki..ilk seansta %50 sı erıomus...ıkıncı seansta herhalde kaybolan kısmı dolduruluyor..zaten ılk kısım 6-7 ay sonra sanırım erıomus..

aslında bir ara bu forumda bacagı düzgün gösteren tabanlıktan bahsedilmişti..fakat tabanlık japonya da satılıyordu..o yuzden ulasılamadı..aslında oyle bır tabanlık olsa tak ayakkabıların altına giy..ama tabi o tarz egimli yürümek baska ciddi saglık problemleri yaratırmı bilemiyorum

bilmiyorum ki..ilk seansta %50 sı erıomus...ıkıncı seansta herhalde kaybolan kısmı dolduruluyor..zaten ılk kısım 6-7 ay sonra sanırım erıomus..

eriyormus dedıgın ne cidden bacaktakı yag eriormuymuss :S
valla benım arayıp bulamadgım sey liposuctıon dısında:)

uzun zamandir okuyorum yazdiklarinizi..
herkezi gayet iyi anliyorum,ben elbise etek giyinememeyi artik hayatimin bir parcasi haline getirmistim,,,gercekten guzel bir umut oldu bu yazilar,,
bu yaz bacak dolgusu yaptirmayi aklima koydum ancak sicaklarda nasil olacak bilmiyorum?
ameliyat olan arkadaslara gecmis olsun..
umarim beklentileri gerceklesir.:teytey:

......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…