Bacak dolgusu yaptıran var mı?

macrolane dolgu konusunda paylasmıs oldugum tecrübeleri, aykr, demoniac rumuzlu kisilerin saygısız tavırları yüzünden siliyorum
şimdi kendileri merak edenlere bilgi versinler çok biliyorlarmış..

Son düzenleme:
jayjay ankarada tek bu doktormu yapıyor bu macrolane işlemini yanılmıyorsam gerideki sayfaların birinde böle demiştin dogrumu geriyede dönüp bakmadım ama öylemi acaba

jayjay şu an sırf sana özel mesaj gönderebileyim diye olur olmaz yerlere mesajlar yazıp duruyorum hala 50 mesaj sınırını geçemedimacaba özel mesaj atman mümkün mü macrolene yaptırdığın yeri. en azından kendi düşen ağlamaz sadece gidip bilgi almak istiyorum bunu kendine bir yük olarak görmezsen sevinirim sadece gidip bilgi alacağım senin tavsiynle iş yapmışım gibi hissetme. özel mesaj atamaz mısın(

kızlar mesajlarımdan alıntı yapmamanızı
onemle rıca edıyorum
kaydirigubbakcemile5
ılacın resmını eklıyorum kardesim resmini cekmeme izin vermiyor
elimde 20 cc macrolane goruyorsunuz
avucumdaki belli belirsin iz kınadır
yanda da kardeşimin bacagı cıkmıs spor papuclu olan:ecrin_bebek:
yüze konan dolgular 1 ccdir bu ürün 20 cc düşünün yani aradaki farkı...

Eklentiler

• $macrolane20cc.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 52
iki gogus macrolane dolgusu ingilterede 3000 sterline yapılıyormus
sterlin eurodan daha pahalı bır para bırımı :1shok:

kızlar ben istda bir doktora mesaj attım bana verdiği cvp söle:

dolgu maddesi fiyatına bağlı olarak, her bacağa 50şer ml dolgu kullanılması halinde maliyet yaklaşık 2000 avro olacaktır.

Dolgunun kalıcılığı ortalama 1,5 yıldır.

çok pahalı değil mi jay jay senn kardeşine yapılan baya uygundu..off1no2:

jay jay,

bir ricam olacak. mümkünse kardeşinin öncesi ve sonrası resimlerini ekleyebilir misin? fark yaratıyor mu cidden. internetteki resimlerde çok farklı gelmedi bana. Maliyete katlanacaksak biraz fark etmeli değil mi?
Çok teşekkürler şimdiden.

kızlar heyecandan yazılarım çoğaldı...
internetten mcrolane için uygulama videolarına baktım. göğüs ve popo için var ama bacak için bulamadım. Bulan varsa link ekleyebilir mi acaba?

Saygılar,

Kızlar, microlanein sitesnden önces sonrası fotoları buldum. ama sonuç pek tatmin edici gelmedi bana. resmen sadece kas kısmında şişkinlik olmuş, çarpıklık düzelmemiş. ve bilekler ince kalıp, diz içleri çıkıntılı. göğüsteki sonuçlar güzel de bacak kötü siz ne dersiniz?

Bi de yabancı bi sitedeki yaptıran bir kızın yorumlarına baktım. ilk yaptırdığında sonucu çok beğenmiş ama 4,5 ay sonra tamamı gitmiş.kız da benden mi kaynaklı, herkeste mi öle die soruyodu? off ya kafam karıştı. bacak işi de ne düzeltilmez bi kusur ya.. öle çok başarılı bir yöntem bulabilsekbilmiyorumkismile:bbo:CADIARZU:1shok:

macrolane.com/macrolane-markets/Asia--the-Pacific/International2/Before--After/Before--After-/15-Calves/[/url]

kızlar merhaba,
Ben dün akşam Ferruh Bey'e ameliyat oldum. Sonuc şimdilik gerçektem mükemmel bacaklarım neredeyse birleşmiş ki bazı arkadaşlar benim bacaklarımın ne kadar kötü olduğunu biliyorlar

kızlar merhaba,
Ben dün akşam Ferruh Bey'e ameliyat oldum. Sonuc şimdilik gerçektem mükemmel bacaklarım neredeyse birleşmiş ki bazı arkadaşlar benim bacaklarımın ne kadar kötü olduğunu biliyorlar. Sadece bileklerimdeki çarpıklık bacaklarımı birleştirince belli.ama ben bu kadarını bile bekemiyordum.inşallah yağlarım hiç erimez çektiğim sıkıntılara değer. Artık konu başka dolgulara dönmüş ama ben yinede yazayımö sizi bilgilendireyim istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…