Bacak dolgusu yaptıran var mı?

yahu resim nasıl ekleniyor?
paintte düzenliycem supermodel resimlerini

en altta gelişmiş cevap seçeneği var, ona tıklıyorsun ve resim eklemek için yukarıdaki "yazı tipleri" "boyut" ve yüz ifadelerinin bulunduğu alanda ataç şeklindeki ikona tıklıyorsun. Daha sonrada resimleri bilgisayarından seçip yüklüyorsun canım.

Merhaba arkaaşlar, artık bitek h sonları bişeler yazabiliyorum ama hep okuyorum yazılarınızı.. Yarın korseyi çıkarıcaam. Bacaklarım ilk günlerdeki gibi değil, şimdi daha düzgn duruyo, zamanla oturdu yani şekli.. ınşallah erimez de hep bööle kalır bu şekil benim için yeterli.. ılk amyttan sonraki şekliyle şimdiki arasında dağlar kadar fark var.. Nooldu da böyle oldu bilmiyorum ama mucize gibi bişe. Te korkum bunların erimesi. Yani herşey yolunda.. Destekleriniz için tşk.

tamam kızlar cook tesekkurler
bu aksam yetıstırebılırsem supermodellerın bacaklarını duzenlıycem sızler ıcın

Çok sevindim yaaa. Bursa'da varsa çok iyi. Macrolane deneyebilirim ama ameliyat ve özellikle şehir dışında bir ameliyat beni çok korkutuyor. Zaten henüz kimseye söylemedim. Bi karar vereyim ne yaptıracağıma hele. Açıcam konuyu eşime.

aslı senin adına çok sevindim ameliyat sonrası yazdıkların bizi üzmüştü korseyi çıkardıktan sonra fotoğrafını bekliyoruz.
eklenen yağların daimi olması dileğiyle
sevgler

asya benim gobegimden birazda diz ustumden alindi ama ne kadar alindigini bilmiyorum, sormayida unuttum. Ama sadece diz altim dolduguna gore cok azdir diye dusunuyorum

macrolane dolgu konusunda paylasmıs oldugum tecrübeleri, aykr, demoniac rumuzlu kisilerin saygısız tavırları yüzünden siliyorum
şimdi kendileri merak edenlere bilgi versinler çok biliyorlarmış..

Eklentiler

• $zayif.webp
    4 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
macrolane dolgu konusunda paylasmıs oldugum tecrübeleri, aykr, demoniac rumuzlu kisilerin saygısız tavırları yüzünden siliyorum
şimdi kendileri merak edenlere bilgi versinler çok biliyorlarmış..

Eklentiler

• $normal.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 58
  • $PETEK-~1.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
aykr canım sana özel msj gönderilmıyor galiba...geçen yazmıştın ama ben görmemiştim sanırım yazdıgını canım tekrar yazman mümkünmüdür....

ya dolgu maddelerini bazı dktorlar tavsiye etmıyor susuyorum ama içimde el vermıyor umut kırıyomusum gibi ama zararlı dolgu maddeleri araştırdıgım kadarıyla ilk baştanda demiştim sayfanın başından vücut tarafından emildigi için ilerde sorunlar yaratabiliyormus beni affedin üzülerek söylüyorum ama susmakda istemedim mafoldumben ne olucak halimiz :çok üzgünüm:

spor spor yapcaz arkadaslar baska umudum kalmadı

arkadaslar
Doç.Op.Dr.Ufuk BİLKAY e baccak dolgusu yaptıran var mı??

br süredir ufuk beyle mail yoluyla görüşüyorum. yağ enjeksiyonu için 2 seans olduğunu ve her seansın maliyetinin 2000 tl olduğunu söylüyor. ve ben kendisine bacak resimlerimi gönderdim ama resimlerden yorum yapamam demiş yani muayene için gitmem gereki,yormuş ve oda180 tl herşey ne kadar pahalı nasıl çıkıcaz bu işin içinden bilmiyorum ve indirim falan yapamayacağını fiyaltların uygun olduğunu söylüyor. sendemi izmirdesin seorpia

seorpia,
ben de Ufuk beyle görüştüm hastanede, en az iki seans olması gerektiğini söyledi, ayrıca ameliyattan sonra bir gece hastanede kalınması gerekiyormuş. iki ameliyat arasında 6 ay bekleniyormuş. ben iki ameliyata sıcak bakmadığım için vazgeçtim bir de 2 ameliyat 4.000 tl ye geliyor o da bana fazla geldi açıkçası. ama yine de sen bilirsin tabi, istersen randevu alıp görüşebilirsin.
bu arada AYKR açıklamaların için çok sağol. tek başıma gitmeyi bile göze alıyorum ama kimseden destek bulamadım. şimdilik beklemedeyim..
aklımı karıştıran birşey var. sizlerle de paylaşmak istedim. arkadaşımın biri bu ameliyatların çok tehlikeli olduğunu, liposuction sonucu ölenlerin olduğunu (enfeksiyon kapabiliyormuş) kesinlikle yaptırmayı düşünmemem gerektiğini söyledi. sizin bununla ilgili hiç bilginiz var mı? ameliyattan sonra bu tür bir sıkıntı yaşayan oldu mu acaba?

bir ameliyat için bu kadar düşünürken iki ameliyat çok zor ya...peki iki ameliyat sonrası için kesin bişi diyebiliyor mu?
aslıı sen fotolarını koyacaktın canım nedir son görüntün çok merak ediyorum..
sanırım en iyisi izmir dışında çözüm aramak.

merhaba,forumda yeniyim,bende kizimin sorununa care ariyorum..gecmis olsun,umarim memnun kalmissinizdir..merak ettigim bu yaptirdiginiz islem kalicimi yoksa bir muddet sonra eski hale geri donuluyormu ?

Jezabel merhaba,sizin ameliyatiniz epey olmus ve anladigim kadari ile implant koydurmussunuz..Hala memnunmusunuz durumunuzdan,hersey yolundami?
Benim kizimin tek bacagi dogumsal nedenlerden dolayi ince,su anda 15 yasinda ve tahmin edersiniz cok uzuluyor ve sorun yapiyor..bana yaptirdiginiz islemi tavsiye edermisiniz?
Yag transferi bana akillica gelmedi,surekli tekrarlamaktansa bir kez olacak bir ameliyat daha mantikli..Bana biraz bilgi verirseniz cok sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…