Bacak dolgusu yaptıran var mı?

aykr iyiyim canım, sen nasılsın ne yazmıstın, özelden falan mı bana bişey gelmedi valla, forumda yazdın da ben mi gözden kaçırdım yoksa mutlaka yazardım canım, tekrar yazarmısın rica etsem....

Arkadaşlar,

Macrolane dolgu işlemi bana mantıklı gelmeye başladı. Araştırıyorum. Genel anestesi, ameliyat, liposuctiondan korkuyorum. Şu ara ameliyat olabilecek duurmda değilim. Macrolane'ın dezavantajlarına göre Bursa'da yapan bir yer varsa denemeyi düşünüyorum.

Bu konuda önerilerinize ihtiyacım var.

Merhaba jayjay,

Söylediklerin bana mantıklı geldi. Ben de macolane düşünmeye başladım. Gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorum.

Mrb Aykr. maalesef gitmedim hiçbir yere. çok yoğun çalışıyorum bu ara vaktim olmuyor foruma girmeye.

dolgu malzemesi konusunda tam bir araştırma yaptığım söylenemez. gelişmeler olursa hbr veririm. bu arada senin fotolarını göremedim. morluklarla da olsa gönder merak ediyorum cnm.

Merhaba jayjay,

Söylediklerin bana mantıklı geldi. Ben de macolane düşünmeye başladım. Gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorum.

Arkadaşıma katılıyorum bana da mantıklı geldi; yaptırıla bilir. Bu yöntem ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok faydalı olacak. Jayjay bugün doktora gideceğini yazmışsın, haberlerini bekliyoruz...

merhaba beautypink, gecmis olsun umarim bacaklarinda bir erime olmaz. Korse sorununu bende yasiyorum, cok can slklcl. Esimin haberi yok, bugun oda yurtdisindan geliyor bakalim korseyi nasil aciklayacagim. Doktor bana gece cikarabilirsin dedi ama ben zarari olur diye cikartmak istemiyorum.

walla soyle en iyisinden en ucuzundan bulursaniz doktor benide katin filo indirimi yaparlar belki ama doktora sorarmisin rica etsem macrolane eklenen yaglari eritir mi diye su durumda biraz bileklerime cok azda ustlere ekletirsem artik guzel olur cok fena benim durumum ameliyat oldum ve cozulecek zannetmistim ama oyle olmadi hayallerim yikildi bu arada hangi sehirdesiniz? ben bursadayim

Aaaaa. Ben de bursadayım.... Kime ameliyat oldun ? üzüldüm ameliyatın işe yaramamasına Ben ameliyat olmaya çok korkuyorum. Zaten şu 1 yıl içinde olamam

kızlar merhaba

macrolane yagdan sonra eklenebılır kızlar korkmayın
cunku hyaluronıc acıd vucudunuzda zaten olan bır madde
eger yag erımenızde duzensızlık varsa onu puruzsuzlestırır ve guzelce sekle de sokar

kardesımle tam ayrıntılı konusup dıger ayrıntıları da yazacagım
bence yagdan daha ucuz ve rısksız
sonra kı uygulamalarda ılkı kadar cok madde satın almaya da gerek yok kızlar
rotus ıcın daha az mıktarda alınıyor

Son düzenleme:
Jay jay,

Takipteyim cnm. Bol şans size. Hangi şehirdesin? Ya da nerede yaptıracaksınız?

Son düzenleme:
jayjay slm arkadaşım ne güzel detaylı yazmışsın herşeyi macrolenenin kalıcılığı ne kadar süreymiş hangi doktor yapıyo bu işlemi arkadaşım yaptırmayı düşünüyo ameliyat olmak istemiyo seni takip ediyorum şimdiden geçmiş olsun

kızlar bız ankaradayız
dr adı yazmıycam hem reklamı olmasın hem de olur da bırı memnun kalmazsa kalkar beddua eder
o sorumlulugu almak ıstemıyorum yonlendırmıs gıbı olmayayım
bunun uygulanmasının bır egıtımı var
sertıfıka vs ıbraz edemeyen dr a plastık cerrah dahı olsa yaptırmayın beceremez
zannedersem burda bu ısı yapabılen bırkac dr olsa gerek
oyle herkesın de harcı degıl
onemlı olan su an uygun fıyatı vermesı
bakalım pzt tekrar gorusecekler, ben de merakla beklıyorum

Son düzenleme:
kızlar ardeşim salı günü yaptıracakmıs pztsi para alıcaz bankadan
salı gunune kadar beklıycez
ben gıderım kesin hastaneye ,eger imkan bulursam gizliden resim cekmeyi dusunuyorum
bizim cadı asla ızın vermez ama ben paparazzi gibi cekicem hehe

merhabalar :)

bugün ferruh beye ameliyat oldum. saat 3 buçuk gibi eskişehirden ankaraya hızlı trenle gittim. saat 4buçukta girdim ameliyata. uyandığımda 7yi geçiyordu. ferruh bey öncelikle yağ alınacak ve koyulacak yerleri kalemle çizdi. daha sonra hemşireler boyundan aşağıya batikon (sanırım adı buydu) sürdüler. elimin üzerinden damar yolu açarak bir tane sakinleştirici verdiler çünkü çok heyecanlıydım :) bir süre bekledikten sonra bu kez başka bir ilaç enjekte ettiler sonrasında ne zaman uyuduğumu hatırlamıyorum bile.
uyandığımda varis çorabım ve kıyafetlerim üzerimdeydi. uyanık vaziyette 15 dakika kadar dinlendikten sonra ayağa kalktım. başım çok fazla dönüyordu, ilaç da sersemlik yaptı. sağolsun hemşire taksiye kadar götürdü beni. taksiyle tren garına gittim. taksici amca da trende oturacağım yere kadar koluma girip yardım etti. yalnız gidip yalnız döndüm anlayacağınız.
49 kilo olduğumdan sadece göbeğimdeki yağlar yetmedi. belimden, basenlerden ve kalçadan da yağ alındı. şu an evimdeyim. bacaklarımı yukarıda tutuyorum, ağrısı yavaş yavaş hissedilmeye başladı. çorabın üzerinden gördüğüm kadarıyla güzel duruyor fakat şişlikler inince nasıl olacak bakalım :) umarm erime çok az olur da bu yaz gönlümce etek elbise giyebilirim :))) benim yaşadıklarım böyle..
sorunuz varsa yanıtlamaya çalışırım. herkese sevgiler... :)

isim vermek istemiyorum ama ben oldukca zayifim bacaklarimda zayifti tek kizdigim tek bacagimin ince olmasi ve yeterli yag yoksa neden yapiliyor bu jayjayin yaptigi dolgu olayi iyimis ben pzt arastiracagim sanada haber veririm bursa da bunu yapan var daha once gorusmustum ama jay jay in kardesini bekleyelim derim jayjay kardesine allah yardim etsin umarim istedigi gibi olur

Kızlar çok sagolun benimki diyetten kg alıp verdigim icin diz iclerimde hafif bir bosluk var
geri kalan kısım normal yani
orayı doldurursa süperior olucak bacaklarım
ama kardesimin durum vahim diyebilirim...

bakalım salu gunu ne olcak, gitmeye calısıcam olur da foto cekersem kardesim kusura bakmasın
aynen yüklüycem buraya

macrolane bildigim kadarıyla kalın dokulu bır hyaluronic aciddir kızlar
benim yuzumde hyaluronic acid dolgu var, ancak yüze konan daha ınce dokulu
ve cok mınık 0.55 ml lık 2 enjektor urun...
ama bacaga drun son soyledıgı gramaj 40 cc..

2 yıla kadar duruyor demıs, tabı kısıden kısıye fark eder mutlaka
daha cabuk da erıyebılır ama kardesımde yag olmadıgı ıcın baska seyle dolgu yaptıramazdı
bunu ıstanbulda yapan bır dr daha var egıtımını almıs olan bırı
onu da bır dermatolog (bizim gittigimiz plastik cerrah degil baska drla konusmustuk) soyledı, fakat adını ogrenemedım
tel ac sor dedı unuttum gıttı
ıstanbuldakı arkadaslar ıcın onun da adını ogrenıcem yarın obur dr u arıycam
adını soyadını ver dıycem

bence sonuc super olsa gerek
gogse de koyuyorlar macrolane, gercı bence uygun degıl ama ısteyen yaptırır
ebru gundesın ılk cıktıgı zamankı bacaklarıyla su andakı cok farklı
onun da macrolane yaptırdıgını dusunuyorum
sımdı sıze resımle anlatıcam bacak neden yamuk gorunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…