kızlar sahsı gorusum egerkı fazlalık nedenıyle ıstıyorsanız tabı lıposuctıon yapıcak
yoksa ıncelık ve sırf doldutmak ıcın macrolane daha mantıklı gıbı duruyor
dr kar olarak toplam 600 ytl ıstemıstı malzeme harıc
yanı macrolane 10 cc sı 100 euro demıstım ya
30 euro 10 cc enjektor basına fark ıstemıs, kardesım kar olarak 600 tl ıstıyor dedı
buna gore 10 enjektor 10 cc lık dolgu yapmayı planlamıs dr
bu da toplam 100 cc edıyor,
kardesım her ıkı bacaga hem bılek hem dız kısmına koydurcak
demek kı amelıyatla kıyaslanamıycak bır fark var
2600 tl fılan etmesı lazım
ama bız daa ucuz bı dr bulcaz bakın goruceksınız
uygulama ıcın fazla kar ıstemeyen bırı 600 degıl de
daha dusuk
bakalım gelısmelerı yazıcam
Merhaba jayjay,
Söylediklerin bana mantıklı geldi. Ben de macolane düşünmeye başladım. Gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorum.
merhaba Asya ve Sanem,
ben dün ameliyat aldum, maalesef ahmet karacalar pahalı yöntemi yapamadı, çünkü yeterli yağ çıkmadı.superdry oldum ama o alet kullanılmadı.ağrım yok normal yatarken ama yürüken normal yürüyemiyorum, yavaç yürüeyebiliyorum.
bacaklarım şuan korseden gördüğüm kadar ile güzel ama erirse bilemem
bakalım ne olucak, pazartesi iş başı yapmam lazım,eşim dışında kimse ameliyat olduğumu bilmiyor.Ameliyatımın günü belli değildi biliyorsunuz, doktor bey ayarladı 2 gün önce söyledi cuma yapabilirim dedi , bende okayledim ve dün ameliay oldum.mide bulantım pek olmadı.sadece belimdeki korse çok bunaltıyor ve yürüken zorlanıyprum.Pazartesi nasıl işe gidicem bilmiyorum, yürümemden insanlar bir gariplik olduğunu anlarlar.
buarad siz alt bacağınızı hiç ölçtünüz mü, en kalın yeri kaç cm.
walla soyle en iyisinden en ucuzundan bulursaniz doktor benide katin filo indirimi yaparlar belki ama doktora sorarmisin rica etsem macrolane eklenen yaglari eritir mi diye su durumda biraz bileklerime cok azda ustlere ekletirsem artik guzel olur cok fena benim durumum ameliyat oldum ve cozulecek zannetmistim ama oyle olmadi hayallerim yikildi bu arada hangi sehirdesiniz? ben bursadayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?