digucum teşekkür ederim, denizli den gidiyorum, yanımda eşim ve kuzenim olacak. Ankara'da kalmam mümkün değil, aynı gün dönmek zorundayım.Senin ameliyatın ne kadar sürdü, kaçta girip kaçta çıktın?
izmirdeki arkadaşlar yarın ulvi günerle görüşmeye gideceğim sanırım. gelişme olursa bildiririm.o da macrolane uyguluyormus. yağ transferi de yapıyormus. ama muayene ücreti istiyor. daha önce gideniniz oldu mu?
aslılı
gercekten senın adına coks evındım..ınan cok fark var..ve bu halıyle haylı haylı ıstedıgını gıyebılırsın..ınsallah erımezzz..erıme olup olmadıgını buraya mutlaka bellı aralıklarla yaz olur mu??
dr ne dedı pekı erımesı ıle ılgılı..
Bu arada tulsa sen neye karar verdin? Nerelerdesin?
canım bana bu yontem gelısme cagından sonra işe yaramaz gibi geldi...nasıl kemıkler o hale gelecekkı???Kızlar bu tabanlıkların ayakkabı olanları vardı... Siteyi bulamadım bulursam link yazarım. ararken bir bant buldum bacaklarına sarıyor ve bacaklar birleşiyor bu yöntem bacağı düzeltiyorsa süper ancak sayfada yazanları tam anlayamadım ...
link ekleyemedim, ama resim yolluyorum resimler çok küçük gözüküyor birde adresi yazdım oradan bakabilirsiniz kızlar bu bantı gören duyan varsa bilgi versin lütfen
canım bana bu yontem gelısme cagından sonra işe yaramaz gibi geldi...nasıl kemıkler o hale gelecekkı???
tabanlık bu arada o sıtede boy uzatma degılde egrılıgı duzeltıyor seklınde gosterıyor ama cozemedım bilmiyorumkismile
Kızlar bu tabanlıkların ayakkabı olanları vardı... Siteyi bulamadım bulursam link yazarım. ararken bir bant buldum bacaklarına sarıyor ve bacaklar birleşiyor bu yöntem bacağı düzeltiyorsa süper ancak sayfada yazanları tam anlayamadım ...
link ekleyemedim, ama resim yolluyorum resimler çok küçük gözüküyor birde adresi yazdım oradan bakabilirsiniz kızlar bu bantı gören duyan varsa bilgi versin lütfen
mErhaba kızlar, işte ektekiler benim çarpilerin son halleri.
Ya ama resimlere bakıp da aman hiç güzel olmamış fila demeyin içinizden:)
eski hallerini canlı canlı yukardan aşağı görseydiniz mucizeye inanamazdınız..
Aslında foto koymak da istemezdim, sonuçta diğer arkadaşlarınki kadar iyi bi sonuç değil, bu nedenle ahmet beyin tercih edilmeme sebebi olmasında korkmuştum bu drumun..
Ama dediği gibi benim iç kısımları resmen bomboştu. Şuan dış kısımlarda ve üst iç kısımlarda ödem varmış ve içtekiler ödem değilmiş.
zaten ödem olan yerler acıyo hafif. yağ eklenen yerlerde hiç acı yok. demek ki ödem de yok ve ödem olan yerler gidince daha da güzel olacak.
Belki szilere yetmez ama bu bacaklar yağlar erimzse bana yeter de artar bile..
Eski halimin resmini daha önceden sizlerle paylaşmıştım, oraya da bakabilirsiniz, ama ,nanın ki gerçek halleri çok çok daha kötüydü..
Yani benim durumumu eski bacaklarımla kıyaslayarak düşünün.. Yoksa Ahmet Beyin benim yüzümden tercih edilmemesini istemem. O iyi bi dr..
Zaten anladıım kadarıyla u amlyatta bi Ahmet Bey bi de Ferruh bey tercih edilmeli.. Başkasına gitmeyin derim ben!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?