Bacak dolgusu yaptıran var mı?

aslılı
gercekten senın adına coks evındım..ınan cok fark var..ve bu halıyle haylı haylı ıstedıgını gıyebılırsın..ınsallah erımezzz..erıme olup olmadıgını buraya mutlaka bellı aralıklarla yaz olur mu??
dr ne dedı pekı erımesı ıle ılgılı..

arkadaslar
bır de su sıte vardı..forumda verıldı..su tabanlık meselesi..işe yarıyor mu acaba nasıl sıparıs edebılırz kı ??? bılen var mı ya dayardımcı olacak??
hanazonon.com/information/[/url]
sayfada bıraz asagı ının karsınıza cıkacak

Canım 4.45 te beni ameliyathaneye aldılar boyamalar falan resim çekmeler hocanın çizimleri 30 dakika sürmüş olsa ben eve geldiğimde saat 9 du. ayıldıktan sonra yaklaşık 1 saat orda yattım.3 saat falanm surdu sanırım ortalama ameliyat. ama bence mutlaka bi yer ayarla 1 gece kal. bi yerin misafirhanesi ya da öğretmen evi hakim evi gibi bi yerin geceliği uygun olur sanırım

inşallah olumlu bir sonuç çıkar canım. bende izmirdeyim ve elim kolum bağlı kaldı. ufuk beyin 2 seansta olması hemde fiyat 4000 tl ve muayenede 180 tl çok pahalı geldi bana kesinlikle yaptıramam. ya forumun çok önceki sayfalarında sanki birisi tepecik araştırma hastanesine bir sorucam sanırım ordada yapıyorlar demişti yanlış hatırlamıyorsam acaba öyle bişey varmıki ordada yapıyorlarmı acaba. inşallah senin görüşmenden olumlu bir sonuç çıkar.bizide bilgilendirirsen sevinirim

Çok tşk. Şu üst iç kısımlardaki ve alt dış kısımlardaki ödemler de gitse tam istediim gibi olcak. Ama benim vücuttaki ödem kolay kolay geçmez. Trafik kazasıgeçirdiğimde de bi sene içinde geçer kesinlikle demişti dr lar, 5 sene sonra geçebildi, dr bile şaşırmıştı.. Yaralar çabuk geçiyo ama ödemler geçmiyo galiba..
Neyse bu da benim için yeterli.. Dr 3-4 ay sonra kesin sonucun belli olcaanı söölemişti. Bi de dr kök hücreden zenginleştirilmiş bilmem neyle uyguluyomuş. Superdry yönteminin bi türü yani.. Şimdiye kadar yaptığım hastalarda erime olmadı ama bu sizde de olmiicaa anlamına gelmiyo demişti. Ama büyük ihtimalle % 80 kalıcı olcak demişti. Ahmet beyin yöntemi diğer yağ enjeksiyonlarından bu yüzden farklıymış.
Aslında elaycan gelse keşke.. O şubatta amlyt olmuştu. Onunki erimediyse, ahmet beyin yöntemi başarıl bi yöntem demektir.
Ama elaycan da ne zamandır gelmiyo. Keşke bi ara uğrasa da son gelişmeleri söölese..

Bu arada tulsa sen neye karar verdin? Nerelerdesin?

Benim operasyon günüm Haziran 15 Aslıcım. Ben Melike'nin bacaklarını operasyondan sonra görmüş ve çok beğenmiştim..Şİmdi seninkileri de görünce çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum.
.Bacaklarının eski halleri ile karşılaştırıyorum ve gerçekten mükemmel görünüyorlar.
İstediğin eteği giy çık..en ufak bir tereddütün olmasın, bak etraftan iltifatlar alacağını tahüüt ederim ben :)

Umarım bende bir problem yaşamadan atlatırım..Endişem yağların az gelmesi, zayıfım çünkü..bakalım?

.........
macrolane dolgu konusunda paylasmıs oldugum tecrübeleri, aykr, demoniac rumuzlu kisilerin saygısız tavırları yüzünden siliyorum
şimdi kendileri merak edenlere bilgi versinler çok biliyorlarmış..

Son düzenleme:
jayjaycigim rica etsem doktora macrolane in transfer olan yaglari eritip eritmeyecegini sorabilir misin son umudum bu yada ayni acilar kasim da bir daha ameliyat

Kızlar bu tabanlıkların ayakkabı olanları vardı... Siteyi bulamadım bulursam link yazarım. ararken bir bant buldum bacaklarına sarıyor ve bacaklar birleşiyor bu yöntem bacağı düzeltiyorsa süper ancak sayfada yazanları tam anlayamadım ...

link ekleyemedim, ama resim yolluyorum resimler çok küçük gözüküyor birde adresi yazdım oradan bakabilirsiniz kızlar bu bantı gören duyan varsa bilgi versin lütfen

canım bana bu yontem gelısme cagından sonra işe yaramaz gibi geldi...nasıl kemıkler o hale gelecekkı???
tabanlık bu arada o sıtede boy uzatma degılde egrılıgı duzeltıyor seklınde gosterıyor ama cozemedım bilmiyorumkismile

Canım resimlerde 20 li yaşın üstündeki bayanlar var gibi bende ordan umutlandım. Evet boy uzatma tabanlıkları var. Onlar ayrı canım, ama bacakları düzgün göstermek için yapılmış içinde açılar olan ayakkabı ve tabanlıklar var buraya birkez daha yazmıştım ama link eklettirmemişti, tekrar bulamadım ama araştırıyorum canım. Bulsakda söyle bir sorun var sayfa tamamıyle çin harfleriyle yazılmıştı :) onu nasıl çözeriz bilemiyorum :)

jayjay mrb arkadaşım doktor gibi hepimizi gayet güzel bilgilendiriyosun bunun için sana tşk ederim yanlız sende bir konuya takılıyorum neden doktor adresi vermiyoun biz bu sitede herkezle ayrıntılarına kadar birbirimizle paylaştık çünkü hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz birbirimize yardımcı olmamız gerek sen doktor adı vermiyon biz seni sen bizi tanımıyoruz seni neden suçluyalımki bişey olursa kendin söylüyosun macrolenenin en güzel yöntem olduğunu bunun için gittiğiniz doktorun adını bir zahmet verde zor durumda olan arkadaşlarda yararlansın bence bunu söylemen gerekki burdaki uygun fiyata yaptırmak isteyen arkadaşlar yaptırsın hepimiz mutlu olalım lütfen bunu yap yardımcı ol .

bu macrolane i birde ben araştırıyım dedim bir yabancı sitede şunlar yazıyordu kızlar karar sizin;
bazı görüşlere göre,kaçınılması gereken 10 tane estetik prosedür arasında yer alıyormuş. Amerika'da da daha onaylanmamış galiba.Berlinde yapılan bir araştırmaya göre uygulamaya maruz kalan hastaların %77,3 hastada sürekli ağrı, nodüller,apse oluşumu (ki aşırı apse oluşumu göğsün alınmasına kadar gidebiliyormuş), pigmentasyon ve şişme görülmüş. zaten doktorlar, göğüste kanserli nodül oluşumu durumunda bu maddenin farketmeyi ve takip etmeyi imkansız kılacağından korkuyorlar.Hatta göğüs dokusuna zarar verme ihtimali de bulunuyor.Avrupada yaşayan bir bayanın yorumunu okudum, ifadesine göre göğsünde nodüller oluşmuş ve sonra bu maddeyi aldırmakta çok zorlanmış. Etkisi varsa da herkesin hemfikir olduğu şu, sadece ilk 4 ayda %25'i vücut tarafından yokedileceği ve toplamda 12-max 18 ay ay süreceği belirtiliyor. bu durumda pahalı ve riskli bir tedavi gibi görünüyor...

Dermatologists, plastic surgeons, and maxillofacial surgeons in Berlin were asked to report patients with adverse reactions. Fifty-six patients who had been treated with nine different fillers were assessed. In 48 patients treated with only one filler, 167 areas had been treated. In 129 (77.3%) areas adverse reactions occurred 12.2+/-15.6 (SD) months after injection. Adverse reactions to biodegradable fillers occurred after 4.9+/-5.8 (SD) months, and reactions to nonbiodegradable fillers after 18.3+/-19.0 (SD) months (p=.005). As adverse events, continuing pain, swelling, nodules, pigmentation, abscess formation, and erythema were found.

demoniac bulduğun resim tam benim aradığım şey canım ama fotolar çok küçük çıkmış tam anlaşılmıyor bu yöntemin yada cihazın ismini bilsek ona göre ararız geçmişte makinste senin benim gibi ameliyatsız çözüm arıyordu ama ondanda ses yok ingilizcesi iyi olan arkadaşlar araştırabilirse ben çok mutlu olurum yeni yapılmaya başlayan estetik ameliyatlar beni korkutuyo kızlar yıllar sonraki etkisini kimse bilmiyor çünkü

ASLILI bacaklarin gercekten harika gozukuyor. cok basarili bir sonuc almissin. vakit kaybetmeden tadini cikar bu halinin, rahatca etek ve elbise giyebilirsin. ayrica cok dogal durmus insallah hic erime olmaz. onceden de soyledigim gibi senin alicagin sonuc benim icin cok onemliydi cunku bacak yapimiz benziyor. suan icim cok rahat bir an once ben de ameliyat olmak istiyorum. bu sekilde surekli beynimin bir kosesinde bacaklarimi dusunerek yasamaktan yoruldum. bu derdi ceken bilir..

Günaydın kızlar,
Canlarım sonunda siteyi buldum link ekleyemiyorum, gene adresi resim içerisinde yayınlayacağım. Burda içi açılı olan terlikler ve ayakkabılar satılıyor, site gene ingilizce okuyup anlamak lazım inceleyelim kızlar... O bantın adı o-leg support yazıyor sitede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…