Bacak dolgusu yaptıran var mı?

sanem korseni çıkarma derim canım.... ben 1 ay çıkartmamıştım... yag alınan bölgenin toparlanmasını saglıyor korse.... yoksa yag alınan bölge sarkar, hemde bacaga verilen yaglar için toparlayıcı korse sıktıgı için yag enjekte edilen bölgedeki yagların tutunması amaçlı.... karar senin tatlım....

Merhaba;
Bende 2 defa bacaklarıma yağ enjeksiyonu yaptırdım, ilki geçensene Ekim ayında Hasan Fındık tarafından, ikincisi ise 15 Mayıs ta Ferruh Bingül tarafından yapıldı. Fakat bacaklarımda çok problem olmamasına rağmen istediğim sonuca hala ulaşamadım. Bakalım 1 ay sonra sonucu göreceğiz..

merhaba
ben mesaj yazma konusunda aktif olamasamda okumada aktifim:)
leydi arkadasimizida bastan beri okuyorum ve gecirdigi onca sorunlara ragmen herkeze yol gostermeye caliyor ve herkezin duygularini samimiyetle paylasiyor.ben kisisel olarak yag enjeksiyonundan yanayim,herkezin tercihine sonsuz saygi duyuyorum,biliyorum herkez bu konuda muzdarip ve bir an once istedigi sonuclara ulasmak istiyor..

ahmet karacalar yada ferruh bey ikisi arasinda karar vermeye calisiyorum yurt disindan gelecegim icin ancak buradan hallede bilirim doktor randevusunu vede hatta yazin yogun olacagi icin ameliyat tarihlerini..

Canım çok teşekkür ederim. İnan ben de şuan çok mutluyum inşallah yağlar hiç erimez ve mutluluğum hiç bitmez :) Darısı muzdarip olanların başına :)

golek teşkler canım yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana....
burda birbirimiz için varız sonucta, birimizin yüzü gülse bu dertten kurtulsa hepimiz birden mutlu oluyoruz.....

Tesekkur ederim leydi yanitin icin. Dayanacagim o zaman bir hafta daha. Birde sanki bir bacagim daha ince gibi boyle bir sorun yasayan varmi arkadaslar. Korse o bacagimi nerdeyse hic kavramiyor

kızlar mrb.
ben yarın dışındaki 12 haziran da dahil tüm c tesi günleri dolu olacağımdan Ahmet Beye yarın kontrole gidebilmem 3 gün evvel mail attım. Olumlu cvp alırsam sizleri de çağırcaktım. Ama Ahmet Beyden yanıt gelmedi.
Dün en sonunda sekreterini aradım, Ahmet Beyim 15 hazirana kadar çok dolu olduunu ve hasta kabul edemeyeceğini sööledi.
Ama bana 1 ay sonra gel demişti ki, ben de işlerim sebebiyle bir aydan bir hafta önce gidecektim.
Yani bu durumda ne ben, ne de Ahmet Beye amlyt olanlar yakın zamanda kontrol için gidemeyeceğiz galiba..
Ama bu durumda kontrol olmazsa herhangibir sorun olur mu? Konrtolde naapıcak biliyo musunuz?

Tesekkur ederim leydi yanitin icin. Dayanacagim o zaman bir hafta daha. Birde sanki bir bacagim daha ince gibi boyle bir sorun yasayan varmi arkadaslar. Korse o bacagimi nerdeyse hic kavramiyor

sanem bana da ööle geliyodu, ama korseyi çıkardığım zaman rahatsız edici bi fark yoktu. Zaten benim bi bacak diğerine göre daha çarpıktı, yani korseyi çıkarınca anlarsın en iyi..
Korseyi de kesinlikle çıkarma derim ben!
Hatta ben çok rhtsız oluyodum. korsenin yukarıdaki bitim noktasındaki çizgiler artık yara yapmaya başlamıştı, ama dayandım. Bir hafta çabuk geçer, doktorun dediğinden çıkma dışarı

Kızlar ameliyattan kaç gün sonra ayağa kalkın dedi doktorlar size? bi de benim bileklerimde şişlik var sizde de oldumu?

ama herkeste yag yok oyle degıl mı?
2 mesaj altınıza bakarsanız 2 kez yag enjeksıyonu yaptırıp erıyenler var
beyhude bır ugrası oldugu ıcın bız tercıh etmedık

Aslili dogru soyluyorsun korseyi cikarttiginda belirgin bir farklilik olmuyor benim bir bacagimda digerinden daha inceydi belki ondandir. Benimde gobegimde korseden dolayi yara olustu birde sanki korseyi giydikce gobegimin sekli degisiyor gibi geliyor bu beni rahatszi ediyor. Sen korseni hicmi cikartmadin?

yag enjeksiyonu yaptırıpta tamamen eridi diyen oldugunu hiç sanmıyorum daha benim duruyor yag dokularım bacaklarımda, hepsi tamamen eriyip gitmıyor yani, ki angelim var dı, hiç erimemişti yag dokusu resimlerinde görmüştük.... birkaç arkadaş daha vardı ama isimlerini unuttum onlarında kalıcı olmustu bu kişiden kişiye değişir

ama herkeste yag yok oyle degıl mı?
2 mesaj altınıza bakarsanız 2 kez yag enjeksıyonu yaptırıp erıyenler var
beyhude bır ugrası oldugu ıcın bız tercıh etmedık

Hanımefendi uslubunuz hiç hoş değil. Ne demek "2 mesaj attığınıza bakarsıznız" Bu forumda yazan arkadaşlar olmasaydı ameliyat olan arkadaşların hiçbiri bu kadar bilgi sahibi olup ayrıca cesaretlenip bu operasyonları geçiremeyeceklerdi. Arkadaşların deneyimlerini paylaşmaları sonucunda o kadar çok kişi kendine bir yön çizip ameliyat olduki bunun sayısını tahmin bile edemezsiniz.

Bu forum herkesin deneyimlerini ve düşüncelerini paylaşması için var ki siz de düşüncelerinizi ve kardeşinizin deneyimini paylaşıyorsunuz.

Lütfen cümlelerimizi yazarken incitici olmayalım!

geri sayfalara gidip yazılarımı alıntı yapıcaktım ancak baya uzun bir işlem olucak o yüzden baştan yazsam daha rahat anlaşıcaz sanırım.....
2008 nisan ayında ilk amelıyatımı oldum belden alındı yag toplasan yarım kilo anca alındı...
bacaga enjekte edildi... bu amelıyatım gayet rahat geçti ve rahat atlattım....RİSKLERİ YOK DİİL ELBETTE VAR BİR YANLIŞ ANESTEZİ TMM BİTTİ...sonucta amelıyat bunuda defalarca burda yazıp konustuk..
sonra bursadaki bülent beyı bulduk üstünde durup konustuk ben gözümü bir kez daha kararttım ve gittim amelıyat oldum....aman allahım müthişti sonuc burda yazarken hem aglayıp sevincten, hem sonucları yazdım resimler ekledim...doktor kilo alırsak yag hücrelerinin büyüyecegini zayıflarsak yag hücrelerinin küçülecegini söylemişti....yine amelıyat YİNE RİSK YİNE ANESTEZİ BU SEFER BELDEN YAPILDI ANESTEZİ DAHA BÜYÜK RİSK BELDEN SAKAT KALMA OLASILIGI VAR SONRASINDA Kİ BENİM BELİM ZATEN SAKATTI AGRIYODU BUNU BİLE BİLE GİTTİM BURDAKI YAZILARIMDA DA BELİMDEN TEREDDÜT ETTİĞİMİ AMA YİNEDE BACAKLARIM İÇİN GİDECEGİMİ YAZDIM 1 ay sonra benim büyük sorunlarım çıktı hızlı kilo verdim bacaklarım inceldi ORTADAKİ AÇIKLIK İSTEDİGİM KADAR KAPANMADI ŞUAN TAM İSTEDİGİM GİBİ DİİL,,,,AMA ŞUDA VARKİ ESKİ HALLERİ GİBİDE DİİL HİÇ OLMAZSA TATİLE GİTSEM BENİ İDARE EDECEK KADARLAR......
gelelim macrolan a... JAYJAY anlatmak istedigim bu risklerin bilinmesi ne sen ne ben burda hiç kimse kimseyi istesede rencide edemez zaten canım biz burda biriz....
sen, kardeşin, ben, digucum, sanem, ebru, seselina, daha adını saymadıgım bütün arkadaşlar biz burda aynı derdi yaşıyoruz İSTER YAG ENJEKSİYONU OLSUN, İSTER BAŞKA BİŞEY, HEPSİNİN RİSKİ BİLİNMELİ, AMELIYAT BU BAŞKA BİŞEY DİİL DOGRU AMA, SADECE KESİ YOK ANESTEZİ YOK DİYEDE MACROLANE A NE KADAR GÜVENEBİLİRİZ.... HA GÜVENEN ARKADAŞLARDA RİSKİNİ BİLSİNKİ ONA GÖRE YAPTIRSIN... AMA SEN BURDA SIFIR HATA SIFIR RİSK DİYOSUN RESMEN, BENİM TEPKİM BUNA ANLATMAK İSTEDİGİM BU KİMSE YAPTIRMASIN DEMİYORUM HERKESİN BÜNYESİ VUCUDU FARKLI BİLSİN ONA GÖRE YAPTIRSIN OLAY BU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…