Zeni doktorla görüştükten sonra bize bilgi verirsen çok mutlu olurum. sağlıkla ilgili bir sorun oluyormuymuş onu da sorar mısın, yani vücut bu maddeyi emerse nasıl yan etkileri oluyormuş.
Digocum senin adına çook sevindim:) umarım yağlar hiç erimez.
Aslılı bence senin bacakların çok iyi olmuş, eski halini hatırlayamadım ama şuan gayet düzgün, hiç kafana takma keyfini sür.
hepinize sevgiler..
sanem korseni çıkarma derim canım.... ben 1 ay çıkartmamıştım... yag alınan bölgenin toparlanmasını saglıyor korse.... yoksa yag alınan bölge sarkar, hemde bacaga verilen yaglar için toparlayıcı korse sıktıgı için yag enjekte edilen bölgedeki yagların tutunması amaçlı.... karar senin tatlım....
Tesekkur ederim leydi yanitin icin. Dayanacagim o zaman bir hafta daha. Birde sanki bir bacagim daha ince gibi boyle bir sorun yasayan varmi arkadaslar. Korse o bacagimi nerdeyse hic kavramiyor
merhaba
ben mesaj yazma konusunda aktif olamasamda okumada aktifim:)
leydi arkadasimizida bastan beri okuyorum ve gecirdigi onca sorunlara ragmen herkeze yol gostermeye caliyor ve herkezin duygularini samimiyetle paylasiyor.ben kisisel olarak yag enjeksiyonundan yanayim,herkezin tercihine sonsuz saygi duyuyorum,biliyorum herkez bu konuda muzdarip ve bir an once istedigi sonuclara ulasmak istiyor..
sanem bana da ööle geliyodu, ama korseyi çıkardığım zaman rahatsız edici bi fark yoktu. Zaten benim bi bacak diğerine göre daha çarpıktı, yani korseyi çıkarınca anlarsın en iyi..
Korseyi de kesinlikle çıkarma derim ben!
Hatta ben çok rhtsız oluyodum. korsenin yukarıdaki bitim noktasındaki çizgiler artık yara yapmaya başlamıştı, ama dayandım. Bir hafta çabuk geçer, doktorun dediğinden çıkma dışarı
ama herkeste yag yok oyle degıl mı?
2 mesaj altınıza bakarsanız 2 kez yag enjeksıyonu yaptırıp erıyenler var
beyhude bır ugrası oldugu ıcın bız tercıh etmedık
tabi herkeste aynı sonuc olmaz ama macrolane erıse bıle en azından yag enjeksıyonu ve lıposuctıon cok daha zahmetlı olacaktır
hem para verıp hem ezıyet cekıp hem sonuc alamamak bence daha kotu
3. operasyonu dusunuyor arkadas baksanıza.. 3. liposuction ne demek ya..kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?