Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kızlar bunlarda terliklerin resimleri Turkiye ye de gönderim yapıyor sanırım sayfanın altında

Shipping Cost Calculator
bu ibare var Turkey için hesaplama yaptığında 10kg lık bir kutu ¥14,000* TL230* diye çıkıyor japon yeni ve TL çevirisi gibi geldi bana ama yanlış anlamışda olabilirim araştırmaya devam edicem Resimleri, girebiliyorsanız siteyi inceleyin kızlar

Kızlar o banta ait resimleri büyütebildiğim kadar büyüttüm.

İsmi ve fiyatı sanırım bu

And there are “O-Leg Fixers” on the market such as the O-Leg Supporter 3,800 yen. Fun!

yazılarıda koplayayım kızlar ingilizce bilen bir arkadaşımız çevirirse çok süper olur :Saruboceq:

Over on fashion.3yen.com, Chidade wrote about Tokyo Street Style, a website run by the JFA – Japanese Fashion Association—Lots of fun fashion victims and quite a large showing of what is called in Japanese “O-leg“—pigeon-toed.

And there are “O-Leg Fixers” on the market such as the O-Leg Supporter 3,800 yen. Fun!

Why Japanese women walk this way is a great mystery. In the past, the low protein and low calcium diet was to blame for “tansoku”
stubby legs as well as bad genes. Constant kneeing what feet folded and tucked under their butts must not help. Current theory is that Japanese think it’s cute to walk deformed.

Supposedly, NHK TV had a “science” show in this topic came up with the wild explanation that Western women have big butts so they walk with feet pointing out to draw said backside in. Japanese girls have no butts and walk with toes pointing in to push their backsides out. Yeah, ri-i-i-ight.

Demoniac arkadaşım moralini bozmak gibi olmasın ama ben bu siteyi 2 ay önce gördüm ve arkadaşımın eşine bu bantın işe yarayıp yaramayacağınğ sordum. Arkadaşımın işi ortapedist cerrah. Kendisi bana bunun hiç bir işe yaramayacağını para tuzağından başka birşey olmadığını söyledi. Karar sizin. Ben sadece bildiğimi söylemem istedim

Kızzlar bu açılı tabanlık Ebay da satılıyor :)))

kızlar linkin başına http : \\ ekleyin ben aralarda boşluk bıraktım yoksa yayınlamıyor linkleri

cgi.ebay.com.my/beauty-leg-high-heels-insole-o-leg-fixer-corrector-/130392170398?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_207&hash=item1e5bfa9f9e

Demoniac arkadaşım moralini bozmak gibi olmasın ama ben bu siteyi 2 ay önce gördüm ve arkadaşımın eşine bu bantın işe yarayıp yaramayacağınğ sordum. Arkadaşımın işi ortapedist cerrah. Kendisi bana bunun hiç bir işe yaramayacağını para tuzağından başka birşey olmadığını söyledi. Karar sizin. Ben sadece bildiğimi söylemek istedim.

Allahım ağlıycam şimdi sevinçten delikafadulden

Kızlar bant da ebayda satılıyor :)) Adı Leg Rectifier & Beautifier Belt olarak geçiyor

Linki yazıyorum zemuszemus

Açıklamalar gene japonca çince bişey, ben biraz daha araştırayım şekerler

linkin başına gene http : // ekliycez, aralarda boşluk bırakmadan

cgi.ebay.com.my/Leg-Rectifier-Beautifier-Belt-/110533145154?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_207&hash=item19bc49f242

Son düzenleme:

Ameliyat dışında yapılabilecek herşeyi araştırıyorum. Sonunda ameliyat olacaksamda herşeyi denedim olmadı son çarem demek istiyorum. Bu bantlarıda araştıracağım, paylaşımın için teşekkür ederim digucum.

şimdi ben bişi merak ediyorum...bu tabanlık ya da terlik;
giyildiğinde mi böyle düzgün görüntü oluşturuyor?
yokksaaa
bunları belli bir süre kullandıktan sonra bacakların düzelmesini mi sagladıgını iddia ediyor???

eger birincisi ise süperr..ama ikincisi ise hiç hoşlanmadım çelişkilibilmiyorumkismile

Tabanlık ve terlik sadece giyildiği zaman düzgün görüntü oluşturuyor.. Çıkarttığında eski görüntüsünde oluyor, zamanla bacakları düzeltmiyor canım.

Zeni doktorla görüştükten sonra bize bilgi verirsen çok mutlu olurum. sağlıkla ilgili bir sorun oluyormuymuş onu da sorar mısın, yani vücut bu maddeyi emerse nasıl yan etkileri oluyormuş.

Digocum senin adına çook sevindim:) umarım yağlar hiç erimez.
Aslılı bence senin bacakların çok iyi olmuş, eski halini hatırlayamadım ama şuan gayet düzgün, hiç kafana takma keyfini sür.
hepinize sevgiler..

kızlar pardon ama biz burda ne yapıyoruz... 2 sene neyin emeğini veriyoruz.... ne için uğraşıyoruz... bir şey çıkınca ortaya önce onun olumsuzluklarını risklerini bilmeliyiz değilmi.... silikon dendi.... silikonun ne kadar zararlı oldugunu şimdi küçücük cocuk bile bilir ha yaptıran yaptırır hiçde umrumda diil 2 sene sonra gidip çıkarttırcak olan kişinin kendisidir....ben yaptırırmıyım; asla.... herkesin kararı kendinedir.... silikona başından beri karşı oldugumu defalarca söyledim...
yag enjeksiyonu dendi....onunda önce zararlarını yan etkilerini araştırdım 5 6 doktora birden gittim defalarca netten doktorlarla görüştüm ve en saglıklısı bu idi bir doktorun bile YAG ENJEKSIYONU ZARARLI DEDİĞİNİ DUYMADIM tek dezavantajı erimesi 2 3 seans gerektirmesi illa da gidin yag enjeksıyonu yaptırın demiyorum ben burda 2 seneden beri varım neyin ne oldugunuda az çok biliyorum....diğer bir konuya gelince macrolane.... tabiki araştırcaz tabiki olumsuzluklarını yazıcaz çünkü biz burda herşeyi bütünüyle inceliyoruz kiiiii böylede olmalı.... herkes olumsuzluklarını da bilip ona göre karar vermeli.... macrolane nasılsa vücutta var die bakılmamalı herkesin VÜCUDU AYNI DİİL herkes olumsuzluklarınıda bilmeli bu durum birilerinin birileriyle uğraştırmasınıda gerektirmez ayrıca.... burda bir paylaşım fikir alışverişi yapıyoruz biz MACROLANE KÖTÜ DEMİYORUM YAPTIRMAYINDA DEMİYORUM SADECE OLUMSUZLUKLARINIDA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUN DİYORUM....eski arkadaşlarımın beni çok iyi anlıyacagını biliyorum......

Son düzenleme:
jj ben bugun doktora gidecegim macrolane icin bu arada ist taninmis bir dr ile gorustum 10,000/12,000tl dedi kafam karisti yaw

yağ enjeksiyonunda da, enfeksiyon kapma, durumunu göz önünde bulundurmak lazım bunuda ekleyim arkadaşlar.....enfeksiyon olursa çok geç iyileşiyor bacak ve morluklarda kalıcı oluyor.... ki bunu forumun başından beri biliyoruz....o yüzden doktoru baştan aletlerin steril olması konusunda uyarın... arada gözden kaçabiliyor.....

KUSURSUZ VÜCUT HATLARI…

”Macrolane Q-Med' in en son ürünüdür - doğal, kristal görünümlü jel, yeni hacim ve biçimlendirme sağlayarak vücut yüzeylerini mükemmel ve güvenli bir şekilde biçimlendirir.”

MACROLANE nedir?

Macrolane vücut şekillendirilmesinde kullanılmaktadır ve bireysel gereksinimleri giderme fırsatını sunar. Macrolane göğüsleri, dekolteyi, kalçaları ve diğer vücut bölgelerini, bireysel tüketicinin istekleri tatmin edecek bir şekilde yeniden biçimlendirebilir ve tanımlayabilir. Macrolane, stabilize edilmiş hyalüronik asit içeren bir jele dayalıdır; söz konusu jel vücutta doğal olarak yayılır ve cildi taze ve yumuşak tutarak size istediğini hacmi kazandırır.

NASIL UYGULANIR?

Doktor kristal şeffaf jeli hızlı ve basit bir şekilde enjekte edecektir. Tedavi sonucunda herhangi bir yara izi kalmayacağı gibi genel anestezi veya günü birlik hastaneye yatmanıza da gerek yoktur. Vücut dereceli olarak hyalüronik asidi metabolizmasına katar ve en son aşamada jel büyük ihtimalle tamamıyla vücuttan elimine edilir. Buna bağlı olarak, daha fazla hacim kazanmak için hastalar gelecekte başka tedaviler de yaptırabilir veya önceki tedavilere devam edip hacimlerini koruyarak bu şekilde istedikleri estetik sonuçları elde edebilirler.
Macrolane ile yapılan bir tedavinin sonucu hem görsel hem duyusal açıdan tamamıyla doğaldır.

QMED GÜVENCESı…

Macrolane, stabilize edilen hiyalüronik asidin üretimi için Q-Med' in patentli NAHSA™ teknolojisine dayanmaktadır. NAHSA™ jelleri, Q-Med' in yüz dolgusu olan Restylane® ile yapılan 9 milyondan fazla tedavide kullanılmıştır.
Macrolane Global Ürün Müdürü, " Önemli cerrahi prosedürler uzun tedavi süreleri gerektirir. Macrolane doğal olarak oluşan hiyalüronik asidi kullanan ilk güvenli vücut şekillendirme ürünüdür. Tedavi hızlıdır, anında sonuç verir ve en önemlisi cerrahi değildir." diyor…

Tulsacim merhaba, ozelden msj atamadim sana yeterince msjim yokmus. Ben simdi iyiyim ama olan yaglar eriyecek diye odum kopuyor:) Zaten cok azdi buda giderse hicbir sansim kalmaz. Odem olusmadi bende, iz hic yok sadece bacagim ic kisminda cok az morarma kaldi. Bu konuda Ahmet Karacalar sozunu tuttu, bir yer yapilirken bir baska yer bozulmadi en buyuk korkumdu bu.
Bacaklarim yine cok ince ve yine aciklik var ama daha duzgun gozukuyor en rahatsiz oldugum yani dizin hemen alti daha dolgun. En kisa zamanda resimleri koyacagim siteye. seninde az kaldi umarim cok iyi gecer. Senin fizigin cok duzgun, bacaklarindada rahatsizlik duyacagin hicbirsey dikkatimi cekmedi eminim cok guzel olacaktir. Sevgiler

Arkadaslar ben uc hafta dolmadan korsemi cikartmak istiyorum sizce ne gibi bir etkisi olur. Pazartesi gunu iki hafta olacak. Sizce korse en cok ne icin oneriliyor? Yani zamanindan once cikarirsam ne olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…