ARKADAŞLAR ıNCE BACAK FORUMUNDAN MıRıANA DıYE BıR ARKADAŞIMIZ BU YAZIYI YAZMIŞ VE ıLGıMı ÇOK ÇEKTı SıZDE OKUYUN ıSTEDıM...
lutfen okuyun
benımde bacaklarım zayıf ve egrı gıbıydı fakat bunu aşmaya karar verdım bundan 5 yıl once..havuç yagı surdum bronzlaştırdım ve kısa oldugu ıcın bacaklarım mini etek şort mını elbıse ve topu
klu gıymeye ozen gosterdım..bırazda kılo aldım sımdı herkes bacakların neguzel dıyor hersey bakım ve guven kızlar..
kuzenım vardı onunkılerde ınanılmaz ınce ve egrıydi ama onuda gaza getırdım yavas yavas şort gıymeye basladı once dize kadar şu buruşuk yun çoraplarla şimdı onunda kendıne guvenı geldı ınanın sız eger komlexınızı bır kenara atmazsanız sıze hep ıtıcı gorunecek..dolgun bacaklar için parlak ve kalın çorapları tercıh edın..desenlılerde guzel iş gorur..uzun bacaklar için boyuna çizgılı çoraplar ve topuklular guzel olur ..bacagı kısa arkadaslar lutfen düşük bel kot etek gıymeyın..dahada kısa gorunur..ornegın bana hiç orta boy etek yakışmıo mınyonda oldugum ıcın kısa etek gıyıyorum hiç abartılı durmuyor bende ..sıze bır kaç çorap falan eklıyım sızde bakın ..dunyaca unlu christına aquileranın bacakları aşırı egrı ama o bıle yuruyus tarzı duruşu ve kendıne guvenıyle bu işi çözdu..bırakın estetıgı falan zayıflarım dıye sporu ıhmal etmeyın spor bacakları şekıllendırır..kaya tuzu ıle ovun bebek yagı surun sık epılasyon yapın once sız begenın kendınızı ..evde şorta dolaşın kendınızı aynada mmutlu hısedın ..
kısacası kızlar bacak aksesuarı bacagın guzel gorunmesınde cok onemlı..etek,şort,çorap halhal,çizme ayakkabı bunlarda dogru ve şık tercıhler yaparsanız zamanla kusurlarınız sıze gorunmez olur ..