Bacak dolgusu yaptıran var mı?

BERTHA bacaklarının ilk halini görünce bu bacaklarla ameliyat olduğuna inanamadım. zaten düzgünmüş. Yine de güle güle kullan... Mutlaka yazmışsındır ama birkere daha yazarmısın. Ne zaman ve kime ameliyat oldun...

kızlar bende varım çok memnun olurum sizleri tanımaktan sizden haber bekliyorum:)

Canım herkes buluşalım dedi ama kimseden zaman ve yer ayarlama konusuda ses çıkmadı. Ben bana uygun olan zamanı ve yeri belirttim. Hep beraber bir organizasyon yaparsak iyi olacak.
Sevgiler

BULDUMMM zemuszemus mesut özcan yapmış ameliyatını
güle güle kullan canım bacaklarını süperrrr a.s.

Bertha, Harika görünüyorsun. Bacaklarında eğrilik yokmuş zaten. Sadece incelermiş. Ama yağlar gayet iyi konmuş. Sanki kas gibi duruyorlar. Öyle odun gibi dümdüz bi bacak olmamış. Sonuç çook başarılı bence. Çook beğendim. Önce yazdıklarına baktım da havaya uçtu param demişsin bi de. Bance harika bir görüntün olmuş. Mesut Özcan Beyi takdir etmeli bu konuda. Eğer erime olmazsa ikici bir operasyona hiç mi hiç gerek yok. Yağların heep senin olsun hiç senden kopmasınlar diliyorum :))) Bool etekli günlerrr :))))

Bursada ameliyat olursam Bülent Cihantimur diyorrrduuum, ama Berthadan sonra Mesut Özcan da olabilir benceee :)))) Hem fiyat da daha uygun. Berhta, doktor nasıl birisi peki. bu konuda da aydınlatır mısın bizi. Doktorun tutumu da çok önemli çünkü....

bertha tüm tecrübelerime dayanarak söylüyorum inan ki bacakların tam anlamıyla cok güzel olmus tam isediğim gibi şekilli bir bacak olmus bence bacagın inceliğinden çok düzgünlüğü şekilli olması önemli bacagının dizin hemen altındakı kısım tam benim istedigim gibi inceligine sakın takılma derim gayet dolgun ve güzel görünüyor senin yerinde olsam miniyi hiç cıkarmam

bu arada kızlar buluşma işine organizasyon yapalım evet herkes gelebilecegi günü ve saati bi yazsın ona göre içinden uygun zamanı bulalım perşembe cumartesi bana biraz zor ama diğer günler saat kaçta derseniz bana uyar hadi ayarlayalım

Ben bugun saat 15.30 da gidiyorum ferruh bey e... bakalim ne diyecek..... haber veririm size, uygun bir fiyat soylerse eger hemen yaptiririm...

Merhaba Kizlar,

Evet bugun gittim Ferruh Bey e. Marolane icin 15 er cc, yani toplamda 30 icin 1000 tl dedi. Daha uygun fiyata yapan birilerini taniyor musunuz???

Bu arada bacaklarimi o da biraz kalin buldu. Ama bir boy kucuk implant ile degistirebiliriz dedi. Ben de ayni aciyi tekrar cekemem dedim. Yok o kadar acimaz cunku orada zaten bir cep var, cikartilip ayni yere koyulacak dedi.

Ben de Nazim Beyi aradim. Genellikle 1 boy buyugunu isterler dediler. Bu gibi durumlarda sadece implant parasini aliyormus. Gelin gorelim dediler. Bir de baska bir yerde sakin yaptirmayin, biz kas icine yerlestirdigimiz icin bizim yontem farkli dediler.

30 cc icin 1000 tl fazla degil mi???

bertha ve ankal;
ıkinizde de öncesinde bir yamukluk yokmuş anladığım kadarıyla. Tamamen dolgunlaştırmak ve kontur düzeltmeye yönelik bir operasyon olmuş. Bacak operasyonlarınızı başarılı buldum. Güle güle kullanın. Çok beğendimmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…