Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Yaa. dimi .. bence de harika olmuşş yaa :) Efece umarım hep böyle kalırr :))) Biraz acılı geçmiş iyileşme sürecin anlatığına göre amaaa. bu bacaklara değer doğrusu :))))

kızlar hepinize merhaba. 2008 ' den beri bu başlığı sürekli takip ediyorum. ama hiç cesaretimi toplayıp ameliyat olmayı düşünemedim. şimdi ise bu yazın sonunda ekim gibi ameliyat olmayı düşünüyorum,banka kredisi çekerek. leydinin, aslılının, papatya tarlasının ve ameliyat olan diğer herkesin hikayelerini okudum sevindim, üzüldüm sizlerle beraber. bir kaç ay sonra sıra bana da gelecek bir aksilik olmazsa. belki benim için seviniriz hep beraber, umarım üzülmeyiz. çok acıklı oldu sanki pek içli bir giriş yaptım:)
neyse konuya gireyim. benim sorunum yamukluktan ziyade aşırı incelik. 1.62 boyum var. genelde 45 civarı da kilom. ancak ameliyat olmaya karar verdiğimden beri yağ biriktirmek için kilo almaya çabaladım. şu an 49 kiloyum. ve tahmin edersiniz ki bacaklarımda gram kalınlaşma yok. aldığım 4 kilonun hepsi göbeğimde birikti. neyseki bu ameliyatta işime yaricak diye üzülmüyorum. herkes sadece alt bacaklarına yaptırmış ama bacaklarımın dizden yukarısı da çok zayıf acaba o bölgeye de enjeksiyon yapılabiliyor mu? bi aksilik çıkmaz ise en kısa sürede ferruh beyle iletişime geçip bunu sorucam. eğer mesaj sayımı arttırabilirsem benim çırpıların fotolarını da çekip yüklerim.
hepinize sevgiler ve merhabalar:))

kızlar hepiniz kendinize iyi bakın... amelıyat olucak arkadaşlar kalbim ve dua'm sizlerle, dilerim döndüğümde cok mutlu olduğunuzu burdan okuyup bende sizlerle aynı mutluluğu yaşarım herşey gönlünüzle olsun canlar görüşmek üzere opuyorumnanaktan

Arkadaşlar özellikle JEZABEL ile ilgili soruları olanlar; JEZABEL son halini 432. sayfada bizimle paylaşmıştı. Ordan okuyup bir fikir edinebilirsiniz...

arkadaşlar selam bende 2008 den beri bu forumu takip ediyorum.
ara sıra yazıp resimde eklemiştim. kesinlikle yağ enjeksiyonu düşünüyorum.
şu anda yazmamın sebebi; silikon implantla ilgili düşüncelerin arttığını görüyorum.
başka okuduğum bir forumda silikon yaptıran birçok kişini bin pişman olduğu, çok zor günler geçirdiği 6-7 ayda ancak toparlandıkları falan yazıyordu. hatta biçok yazan kişi "kimsemi memnun değil? arkadaşlar nasıl iş bu" diye msj yazanlar vardı.
jezabel çok şanslı bu konuda inşallah sağlığı hep böyle devam eder.

bence bi daha düşünüp iyi araştırma yapmanızı öneririm.
herkese iyi şanslar, bol sağlıklı günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…