ya ben yaptıralı 2 yıl yada daha fazla oldu yada 1 yıldan fazla oldu ama hala aynı hiç bozulma yok diyen var mı
herkes tatide mi yaaaa((((
ben yaptıralı 8 ay olcak 1 yılı doldurmayı bekliyorum bakalım ne olcak.suan memnunum bir bozulma yok..
affedersin canım ya
sen albüme koymuştundeğil mi?
sen de eğrilik yok ki, iç kısımlarda dolgunlıuk az.benim kemiğimde eğrilik var.
inşallah bir gün bize de güzel bacak nasip olur::::))))
evet gerçekte de bence de sarponun ihtiyacı yokmuş. Yani kilo alsa ya da step filan yapsa kalınlaşabilirmiş bacakları. Hatta o kadarına gerek bile yokuş bence yani güzelmiş aslında. Keşke angelim, papatya tarlası ve diğer arkadaşlar da önceki hallerinin resimlerini koyabilseler. Anladığım kadarıyla yağ enjeksiyonu çarpık bacaktan çok ince bacaklarda işe yarıyo. Şu fotolarımı çekip koymayı başarabilirsem daha iyi anliicaksınız dediklerimi.. Galiba ben böyle yaşamaya mahkumum. ıçimden bi ses, çık işten, git evlen diyo. En azından çocuk sahibi filan olurum, belki oyalanırım
angelim, bende yarın sabah 10 da ameliyata giriyorum, cok korkuyorum. Operasyon sonrası olacaklardan biraz bahsedermisin? aksam yola cıkıcam ama ailemin su saat oldu hala haberi yok, heycanda da kafayı yiycem ben. Bana dua edin kızlar, insallah sorunsuz kurtulurum yaa eyvahedigeldismile
bacaklarınız estetik görünmediğinde hiçbir şekilde etek giyemiyorsunuz siz bunu yaşamadınız muhtemelen dikkati başka yerlere çekecek şekilde giyinsenizde mutlaka kıyafet seçmek yalnızca pantolon giymek zorunda kalıyorsunuz , onu bile giyerken dar paça giyemiyorsunuz mesela, evet bacaklarım hariç çok düzgün bir vücudum var mesela, orantılı göğüslerim v.s. ancak etek , elbise giymek istiyorum ancak bir iki kez giydiğimde insanlar espiriyle karşık vs. futbolcu bacağı gibi benzetmelerle dalga geçti, bilmiyorum belki bunu kaldıramadığım için kompleks haline getirdim kendi adıma....
aslına bakarsanız bu sorunu yaşamayan bi insan olsam forumun bu bölümü hiç ilgimi çekmezdi.Bende 2 sefer yap enjeksiyonu yaptırmış biriyim.Şunu söyleyeblirimki enjeksiyonlardan önce hiç etek şort vs giyemiyordum.Şu an çok mükemmel bacaklarım yok ama eskiye nazaran iyiler.Ha elbise giyerken yine 2 sefer düşünürüm.Ama bazı arkadaşlar o kadar abartmış ki bu durumu üzüldüm gerçekten.İnce ve çarpık bacaklıysanız silikona cesaretiniz yoksa malesef hiç bir zaman tam anlamıyla mükemmel bacaklarınız olmuyor.Bunu kabullenmek gerekiyor sanırım..Benim şu an düzgünlük problemim yok ama hala ince bacaklarım.3. br uyap enjeksiyonu düşünmüyorum ama sporla biraz daha kaslanarak bi kaç cm belki kazanırım diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?