Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar bacak estetiği opersayonu kaç yıldır yapılıyor bilen va mı?
ne güzel meme büyütme epeydir yapılıyor ve millet rahat rahat yaptırıyor ;çünkü yaptıran çok fazla.
ama bacak ile ilgili çok fazla ameliyat olmadğı için insan endişe ediyor.

jelarsin
sağol canım ;ama inan daha kötüler.ben de fotoya bakınca öyle geldi.
yürüken daha kötü gözüküyor yana doğru eğriliyor.:)))
sen ban fotolarını gönderdim mi jelarsincim

affedersin canım ya
sen albüme koymuştundeğil mi?
sen de eğrilik yok ki, iç kısımlarda dolgunlıuk az.benim kemiğimde eğrilik var.
inşallah bir gün bize de güzel bacak nasip olur::::))))

ben yaptıralı 8 ay olcak 1 yılı doldurmayı bekliyorum bakalım ne olcak.suan memnunum bir bozulma yok..

angelim, bende yarın sabah 10 da ameliyata giriyorum, cok korkuyorum. Operasyon sonrası olacaklardan biraz bahsedermisin? aksam yola cıkıcam ama ailemin su saat oldu hala haberi yok, heycanda da kafayı yiycem ben. Bana dua edin kızlar, insallah sorunsuz kurtulurum yaa eyvahedigeldismile

karanfil,
inşallah her şey istdğin gibi gelişir. Allah yanında olsun. Korkma çoğumuz zaten bu şekilde olcağız yani ailemize haber veremeyeceğiz.
negatif düşünme ,olumlu güzel şeyler düşün. ne düşünürsen onu yaşarsın.
yarın san çok dua edeceğim.:)

affedersin canım ya
sen albüme koymuştundeğil mi?
sen de eğrilik yok ki, iç kısımlarda dolgunlıuk az.benim kemiğimde eğrilik var.
inşallah bir gün bize de güzel bacak nasip olur::::))))

saol canım iltifat etmişsin ama ben öyle görmüyorum hem eğrilik hem boşluk var bence, gerçi insan takınca başka türlü görüyor belki, ben de senin bacakları beğendim hem uzunlar operasyondan sonra çok ideal olurlar diye düşünüyorum neyse allah bize de nasip eder inşallah güzel bacaklar , herşey maddiyada bakıyor bakalım kısmet :)

Demre demre senin son durum nedir gerçekten merak ediyorum seni Ferruh bey le görüştün mü? sana ne dedi? ne yapmayı düşünüyor bu konuda enfeksiyon mu durum bi tedavi uygulayacak mı, yeniden amileyat mı ?bilgi verirsen sevinirim... umarım herşey daha iyi olur...

arkadaşlar eskilerden pek haber yok son 6 ay içinde ameliyat olan arkadaşların durumu nedir , bize iyi haberlerinizi ve lütfen FOTOLARINIZLA örnek olun :)

pardon ama siz neden bu olayı hayatınızın her anını size zindan edecek bir hale getirdiniz.bacaklarınız güzel olmayablir ama vücudunuzda mutlaka güzel olan yerleriniz vardır.O bölgelerinize dikkat çekecek şekilde giyinirsiniz.Herkes mini etek giymek zorunda değil ki,kaldı ki mini etek giyen herkesin de stun gibi bacakları yok görüyoruz.Lütfen fiziksel komplekslerinzin iş yaşamınızı bu kadar etkilemesine izin vermeyin..

bacaklarınız estetik görünmediğinde hiçbir şekilde etek giyemiyorsunuz siz bunu yaşamadınız muhtemelen dikkati başka yerlere çekecek şekilde giyinsenizde mutlaka kıyafet seçmek yalnızca pantolon giymek zorunda kalıyorsunuz

Son düzenleme:

pardon ama siz neden bu olayı hayatınızın her anını size zindan edecek bir hale getirdiniz.bacaklarınız güzel olmayablir ama vücudunuzda mutlaka güzel olan yerleriniz vardır.O bölgelerinize dikkat çekecek şekilde giyinirsiniz.Herkes mini etek giymek zorunda değil ki,kaldı ki mini etek giyen herkesin de stun gibi bacakları yok görüyoruz.Lütfen fiziksel komplekslerinzin iş yaşamınızı bu kadar etkilemesine izin vermeyin..
:)))pardon ben bu arkdaşın iletisine yazmıştım en son msjlara gitmiş yazdığım...

buyük ıhtımal saat 1 gibi uyanmış olcaksn ve kendini iyi hissettikten sonra orayı terkedebilirsn bu arada doktorun kim? ben uyandıktan 15 20 dakıka sonra cıktım klinikten ve 2 saate yakın dısardaydm cok hızlı yürüyemcksn.ve ilk bi hafta biraz zor oluyor 2.hafta rahatlıyorsun.cıkısta yannda kim olcak gerimi dönceksn hemen

aslına bakarsanız bu sorunu yaşamayan bi insan olsam forumun bu bölümü hiç ilgimi çekmezdi.Bende 2 sefer yap enjeksiyonu yaptırmış biriyim.Şunu söyleyeblirimki enjeksiyonlardan önce hiç etek şort vs giyemiyordum.Şu an çok mükemmel bacaklarım yok ama eskiye nazaran iyiler.Ha elbise giyerken yine 2 sefer düşünürüm.Ama bazı arkadaşlar o kadar abartmış ki bu durumu üzüldüm gerçekten.İnce ve çarpık bacaklıysanız silikona cesaretiniz yoksa malesef hiç bir zaman tam anlamıyla mükemmel bacaklarınız olmuyor.Bunu kabullenmek gerekiyor sanırım..Benim şu an düzgünlük problemim yok ama hala ince bacaklarım.3. br uyap enjeksiyonu düşünmüyorum ama sporla biraz daha kaslanarak bi kaç cm belki kazanırım diye düşünüyorum...

bu tarz konular o kadar kişisel ki , bakın sizin durumunuz benden daha iyi görünüyor bence ama siz de memnun değilsiniz yine de kalınlaştırmak v.s. için uğraşıyorsunuz , benim sıkıntım normal bir görünüme kavuşmaları, öyle çok iddialır elbiseler etekler zaten giymeyeceğim yalnızca dikkat çekmeyecek ölçüde estetik normal bacaklarım olsun yeter aslında istediğim dileğim bu yönde...

Bence yağ enjeksiyonu yaptırmayı düşünen arkadaşlar öncelikle bir süre spor yaparak o bölgedeki kas kütlesini artırmalı.Yağların konulduğu yerde tutunmasını sağlayan şey o bölgedeki kanlanmanın iyi olmasıdır demişti benim doktorum.Spor yaptığınız zaman bölgedeki kanlanmayı otomatikman artıyorsunuz.Bacakların dizden alt bölgesindeki kaslar iç kısımda belirginleşsin, o çıkıntı sporla olabileceği kadar genişlesin-ki bu bacaklar arasındaki açıklığı bir kaç cm daha azaltmak demektir-daha sonra yağ enjeksiyonunuzu yaptırın derim.Benim şu an yaptığım hareketler koşu bandında %10 luk rampada koşmak( haftada 4 gün),ayaklarımı topuktan birleştirip V şeklinde uclarını ayırarak parmak ucunda yükselip inmek(omuz hizasında tuttuğum 3 er kg lık dumbellarla)Ve parmak uçlarınızda yükselmişken dizleri bükerek inebileceğiniz kadar aşağıya inip yükselmek..Bu hareketleri spor hocam verdi,ben 1.5 aydır düzenli yapıyorum ve faydasını gördüm.ve her seferinde keşke yağ enjeksiyonumu en az 6-7 aylık düzenli bir spor çalışamsından sonra yaptırsaydım diye de hayıflandım açıkçası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…